Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 133.
-
Την έβαλα και εγω, μέχρι στιγμής ολα καλά στο XR2, διορθώθηκε και η επιλογή διαφορετικού ηχου κλήσης σε καθε sim. Ευχαριστω!!!
-
Παιδιά στο Redmi 2 δεν μπορω να βρω την ρύθμιση ήχου για κάθε sim ξεχωριστά, καμια ιδέα? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περασα την καινουργια ROM στο Redmi 2 και δειχνουν ολα ενταξει Ευχαριστω !
-
Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 3080mAh Android Smartphone Black Καλή επιτυχία!!
-
Καλησπέρα! Εχω περαση απο χθες την νεα rom ολα καλα! Πριν λιγο εστειλα ενα sms και παρατήρησα κατι κινεζικα κατω δεξια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από righaris: “twrp 3 και rom ειχε 6.3.3 ” Δεν ξέρω πως προέκυψε η αλλαγή στην κωδική ονομασία της συσκευής σου και την βλέπει λάθος το recovery. Εφ'όσον όμως είσαι σύγουρος πως έχεις την 20140813, τότε δοκίμασε να κατεβάσεις και να κάνεις flash την παρακάτω ROM 6.3.17 που έχω φτιάξει και δεν κάνει ελέγχους συσκευής. => HM2014813.zip Κάνε το και πες μας αν είναι οκ.. ” τελικα περασε ολα οκ! ευχαριστω πολυ ADMIN!!!
-
twrp 3 και rom ειχε 6.3.3
-
ναι ακριβος. το σφαλμα που εβγαζε ηταν οτι η ρομ ηταν 20140814 ενο την συσκευη την εβλεπε 20140811
-
Παράθεση από Bodai: “@righaris απο εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/515 κατεβασες rom, σωστά?? ” ναι απο εδω καταβασα την ROM, εχω αναφερη και την προηγουμενη και στην τελευταια rom οτι δεν μου την περνουσε απο twrp και εβγαζε error. Εκανα προσορινη εγκατασταση παλιοτερης twrp μηπως και κανει update, το ιδιο, παλi error και εψαχνα λυση εκανα full wipe και δεν μου περναει τιποτα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από righaris: “καλησπερα! παιδια SOS ακολουθησα τον οδηγο για ολικο update μεσο ADB sideload και δεν μπορω να βαλω καμια rom , η συσκευη ειναι τελειος αδεια απο Rom και δεδομενα μια βοηθεια οποιος μπορει (redmi2 2gb) ” Βγάλε την μπαταρία από την συσκευή σου και δες από κάτω στο μαύρο ταμπελάκι τον κωδικό της συσκευής σου.Είναι 20140811 ή 20140813 ? ” Ειναι 20140813
-
καλησπερα! παιδια SOS ακολουθησα τον οδηγο για ολικο update μεσο ADB sideload και δεν μπορω να βαλω καμια rom , η συσκευη ειναι τελειος αδεια απο Rom και δεδομενα μια βοηθεια οποιος μπορει (redmi2 2gb)