οχι δεν εχεις προβλημαΟ/H leasedline έγραψε:
αν περάσω μια official rom μέσω του update menu δε κλειδώνει πάλι έτσι;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα... Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά το κλείδωμα... Αφού το ξεκλείδωσα πρίν ένα μήνα είπα ότι ήρθε η μέρα να το ξανακλειδώσω... Έβαλα την γραμμή κώδικα και ξεκλειδώθηκε... Όταν πήγα να το ανοίξω... μου γράφει "Red State" και δεν έμπαινε... μετά από 15 επανεκκινήσεις το ξαναξεκλείδωσα και δούλεψε μια χαρά... Τι έφταιξε??? μήπως επειδή ήταν η ελληνική ρόμ???
-
Καλησπέρα, μία ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα.
Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει εγκριθεί η αίτησή μου για ξεκλείδωμα, εκτός από SMS;
Στο miui.com/unlock μου γράφει
Submitted. Please wait for the review
-
-
Καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. ενω ακολουθω τα βηματα ολα κανονικα οταν φτανω στο σημειο και γραφω fastboot devices δε μου αναγνωριζει τη συσκευη μου. δε δειχνει τιποτα ουτε εκεινα τα νουμερακια ουτε το fastboot devides. Ακομη θελω να κανω αλλη μια ερωτηση. Με την εγκατασταση της ελλινικης ρομ χανω τη λειτουργεια του δακτυλικου αποτυποματος? Redmi pro
-
Ο/H dio1zervas έγραψε:
δε δειχνει τιποτα ουτε εκεινα τα νουμερακια ουτε το fastboot devides
-
Που είναι αυτή η διαχείριση;
-
Ο/H dio1zervas έγραψε:
Που είναι αυτή η διαχείριση;
Διαχείριση συσκευών... -
Γενικά έχω καταμπερδευτει με το όλο θέμα. Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω όλη την διαδικασία ώστε να αλλάξω σε ελληνική ρομ θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα
-
-
Σε GTV 6.1.21 με ξεκλειδωμένο bootloader (το αγόρασα όταν δεν τα είχαν κλειδώσει ακόμα) στο βήμα που πατάμε τις κουκκίδες στον updater ακολουθούμε την ίδια διαδικασία ή θα μπρικαρει;
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα