Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 384.
-
Ένα άσχετο δεν μπορώ να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο Redmi Note 5 pro στην evolution x πως το διορθώνω; πχ δεν μπορώ να αλλάξω τους διαχειριστές συστήματος, να δώσω πρόσβαση σε εφαρμογή να εγκαθιστά εφαρμογές και να απενεργοποιησω το play protect; καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από CodeFox: “Παιδιά όσον αφορά την EvoX και Corvus έμαθα ότι η ομάδα έδιωξε τον genkzsz11 ( maintainer της rom για πολλά μοντέλα) λόγω μια προσωπικής διαφοράς παράτησε τα project και έφτιαξε δικιά του ROM ( Nusantara Project ) για την οποία έφτιαξα thread στο xda την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ [ROM] NusantaraProject v2.3 [17-10-2020 | An… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Φυσικά κάποιος άλλος maintainer θα παρει την θέση του αλλα σαφώς θα παρει λίγο χρόνο Προς το παρών τρέχω MsmXtended και ε…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Όχι ρε παιδιά τι λέτε..EvoX+extended kernel=κορυφή κανένα bug κανένα κόλλημα, απλά περιμένουμε Android R!!!” Καλύτερα από τον panda; Επίσης τι διαφορά έχουν; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Καλλιτερα όμως να βάλεις αυτό details?id=wscconnect.android ” Τι διαφορά έχει από της Tapatalk; Επίσης η resurection remix os εχεί υποστιριξή για εφαρμογη μεταφορά σε sd card, χωρις να την κανω format; για το tablet μου ενδιαφέρομαι κυριως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Άσχετο: Το app του forum από πού το κατεβάζω?” details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity Το forum : Xiaomi-Miui.gr Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου στο telegram evolution x 11 unofficial αλλά δεν μπορώ να βρω το σχετικό Post” Εγώ πάλι θα περίμενα την official θα είναι πιο σταθερή.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από CodeFox: “Αυτή την στιγμή ο Extended Kernel και ο Panda είναι κορυφή! ” o panda undervolted ή οχι ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NiTroGen: “Η ερώτηση είναι πολύ γενική. Ούτε μας λες ποιο είναι το smartwatch. Οπότε κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει. Όσον αφορά τα Mi Band 4 και 5, το firmware τους είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο, οπότε ούτε ένα bit δε μπορείς να αλλάξεις.” Αυτός ο οδηγός δουλεύει και για το amazfit T-Rex ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τροποποιηση firmware
ΜήνυμαΠαράθεση από NiTroGen: “Η ερώτηση είναι πολύ γενική. Ούτε μας λες ποιο είναι το smartwatch. Οπότε κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει. Όσον αφορά τα Mi Band 4 και 5, το firmware τους είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο, οπότε ούτε ένα bit δε μπορείς να αλλάξεις. ” αυτο ειναι το smartwatch Kospet Probe | Worldwide shipping η εφαρμογηη που δινουν (το qr code σε στελνει στην yfit) ειναι για τα μπαζα
-
τροποποιηση firmware
Μήνυμαδουλευει ακομα και για συσκευες πυο δεν ιεναι της xiaomi ;
-
τροποποιηση firmware
ΜήνυμαΓεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα firmware των smartwatches/bands. πως μπορει καποιος να τα ανοιξει και να τα τροποποιησει ;
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Δεν κρασάρει σε μένα με clean install..” Εγώ πάλι με Ota ενημέρωση έκανα... Στην αναφορά που λέει να κάνω βγάζει κάτι για την Android system view Πέρασα ξανά το zip από πάνω και δεν έφτιαξε.. Τροποποιει τίποτα παραπάνω από το smarrpak Kernel manager; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Αν έχεις magisk και dolby atmos αυτό είναι το πρόβλημα ” Δεν έχω το Dolby atmos το magisk πως το κριβω απο xiaomi parts ; Έχω το Viper και δεν αλλάζει τίποτα όταν το απενεργοποιώ και το βγάζω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk