Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.

• Διευκρινηση

mpalanteros - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

τις φώτο τις έκανα..όλα τα άλλα είναι οκ...ξεκινάω..!!! =============== Ιαν 17th 2017, 12:01am =============== xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.6.30.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other αυτή είναι η τελευταία ελληνική ρομ??

• Διευκρινηση

Μήνυμα

χρειάζεται να κάνω backup κάτι? Σε πέντε ξεκινάω το φλασάρισμα...και ο θεος βοηθός

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Άρα πάω στο MiMax και επιλέγω να κάνω ότι λένε οι οδηγοί για τους drivers σε Win10 και flash σε ξεκλέιδωτο bootloader?

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Προσπαθουσα να κάνω unlock με το unlock tool, μου έβγαζε couldn't verify device, αλλά το πρόβλημα λύθηκε Η συσκευή μου πλέον είναι unlock.. Βοήθησε με αν μπορείς τώρα ποια rom ελλήνική να περάσω, αν χρειάζεται να κάνω backup και αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να μην σας πρίζω.. Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις...

• Διευκρινηση

Μήνυμα

οχι...Παω να κανω unlock ενω εχω παρει εγκριση

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Couldn't verify device... Γιατι??

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Πηρα την εγκριση για ξεκλειδωμα.. Θα βαλω την ελληνικη ρομ. Παραθετω και screenshotforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27648/

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Ευχαρισυω πολυ... Θα σας ενοχλησω μετα τις γιορτες καθως θα περναω την ελληνικη ρομ και ισως χρειαστω καποια βοηθεια.. Αν και τα γραφετε πολυ αναλυτικα... Καλες γιορτες σε ολους και σας ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις... =============== Ιαν 12th 2017, 9:31pm =============== Καλη χρονια σε ολους... Επανερχομαι στο θεμα.. Εκανα αιτηση γιανξεκλειδωμα bootloader.. Ηρθε και η απαντηση καινειμαι ετοιμος.. Ποια ρομ να βαλω; επειδη εχω χαθει με τις ρομς..

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Αμα θεμα λειτοθργιας τηλεφωνου αλλαζει κατι; Επειδη φευγω για εξωτερικο σημερα θα την περασω μολις γυρισω.. Ωστοσο ποια εκδοση προτεινετε;;

• Διευκρινηση

Μήνυμα

Καλημερα σε ολους.. Καινουργιος με το MiMax... Ηθελα να ρωτησω το εξης... Εχει το τηλ μου περασμενη την εκδοση Global Stable 8.1.6.0... Θα κερδισω κατι αν περασω την ελληνικη; Και αν ναι... Πια εκδοση; Υ. Γ. : κλειδωμενο bootloader εχω...

• Καταρχην αν διορθωσεις αυτο με τη συλλογη θα λυθει και το θεμα με το mail... Κανε τα εξης: Ρυθμισεις\εγκατεστημενες εφαρμογες\Συλλογη\Κατω κατω αδειες εψαρμογων και ενεργοποιησε τα ολα... Εγω αυτο εκανα.. Ελπιζω να βοηθησα... Υ. Γ. και εγω νεκς ειμαι στον χωρο των Xiaomi.. μια βδομαδα το εχω

• Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει Ελλάδα ή Κύπρο η θήκη Nillkin Sparkle for Xiaomi Mi Max

• Γιατι μου βγαζει σφαλμα οταν παω να επισυναψω αρχειο; =============== Δεκ 18th 2016, 6:51am =============== Λοιπον... Κατι ειχα πειραξει στα permissions.. Το προβλγμα λυθηκε αλλα εχω αλλο τωρα... Δεν με αφηνει να κανω κμαια φωτο upload σε κανενα site.... Την βοηθεια σας αν γινεται γιαννα σαςνανεβασω screenshot και να με ενημερωσετε για τα περαιτερω... =============== Δεκ 18th 2016, 8:04am =============== Λυθηκε καιντο προβλημα του upload Και αυτο ηταν κολλημα λογω permissions του chrome ========…

• Καλημερα σε ολους.. Χθες πηρα στα χερια μου το MiMax64Gb.. Οταν παω να ανοιξω τη συλλογη μου λεει Συλλογη απενεργοποιημενη, δεν απαιτουνται αδειες..μαλλον κατι πειραξα στις ρυθμισεις γιατι μολις τραβηξα μια φωτο, ανοιξα κανονικα τη συλλογη...μετα απο ωρα που το σκαλιζα κατι πρεπει να αλλαξα και απο τοτε δεν ξανανοιξε...

• Καλώς σας βρήκα λοιπόν..