Καλύτερα από τον panda;Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Όχι ρε παιδιά τι λέτε..EvoX+extended kernel=κορυφή κανένα bug κανένα κόλλημα, απλά περιμένουμε Android R!!!
Επίσης τι διαφορά έχουν;
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλύτερα από τον panda;Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Όχι ρε παιδιά τι λέτε..EvoX+extended kernel=κορυφή κανένα bug κανένα κόλλημα, απλά περιμένουμε Android R!!!
Τι διαφορά έχει από την Evo x;Ο/H CodeFox έγραψε:
Παιδιά όσον αφορά την EvoX και Corvus έμαθα ότι η ομάδα έδιωξε τον genkzsz11 ( maintainer της rom για πολλά μοντέλα) λόγω μια προσωπικής διαφοράς παράτησε τα project και έφτιαξε δικιά του ROM ( Nusantara Project ) για την οποία έφτιαξα thread στο xda την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ
[ROM] NusantaraProject v2.3 [17-10-2020 | An… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Φυσικά κάποιος άλλος maintainer θα παρει την θέση του αλλα σαφώς θα παρει λίγο χρόνο
Προς το παρών τρέχω MsmXtended και είμαι ευχαριστημένος, αλλά πιστεύω η Arrow OS θα σας καλύψει πλήρως
Επειδή είμαι λίγο περίεργος κάνω build κάθε rom απo source για κάθε ενδεχόμενο
Για την arrows δεν έχω ασχοληθεί για msm xtended .....syberia.... ressurecion remix τις εχω σχεδόν ειδικά την msm μεταφράσει εγώ στο 100% από εκεί και πέρα δεν ξέρω εκτός από syberia που με ειδοποίησαν ότι συμπεριέλαβαν τα Ελληνικά όπως σίγουρα και η καινούργια trCamera με ειδοποίησε και εχουν τεσταριστει κιόλας!!!Ο/H ipankas έγραψε:
Η MsmXtended και η arrowos από ελληνικά πως πάνε;
μπαίνεις στην εφαρμογή και έχει επιλογή για εγκατάσταση από άγνωστες πηγές αν όχι στις ρυθμίσεις προγραμματιστών αν θυμάμαι,!!!!!play protect αν γίνεται μπαίνεις ρυθμίσεις play store......play protect......δες επιλογές......... διαχειριστής δες στους λογαριασμούς που έχεις καταχωρηση κάπου το έχει η ψάξε τις ρυθμίσεις!!!Ο/H angarato_surion έγραψε:
Ένα άσχετο δεν μπορώ να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο Redmi Note 5 pro στην evolution x πως το διορθώνω; πχ δεν μπορώ να αλλάξω τους διαχειριστές συστήματος, να δώσω πρόσβαση σε εφαρμογή να εγκαθιστά εφαρμογές και να απενεργοποιησω το play protect; καμία ιδέα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο ρυθμίσεις η reloaded......ressurection remix.....msmXtended πολλές ρυθμίσεις reloaded καλύτερη για παιχνίδια !!!!Ο/H ipankas έγραψε:
Από αυτές που έχεις δοκιμάσει ποια κατά την γνώμη σου μοιάζει με την evolution x
Η καινούρια tc camera τα σπάει ειδικά στη νυχτερινή λήψη