Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.

• Αναβαθμιση ROM σε MIUI v9

nikos1935 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ναι οντως ηταν στο internal storage... απλα για καποιο λογο δεν φαινοταν απτα windows

Μήνυμα

Ολα καλα την εβαλα. Το κινητο παει σφαιρα! =============== Ιαν 26th 2018, 11:20pm =============== Παιδια να ρωτησω, για να μη κανω καμια χαζομαρα. Για να το ξανακανω root τωρα ποιο αρχειο χρειαζομαι ;

• α οκ ! και κατι αλλο. Ποια να βαλω καλυτερα ; την αρΩμα η την XTRV ;

• Εχω μια απορια μονο. Μου ειχαν πει να κανω factory reset πρωτα. Ποια πρεπει να επιλεξω ακριβως στο twrp ;

Μήνυμα

Ανοιγω παλι το θεμα λοιπον Αποτι καταλαβα βγηκε stable εκδοση για το kenzo ετσι ;; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Note-3-PRO/#description

• Οκ σε ευχαριστω πολυ !

• Βασικα αμα ειναι θα περιμενω να βγει πρωτα η stable.. δεν ηξερα οτι ειναι η dev.. Εχουμε ιδεα ποτε θα βγει ;

• Με αυτον τον τροπο εννοεις ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48036/ Και μετα επελεξα οτι εχω ηδη ελληνικη ρομ και με παραπεμπει εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Αρα δεν χρειαζομαι να φλασαρω απτην αρχη με miflash. Μονο TWRP. Σωστα ;

• Καλησπέρα αυτη τη στιγμή έχω αυτη τη ROM στο κινητό μου ( kenzo μοντελο ) Επειδη εχω μεινει λιγο πισω ποια ειναι η τελευταια ROM που μπορω να βαλω ; ειδα αυτο το ποστ. Μπορω να τη βαλω ; Παράθεση: “[Ενημέρωση 29/12/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Απλα επειδη παει καιρος που ασχοληθηκα. Τι βηματα πρεπει να ακολουθησω τωρα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48035/

• Εσπασε η οθονη

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ !

• Εσπασε η οθονη

Μήνυμα

Μου εχει ραγισει το τζαμακι αλλα οπως καιναχει νταξει πρεπει να αλλαχτει ολη η lcd τωρα... Απο ελλαδα ανταλλακτικο βρισκω γυρω στα 35 ευρω minimum. Βρηκα και στο ebay το ιδιο ανταλλακτικο με 10 - 12 ευρω. Το προβλημα μου ειναι ομως..απο θεμα ποιοτητας η οθονη ειναι οκ ; Εχει να μου προτεινει κανεις κατι δοκιμασμενο η που γνωριζει ;

• Απλα για να ειμαι σιγουρος μην κανω κανα λαθος... Πρωτα κανω wipe cache + Dalvik Cache και μετα σκετο install τη rom ;

• Οκ. Θα περιμενω τοτε καποιον που γνωριζει επι του θεματος.

• Τωρα εχω αυτην forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41407/ Και θα βάλω αυτην forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41408/

• Οπότε απο την XTRV 8.2.1.0 beta που εχω παω στην τελευταια απλα με το να κανω σκετο install μεσω TWRP και μετα wipe cache + Dalvik Cache ; τιποτα αλλο;

• Είδα οτι βγήκε αναβαθμιση στην XTRV ROM σε 8.5.2.0. Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; Επισης ειχα διαβασει κατι θεματα με την 8.5.2.0, θα ειμαι οκ ;

• Factory reset σε Redmi Note 3

Μήνυμα

Ναι εχασα το root αλλα εκανα install παλι το supersu αρχειο.. Απλα εχασα τον root explorer... πως το παιρνω πισω ;;

Μήνυμα

Παρεπιπτοντως αν πατησω Power Button -> Recovery απλα κανει reboot δεν μπαινει στο TWRP. Κανω κατι λαθος ; =============== Ιουλ 30th 2017, 6:28pm =============== Λοιπον το εκανα ολα καλα ! Απλα βλεπω οτι εχασα μερικες εφαρμογες. Π.χ το root explorer. Πως μπορω να το ξανα βαλω ;

Μήνυμα

Α τοσο απλο ηταν ! Ευχαριστω. Θα το φορτισω και θα το κανω. Υποθετω μετα θα παρει λιγη ωρα να bootarei παλι ;

Μήνυμα

@NasDriver Δεν μου βγαζει καποιο error. @8@nos ξερω πως να μπω στο twrp. Το θεμα ειναι δεν ξερω πως να κανω το factory reset