Ολα καλα την εβαλα. Το κινητο παει σφαιρα! =============== Ιαν 26th 2018, 11:20pm =============== Παιδια να ρωτησω, για να μη κανω καμια χαζομαρα. Για να το ξανακανω root τωρα ποιο αρχειο χρειαζομαι ;
Με αυτον τον τροπο εννοεις ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48036/ Και μετα επελεξα οτι εχω ηδη ελληνικη ρομ και με παραπεμπει εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Αρα δεν χρειαζομαι να φλασαρω απτην αρχη με miflash. Μονο TWRP. Σωστα ;
Καλησπέρα αυτη τη στιγμή έχω αυτη τη ROM στο κινητό μου ( kenzo μοντελο ) Επειδη εχω μεινει λιγο πισω ποια ειναι η τελευταια ROM που μπορω να βαλω ; ειδα αυτο το ποστ. Μπορω να τη βαλω ; Παράθεση: “[Ενημέρωση 29/12/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Απλα επειδη παει καιρος που ασχοληθηκα. Τι βηματα πρεπει να ακολουθησω τωρα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48035/
Μου εχει ραγισει το τζαμακι αλλα οπως καιναχει νταξει πρεπει να αλλαχτει ολη η lcd τωρα... Απο ελλαδα ανταλλακτικο βρισκω γυρω στα 35 ευρω minimum. Βρηκα και στο ebay το ιδιο ανταλλακτικο με 10 - 12 ευρω. Το προβλημα μου ειναι ομως..απο θεμα ποιοτητας η οθονη ειναι οκ ; Εχει να μου προτεινει κανεις κατι δοκιμασμενο η που γνωριζει ;
Οπότε απο την XTRV 8.2.1.0 beta που εχω παω στην τελευταια απλα με το να κανω σκετο install μεσω TWRP και μετα wipe cache + Dalvik Cache ; τιποτα αλλο;
Είδα οτι βγήκε αναβαθμιση στην XTRV ROM σε 8.5.2.0. Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; Επισης ειχα διαβασει κατι θεματα με την 8.5.2.0, θα ειμαι οκ ;