Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 181.

• Ξέρει κανείς πως μπορώ να ξεφορτωθω τις ενοχλητικές κόκκινες γραμμές κάτω από τις λέξεις; Διάβασα ότι είναι ο έλεγχος ορθογραφίας αλλά μέσα από το μενού Spell Check δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του. bd8c4221b06177e61f2775f3fc9c71fe.jpg 6651d03b55d9e3b4eb0a48552d7f7e0f.jpg Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• RE:

jerry007 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@Spy767 Το έχω κάνει αυτό όπως γράφω και στο Thread. Τελικά το πρόβλημα ήταν η διαχείριση χρήσης μπαταρίας από τις εφαρμογές που κάνει το MIUI7. e7c27548fcab779e95c9626995c1526e.jpg d8a7ea9b705272c52e2cf1da959c374e.jpg 262823cdff3e56c68650730c76619f34.jpg Το MIUI αντιμετωπίζει τα Chat head σαν μια διεργασία η οποία καταναλώνει πόρους χωρίς να είναι ανοιχτή εφαρμογή στο προσκήνιο. Οπότε κάθε λίγη ώρα την κλείνει. Στην τελευταία εικόνα άλλαξα την επιλογή σε No Restrictions (χωρίς περιορισμούς) από…

• Παρατηρώ ένα παράξενο bug στην τελευταία GTV. Ενώ έχω δώσει δικαιώματα για popup notification στο messenger, τα Chat head εξαφανίζονται σε τυχαίες στιγμές και πρέπει να ξανά ανοίξω την εφαρμογή για να εμφανιστούν. Γνωρίζουμε κάτι σχετικά με αυτό; Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• @maddoctor Σαν επιλογή από το μενού έχει εξαφανιστεί. Διάβασα στο MIUI ότι παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής είχε μια επιλογή στο μενού ρύθμισης Alarm από το Band (όχι το alarm του κινητού στο οποίο δονείται και το band). Τώρα φοράω την τελευταία 2.0.10. Είχα την MiFit που ήρθε με την GTV. Κατέβασα το Xiaomi Market, και από εκεί έκανα update στην τελευταία έκδοση. Η εφαρμογή της GTv ήταν ήδη στα Αγγλικά οπότε με το update δεν τα είδαμε κινέζικα πάλι. Σκέφτομαι να την διαγράψω και να ψάξω να βρω κά…

• @chrisfkr Δεν μας λες τι κάνεις όμως Το έχεις συνδέσει και το βλέπεις στo MiFit; Όταν πας στην επιλογή Heart Rate και πατάς Measure τι γίνεται; Είναι σφικτά στον καρπό σου το βραχιόλι;

• Καλο μελέτα... ...και έρχεται που λένε. Χθες το μεσημέρι μου έφερε ο ταχυδρόμος το πακέτο.

• Τόσο απλό! Με φτιάξατε τώρα, πάω να τη φορτώσω!

• Πείτε μου κάτι συνxiaomαίοι γιατί σκάλωσα. Τώρα που έχω την GTV Dev, για να περάσω την πιο πρόσφατη έκδοση της Dev την κάνω Install από twrp; Μπορώ να την κάνω load μέσα από το ίδιο MIUI; Ή υπάρχει τρόπος να το κάνω χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσω το κινητό από την αρχή;

• Παρέλαβα σήμερα το Mi Band 1S και όλο το μεσημέρι κάθομαι και το ψειρίζω! Ένα από τα χαρακτηριστικά που με ωθησαν στην αγορά ήταν η λειτουργία έξυπνης αφυπνισης βάση κύκλων ύπνου. Ουσιαστικά το βραχιόλι αναγνωρίζει αν βρίσκεσαι σε βαθύ η ελαφρύ ύπνο και σε ξυπνάει σταδιακά ώστε να μην σηκώνεσαι σαν την μούμια. Από ότι διάβασα στη τελευταίες έκδοση του Mi Fit app αφαίρεσαν την επιλογή Early Bird/Smart alarm απο το μένουν των αφυπνησεων και κάποιοι λένε ότι η εταιρεία διέκοψε την υποστήριξη αυτής …

• Θα ακούσεις και πιο πολύ, τώρα είμαι στην 22η Τέλος πάντων, να μην χαθεί με νοιάζει και ας έρθει όταν έρθει. Από εμπειρία το Gearbest αν και έχει καλές τιμές δεν είναι και ότι καλύτερο σε after sales.

• @mixaliscy , @agmg Παραγγελία Shipped 23/3 και τελευταίο log στο tracking 1/1 "Departure to Country of Destination". Κοντά ένας μήνας πέρασε. Μου φαίνεται ότι έχει αργήσει διότι μια άλλη παραγγελία που έφυγε από Gb με Belgium Post στις 16/3 έφτασε πριν περίπου δύο εβδομάδες.

• Περιμένω πακέτο από Gearbest με Belgium Post tracked. Έχει καθυστερήσει περισσότερο από ότι συνήθως (27 μέρες) και δεν το βλέπω καθόλου στο tracking των ΕΛΤΑ. Κάτι μου είπαν στο ταχυδρομείο ότι έχει να κάνει με την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη που είναι κλειστή κοντά ένα μήνα. Υπάρχει περίπτωση να είναι το πακέτο μου στο τραίνο;

• Επέστρεψα. Το πρόβλημα με το bluetooth εξακολουθεί δυστυχώς να υφίσταται ακόμα και με την 6.4.14 Dev. Συνδέεται στο ηχοσύστημα, συγχρονίζονται οι επαφές, έχουμε ήχο και μικρόφωνο αλλά δεν έχουμε controls. Δεν λειτουργεί το AVRCP profile του κινητού. Το μοναδικό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ασυμβατότητα του ηχοσυστήματος με το κινητό. Το οποίο δεν μπορώ να το εξηγήσω διότι λειτουργούσε απροβλημάτιστα με το Galaxy Note 2 μου. Τα specs του ηχοσυστήματος υπάρχουν εδώ Παράθεση: “Telechip Mo…

• Τι τρομερή πατέντα αυτό το TWRP! -Backup εφαρμογών από MIUI <10 λεπτά. -Full backup της ROM από TWRP (σε περίπτωση που μετανιώσουμε την αλλαγή ) <5 λεπτά -Factory Restore Wipe Dalvic, Data & Cache <2 λεπτά -Εγκατάσταση νέας ROM <5 λεπτά -Εκκίνηση, αρχικές ρυθμίσεις και restore backup <15 λεπτά -Reboot και Wipe Dalvic Cache & Cache από TWRP <1 λεπτό -Τελικό bootάρισμα του κινητού (αργό λόγω του προηγούμενου βήματος) <10 λεπτά Σε λιγότερο από μια ώρα το κινητό έχει διαφορετική έκδοση MIUI και είνα…

• Θα πειραματιστώ λίγο με τις Rom. Τώρα με Twrp για να γυρίσω σε dev χρειάζεται κάποια διαδικασία ιδιαίτερη; Απλά wipe dalvik, cache, data και πέρασμα της dev;

• Δοκίμασα σήμερα με τα αρχεία της 6.4.14. Η διαδικασία που ακολούθησα είχε ως εξής. -Έκανα extract καταρχάς τα αρχεία από την rom. -Έκανα ένα Rar με τους 3 φακέλους Bluetooth Bluetoothext Btmultisim. -Κράτησα ένα Rar backup τα αρχεία της Gtv 7.2.2.0. -Έσβησα το Bluetooth -Διέγραψα τους 3 φακέλους από το System/App -Έκανα extract το Rar με τα αρχεία της 6.4.14 στην θέση τους Και τέλος έκανα reboot το κινητό. Τα Bluetooth δεν λειτουργουσαν καθόλου με τα αρχεία της dev. Επανέφερα τα original αρχεία …

• Βλέπω ότι και σε εμένα είναι ενεργοποιημένο το NuPlayer. Το πρωί έκανα Wipe Dalvik Cache και Cache από TWRP, πλήρη φόρτιση και από τότε σταμάτησε το Drain. To shell δεν φαίνεται πουθενά στην χρήση μπαταρίας. Να σημειώσω ότι ακολούθησα κανονικά την διαδικασία για να περάσω την GTV και αφού ολοκληρώθηκε της πέρασα το backup με τις εφαρμογές που κράτησα από την Global stable 7.2.3.0. Έχω μια υποψία ότι με το backup μπορεί να κουβάλησα "σκουπιδάκια" από την προηγούμενη ROM στην τωρινή, από τα οποία …

• Μετά από εγκατάσταση GTV 7.2.2.0 Stable έχω το ίδιο πρόβλημα με το Shell. Το άφησα το βράδυ να φορτίζει και ήταν στο 6% μπαταρία το πρωί ενώ το είχα στο ρεύμα.

• @giasoy Ναι, έχεις δίκιο. Ξαναέκανα την διαδικασία. Αυτή τη φορά με επανεκκίνηση ανάμεσα στις αλλαγές των .apk. Αποτέλεσμα ήταν να μην δουλεύει καθόλου το Bluetooth με τα .apk των 6.3.31 και 6.4.14. Δεν έχω άλλο κουράγιο για σήμερα, έχω τα αρχεία που λες από το extract. Θα δοκιμάσω αύριο κάποια στιγμή.

• Πέρασα την 7.2.2.0 GTV Stable και εξακολουθεί να μην δουλεύει το bluetooth σωστά. Παίζει κάποιο καλό παιδί που φοράει την Ελληνική dev να ανεβάσει το Bluetooth.apk να το δοκιμάσω; Path: root: /system/app Edit: Έκανα extract το bluetooth.apk από τα .dat της 6.4.14, δεν δούλεψε ούτε με αυτό. Θα δοκιμάσω να πάρω το αρχείο της 6.3.31 αν το βρω και θα ενημερώσω.