Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 93.
-
Αντε με το καλό, Καλή τύχη
-
RE:
Jason-S - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από mitsarasss: “Το εκανα και πηρε κανονικα update. Σας ευχαριστω.... Παω να ζητησω συγγνωμη και απο το Κινεζομεγαζο. Αδικα τους τα εψαλα.” Τώρα μπορείς να το γυρίσεις σε Ελλάδα πάλι Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE: Γνήσια η μαϊμου ROM;
ΜήνυμαΠαράθεση από mitsarasss: “Καλημέρα, έχω την παρακάτω ROM που επισυνάπτω σε φώτο. Με λίγο ψάξιμο που έκανα η έκδοση ταιριάζει η έκδοση με την αυθεντική, όμως δεν βρίσκει Update να κάνει... Είναι αυθεντική τελικά; Το Κινητό αγοράστηκε από Κίνα μαζί μαζί με άλλο ένα ίδιο (το οποίο έχει developer Global ROM και αναβαθμίζετε κανονικά και έχει android 7), ενώ το δικό μου έχει την Miui Global 8.1 Stable 8.1.2.0(MAAMIDI) και έκδοση Android 6 και δεν βρίσκει OTA αναβαθμίσεις.” Δοκίμασε να βαλεις Χωρα Ινδ…
-
RE: προβλημα με το update
ΜήνυμαΠαράθεση από panteliszois: “καλησπερα, εχω ενα προβλημα και διστθχως δεν μπορω να βρω λυση πουθενα.εχω το mi 5 με εκδοση android 6.0 MRA58K και εκδοση MIUI global 7.5 stable 7.5.2.0.0(MAAMIDE) δεν μπορω να κανω με τιποτα UPDATE σε MIUI 8 ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” Miui global 7.5 τα μάτια μου πόνεσαν!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Παράθεση από tasosko: “αμα μπορει καποιος να μου στειλει με email απο την global-dev(7.4.25) μονο το filmware-update κανα 50 mb ειναι tasoskozis@gmail.com ” Τασο ειναι 141.77mb με gmail στέλνει μέχρι 20mb” Το κάναμε αυτό που θέλαμε,όλα good Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@tasosko Όταν γυρίσω σπίτι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα του το στείλω εγώ σε λιγάκι Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “@kritigr νομίζω το κινητό σου εχει το σύνδρομο" sudden death" το καλύτερό ειναι επιστροφή, συνήθως το κάνουν απο την αρχή ή εμφανίζεται ξαφνικά μετά από καιρό.Εχω αγοράσει ενα τέτοιο για ανταλλακτικά.” Πρέπει να είσαι ο κουμπάρος του @tasosko εσύ Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kritigr: “τίποτα το κινητό είναι νεκρό απλά ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω κάτι πριν μπλέξω με refund γιατί δεν μου έχει ξανατύχει και δεν γνωρίζω τη διαδικασία Ευχαριστώ” Δες εάν στο αναγνωρίζει έτσι το κινητό στο PC σου QHsusb QDloader 9008. Μπορεί να μπήκες σε edl mode και να πρέπει να το αφήσεις να ξεφορτησει τελείως .Μετά να το ενώσεις στο PC για περίπου 7 ώρες και λογικά θα ανάψει κόκκινο λαμπακι Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από Jason-S: “Παράθεση από tasos17: “Η ταχύτητα δεν είναι χαμηλή δεν έπρεπε να λέει 1.8; Αυτό που λέει ότι οι δύο είναι οφφ είναι λάθος της εφαρμογής η πρόβλημα της ρομ;;;dbaeadce7e46958f55c8e8a242a23aef.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το cpuz διαβάζει τη συχνότητα των μεγάλων cores και σου την λέει πάνω,Αλλά επειδή σου τους δείχνει σαν stopped τους μεγάλους σου βγάζει την συχνότητα των μικρών cores. Δουλεύουν οι μεγάλοι μία χαρα. Sent from my MI 5 using Tapatalk”…
-
Παράθεση από tasos17: “Η ταχύτητα δεν είναι χαμηλή δεν έπρεπε να λέει 1.8; Αυτό που λέει ότι οι δύο είναι οφφ είναι λάθος της εφαρμογής η πρόβλημα της ρομ;;;dbaeadce7e46958f55c8e8a242a23aef.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το cpuz διαβάζει τη συχνότητα των μεγάλων cores και σου την λέει πάνω,Αλλά επειδή σου τους δείχνει σαν stopped τους μεγάλους σου βγάζει την συχνότητα των μικρών cores. Δουλεύουν οι μεγάλοι μία χαρα. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “αντε το εκανα. μεχρι να το ολοκληρωσω θα σπασω λιγο τα νευρα σας ΥΓ κατι ασχετο αλλα με τρωει η περιεργια να μαθω εστω το μι5 μου σε σχεση με το mi5s(με τα +50 ευρω) με τις καστομ ρομ και τα 2 για τι διαφορες μιλαμε;; ισχυς και κατα δευτερο λογο διαρκεια μπαταριας.” Και κάτι ακόμα, δεν είδα εάν έχεις cosmote η wind σε κάποιο άλλο μήνυμα. Εάν έχεις cosmote θα σου έρθει μήνυμα στο κινητό σου ότι πήρες άδεια, εάν έχεις wind μπορεί να μην σου έρθει το μήνυμα αλλά άδεια να σου …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “ονομα που ζηταει αν δεν βαλω επιθετο θα φαω ακυρο;; επισης τι να γραψω για λογο για να μου δωσουβ κωδικο;;” Όνομα βαλε απλά το όνομά σου .Εάν προσπαθήσεις όνομα και επίθετο ξεχωριστά θα σου λέει βάλτε ένα άλλο όνομα, για λόγο βάλε πχ. I kindly request your permission to unlock the bootloader of my mobile as I am member of the Greek MIUI community and I would like to test the Greek rom. Thanks in advance. Ένα παράδειγμα έδωσα !!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από mrvaggos: “Καλημέρα φίλε.. ” Είσαι ακόμη με xceed ναι? Ποια έκδοση του mi5 έχεις? Το σκορ μ@μ@ει... ” Αν ποσταρει score ο @tasosko θα φύγουμε όλοι.εγώ σε 32g με xceed έχω τόσο... Όχι με miui όμως e7750dc8b5e4c527dfbab5a768db3042.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Επίσης, επειδή μιλάμε για mido και όχι για nikel, όπως σωστά επισήμανε ο Γιώργος, καλύτερα να μεταφερθεί εκεί το μήνυμα.” Ναι εχετε δίκιο απλα δεν είδα που ηταν για midi. Και για να κλείσω το θέμα , επειδή δεν είναι δικο μου το κιν και ουτε πρόκειται η κοπελα να ασχοληθεί με αυτά, απλα αυτό που της εκανα τώρα ηταν να κάνω apply για unlock με το δικο της account. Δεν χρειαζεται να κανει κάτι άλλο . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αφού έχει official πιθανότατα να έχει ξεκλειδώσει με official τρόπο.” Ελεγα να της περάσω ενα twrp για να έχει , εχεις κάποιο link να μου δώσεις Γιώργο; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά ,πριν κάτι μέρες παρέλαβε μια φιλη απο Ελληνικό κατάστημα το redmi note 4x, είχε global stable στην οποία της πέρασα την τελευταια μέσο OTA αφού το γυρισα σε Ινδία για να έρθει . Το περίεργο είναι οτι όταν πήγα στο developers options είχε το τηλ unlocked. Και μου φάνηκε περίεργο. Το φυσιολογικό είναι να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω με official τροπο αλλά αν το αφήσω έτσι παιζει να έχει κάποιο πρόβλημα ?critical unlocked?? 75190f1ed1d7f96e2384959766974e10.jpg4b2e00753f358ea7513dd1e6…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jason-S: “Παράθεση από mrvaggos: “Αμήν κύριοι... Πήγα πήρα καινούριο” Είμαι περίεργος τώρα εαν βάλεις τον παλιό κερνελ ,εαν θα πιανεις τόσο !!! Sent from my MI 5 using Tapatalk” Αλλά όπως και να έχει ,ασε αυτον που εχεις τώρα, καλυτερα είναι. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Αμήν κύριοι... Πήγα πήρα καινούριο” Είμαι περίεργος τώρα εαν βάλεις τον παλιό κερνελ ,εαν θα πιανεις τόσο !!! Sent from my MI 5 using Tapatalk