Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 112.
-
Εμενα είναι αγορασμενο από Κίνα και είναι gloabal stable με ελληνικά
-
Ειναι για global stable ?
-
Οχι oficial global stable θέλω. Γνωρίζεις κάτι;
-
Καλησπερα στην ομάδα έχω καιρό να μπω μέσα στο φόρουμ . Έχω ξεκλειδώσει την συσκευή μου Θέλω να περάσω το miui 9 σε xiaomi note 3 pro oficial global stable rom. Με ελληνικά Έχει βγει κάτι; Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε link για να το κατεβάσω; Αν όχι πότε θα την πάρουμε;
-
Ενταξει =============== Μαι 26th 2017, 1:14pm =============== σημερα είναι τα γενέθλια μου και με βοήθησε @NasDriver πιο πολύ για ψυχολογική υποστήριξη και βάλαμε την 8.2.3.0. σε ευχαριστώ εσένα και όλους όσους με βοήθησαν για την υποστιριξη
-
συνδεσα το κηνιτο μου με fastboot και ανοιχτο αλλα μου εβγαλε το μηνυμα αυτο. μηπως πρεπει να περασω καινουργεια ρομ για να συνδεθω ξανα η σημαινει κατι αλλο
-
με λίγα λόγια μου λες ότι εφαρμογές έχω να τις ξαναπεράσω με καινούργια εγκατάσταση playstore @NasDriver και την ρομ την περνάω από πάνω έτσι ή κάνω κάνα format πρωτα
-
οκ =============== Μαι 23rd 2017, 8:49pm =============== παιδια αυτός ο ο οδηγός είναι για snapdragon εγώ έχω qualcomm η διαδικασία είναι ίδια ή πρέπει να βιαβασω κάποιο αλλο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) 1 ερώτηση) κατεβάζω τα αρχεία κ πριν τα περάσω στο κηνιτο με τον τρόπο που αναγράφονται στις οδηγίες πρέπει να κάνω κάποιο format στο κηνιτο; Η απλά κάνω αυτά που λέει και τι τίποτα παραπάνω. Τις sim από το κηνιτο τις βγάζω ; 2 ερωτηση) τα αρχεία τα έχω κ…
-
@NasDriver αυτό που εστηλες μπήκα μέσα και είδα ότι η rom που σχετίζεται με το τηλέφωνό που έχω είναι αυτή redmi Σημείωση 3 Qualcomm Τελευταία Παγκόσμια Σταθερή έκδοση Fastboot Αρχείο Λήψη . Την κάνω λήψη στο κηνιτο ;ή στο pc ;θέλω επίσης να μπεις με team viewer στο pc να δεις αν όντως έχω όλα όσα χρειάζονται για να κάνω οποιαδήποτε διεργασια
-
λοιπον παιδια παταω στο κηνιτο εφαρμογη miui μου βγαζει αυτοματη ενημερωση σε 8.2.3.0 την κανω μολις βγαινει το λογοτυπο mi και φορτωνει η μπαρα δεν φορτωνει σωστα (καπου δεν γινεται σωστα) και η μπαρα γεμισε μεσα σε 10 δευτερολεπτα ανοιγει το κηνιτο και μετα μου ειπε ΑΠΕΤΥΧΕ μετα εκανα τον αλλο τροπο. κατεβασα το αρχειο απο το link που δινω πιο πανω, το κατεβαζω στο pc και το κανω αντιγραφη επικοληση στο κηνιτο στο φακελο download_rom γινεται η εγκατασταση περιμενω περιμενω..... κανει επαννεκιν…
-
ευχαριστω =============== Μαι 22nd 2017, 10:06pm =============== MIUI 8.2 Global Stable ROM: Redmi Note 4X/Qualcomm, Redmi 3S/Prime, More Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Παιδιά μπορώ να κατεβάσω από το link aυτο και να αποθηκευτεί στο κηνιτο απευθείας; Και να μην μπω στην διαδικασία να το κατεβάσω στο pc και μετά να το μεταφέρω στο κηνιτο;με χρήση wifi πάντα
-
ειμαι στη δουλειά φίλε μου λέω να το κάνω το βραδυ. Όταν την κάνω θα ενημερωσω. =============== Μαι 22nd 2017, 9:13pm =============== @NasDriver πως μπορούμε να μάθουμε αν είναι καλή η αναβάθμιση αυτή και αν την έχει κάποιος να μας πει; Άμα είναι να κατεβάσω αλλη . Πχ. Η γυναίκα μου που έχει το xiaomi 4 έχει την 8.2.1.0 και είναι καλη. Τουλάχιστον να μαθαίναμε από το φόρουμ. Και ας ανοιχτούν θεματακια με κάθε αναβάθμιση για να ξέρει και ο καθένας μας , αν είναι καλή για να μην παρουσιάσουμε πρόβ…
-
ευχαριστω και τους δυο
-
οτιδηποτε αναβάθμιση θέλω να κατεβάσω σε τι redmi to κατεβάζω redmi 3 ή redmi 3 pro.ανεβαζω μια φωτό εξήγησε μου τι έχω . Επίσης kate ή kenzo και από πού το γνωριζεται
-
εκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα . Έκανα και την αναβάθμιση και μετά την αποδοικοποιηση που ολοκλήρωσε για να γίνει επανεκκίνηση μου λέει απέτυχε τι να συμβαίνει άραγε και να μην ολοκληρώνει την αναβαθμιση =============== Μαι 22nd 2017, 7:55pm =============== Απο που καταλαβαινετε ότι είναι kenzo ή Kate εμένα τι είναι με το screen shot που ανέβασα και δειχνει
-
λοιπον ποιος ξερει αν η 8.2.3.0 ειναι καλη και δεν θα εχει προβλημα η ποια ειναι καλη μετα την 8.1.1,0; για να σινεχισω τις αποριεσ μου =============== Μαι 21st 2017, 7:01pm =============== 1) λοιπον οποια αναβαθμιση θελω να περασω, την περναω με ανοικτο τηλεφωνο συνδεδεμενο στο pc; κατεβαζω το ΑΡΧΕΙΟ se winzip και μετα το περναω χειροκηνιτα στο φακελο download που βρισκεται στο κηνιτο;αν συμφωνειτε πειτε ενα (ναι ) αλλιως ετιολογειστε μου παρακαλω. απαντηστε
-
με αφηνεις μονο μου ρε κουφαλα ετσι να ανχονομαι. τα καταφερνεισ @NasDriver
-
εγινε και πατησα reboot kai μου ανοιξε το κηνιτο ξανα