Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 182.

• Το διορθώσα, πιστεύω ότι γίνομαι αντιληπτός έτσι, γιατί το να γραφω το βαριέμαι αφάνταστα!!

• RE:

Gus - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Gus: “Μάλιστα επειδή το έψαχνα τα Χριστούγεννα τότε έβγαζε και νότες 4. ” ντο ρε μι & φα?? ?(” Εντάξει τώρα;;

• Ρωτάω για το εάν είναι για την αγορά της Κίνας διότι όταν μπαίνεις στο επίσημο σάιτ και είσαι σε Ιντερνασιονάλ το βγάζει διαθέσιμο για αγορά και άλλα 2 μοντέλα αλλά αν γυρίσεις σε Κίνα βγάζει και άλλα μοντέλα, γιατι συμβαίνει αυτό;; Μάλιστα επειδή το έψαχνα τα Χριστούγεννα τότε έβγαζε και νότε 4.

• Εγώ ξανά παρήγγειλα το ίδιο γιατί είναι φοβερό τηλ και ας έχω και onepulus 3t.

• Θέλω να μάθω πως γνωρίζετε ότι αυτό το μοντέλο δεν θα βγει εκτός Κίνας η ότι δεν προορίζεται για εκτός;

• Και το δικό μου αυτό που είχα το ίδιο έγραφε, τώρα έχω παραγγείλει άλλο και θέλω να έχω τουλάχιστον κάτι να συγκρίνω από τις ημερομηνίες παραγωγής για το αν θα σταματήσει το πρόβλημα.

• Μπράβο αυτό λέω

• Στην πίσω όψη του κουτιού αναγράφεται μία ημερομηνία μπορείς να δεις;

• Πότε πήρες τη συσκευή;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από d0minhio: “Μάγκες μου καλησπέρα... Πήρα μόλις το pro μου στα χέρια μου... Έχει την αγγλοκινεζικη έκδοση. Βάζω screenshot να δείτε ποια ακριβώς.. Η ερώτηση είναι η εξής... Δε μπορώ να κάνω ενημερώσεις σωστά;; μέχρι να καταφέρω να βάλω την ελληνική ρομ θα έχω θέμα;; προς το παρών,μετα από ξεψαχνισμα 3 ωρών περίπου δεν έχω βρει κάποιο bug...” Μπορείς να ενεργοποιησεις την κάμερα σε πολύ ήσυχο περιβάλλον για να ακούσεις μήπως βγαίνει κάποιος ήχος η βομβος από το ακουστικό ή από την ίδια…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Ευχαριστώ Σταμάτη αλλά δεν παίζει τπτ από εκεί. Έχω βρεί άσπρο/ασημί 3/64 σε honorbuy (EU warehouse) και Yeso αλλά αυτοί μου δίνουν σαν αποστολή μόνο expedited 3-8 μέρες, δεν είναι τριγωνική αυτό νομίζω θα με περιμένει ο τελωνειακός με ανοιχτή αγκαλιά.. Μάλλον θα ρίξω την παραγγελία από honorbuy, άσπρο ξε-άσπρο τι να κάνουμε... προτιμώ την oled οθόνη.. =============== Φεβ 26th 2017, 2:01pm =============== ..έπεσε η παραγγελία στο άσπρο 3/64. Λένε 2-4 μέρες από ευρωπαϊκή α…

• Εντάξει για το μήνα έτσι και αλλιώς δεν έχω κάνει κάποια παραγγελία ακόμα αλλά για το ότι θα είναι διαφορετική συσκευή και διαφορετικο ΙΜΕΙ δεν τίθεται θέμα έτσι έχει να κάνει με τον αριθμό τηλεφώνου;

• Καλησπέρα είχα στην κατοχή μου προ μηνός ένα Ρεντ μι προ και είχα στείλει αίτημα για το ξεκλείδωμα του bootloader τώρα θέλω να ξαναπάρω πάλι η ρεντμι προ ή μι5ς πρέπει να ξανά στείλω αίτημά για ξεκλείδωμα;

• Είχα αγοράσει ένα Ρεντ μι προ από Ελλάδα αλλά είχε αυτό το θέμα με την κάμερα από πού θα μπορούσα να αγοράσω αξιόπιστα;;

• Υπάρχει κάποιο σωστό σάιτ για ρεντμι προ ή όπου βρω;

• Ενδιαφέρομαι και εγώ για μία αγορά Ρεντ μι προ ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το τελωνείο;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “Καλησπέρα, αν έκανες wipe data/format data όπως λέει ο οδηγός είναι οκ. Ερώτηση προς όλους, όποιον θέλει: δοκιμάστε να γράψετε ένα video μερικά δευτερόλεπτα σε τελείως ήσυχο δωμάτιο, πείτε και ένα γειά:). Μετά κάντε το Playback απο το κινητό σε full volume. Ακούτε θόρυβο στο video;” Υπάρχει άλλο θέμα με αυτό το πρόβλημα!!

• Γιατί το email δεν είναι γράμμα;; Άμα περνούν τούς πελάτες τούς στα σοβαρά θα κάνουν τα απαραίτητα αλλιώς κλαφτα χαράλαμπε!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sourlas98: “Συγγνώμη, βγαίνω εκτός θέματος αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό κ υπάρχουν πολλά άτομα στο thread με redmi pro.! Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία ίσως έχει αρχίσει και φουσκωνει και μπορεί να "σμπροχνει" την οθόνη κάπου κοντά στην μέση.... Όσοι είστε κάτοχοι παρατηρήστε το κινητό στο πλάι εκεί που η μπροστινή μεριά του κινητού ενώνει με το αλουμινένιο σώμα και πιέστε τα ελαφρώς το ένα προς το άλλο να δείτε αν "κλείνει".... Η δική μου αριστερά πλευρά μετακινείται αν την πατή…

• ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ REDMI PRO

Μήνυμα

Συγνώμη λάθος θέμα!!