@Marvin Στείλε προσωπικό μήνυμα να το κάνουμε μαζί το μεσημέρι μέσω TeamViewer κατέβασε το και τα λέμε.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
05 το πρωί να ετοιμαστώ για τη δουλειά κάνω προσπάθεια ξεκλειδώματος του bootloader (πιάνοντας στον "ύπνο" τους Κινέζους)!!!
Για να τους πιάσεις στον ύπνο Σαββάτο όταν κλείνει τα μαγαζία ο νόμος Παπαθεμελή (λέμε τώρα), βγάζεις λαπ τοπ πάνω στο μπαρ, συνδέεις τηλέφωνο κτλ.
Even dead i will fight. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
όλα γίνονται!!!
[url='https://xiaomi-miui.gr/c… Redmi Note 3 Pro (Kenzo)[/url] μπορω να το βαλω σωστα?πρωτα την ρομ miui8 και μετα αυτη με android (σορρυ για τον συνδεσμο πως αλλιως μπαινει) -
ύστερα από 2 βδομαδες βρήκα τι έφταιγε!!
κάτω από το oem unlock έιχε μία επιλογή MI unlock status
εκεί πρέπει να κάνεις add device ώστε να συσχετιστεί κινητό και λογαριασμός ώστε να περνάει από το verify test του mi unlock flash tool -
Καλησπέρα είχα στην κατοχή μου προ μηνός ένα Ρεντ μι προ και είχα στείλει αίτημα για το ξεκλείδωμα του bootloader τώρα θέλω να ξαναπάρω πάλι η ρεντμι προ ή μι5ς πρέπει να ξανά στείλω αίτημά για ξεκλείδωμα;
-
-
ενταξει ομως υποτιθεται οτι μεσα στον μηνα δεν πρεπει να ξεκλειδωσεις η κανω λαθος?
-
Σε λίγες μέρες αλλάζει ο μήνας....helloooooooo......Φλεβάρη έχουμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ακομα και εδω χερι μας βαζουνε?
-
-
Εντάξει για το μήνα έτσι και αλλιώς δεν έχω κάνει κάποια παραγγελία ακόμα αλλά για το ότι θα είναι διαφορετική συσκευή και διαφορετικο ΙΜΕΙ δεν τίθεται θέμα έτσι έχει να κάνει με τον αριθμό τηλεφώνου;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα