Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 105.

• Εγκατάσταση custom rom

dergongr - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ εκανα μολις το verify του αριθμου μου και η αιτηση εφυγε. ποσες μερες θελει συνηθως ; αν απορριφθει η αιτηση στο λενε ; ( εκνευριστικη ειναι βεβαια αυτη η διαδικασια...οι περισσοτερες εταιρειες το κανουν επι τοπου -.- )

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

ωραια λοιπον ! εκανα αιτηση τωρα περιμενω... Οποτε ΑΝ ξεκλειδωθει περναω TWRP ; γιατι κατι μου ειπες πριν οτι θελει ειδικο TWRP για την global stable οποτε μου φαινεται οτι αναγκαστικα θα περασω την developer αν ξεκλειδωθει... σωστα ; χιλια συγνωμη για το πρηξιμο φιλε μου αλλα πραγματικα δεν ηταν τοσο περιπλοκο το θεμα σε αλλες συσκευες που ειχα -.- και για να βαλω την developer δεν χρειαζεται ξεκλειδωτο bootloader αν καταλαβα καλα ε;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

τωρα μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο. παμε απτην αρχη λιγο...το κινητο καταρχας ειχε unofficial rom και του περασα απο fastboot την global stable. Οποτε εγω τωρα ποιο ειναι το πρωτο βημα που πρεπει να κανω ; να κανω αιτηση για ξεκλειδωθει ο bootloader ; γιατι μου ειπες οτι θελει developer rom για να δουλεψει το ξεκλειδωμα, δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα....σορρυ

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Αυτην εδω πρεπει να βαλω δηλαδη ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26900/ Αλλα οπως και ναχει πριν κανω το οτιδηποτε πρεπει να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον bootloader σωστα ; αν ναι στο reason της αιτησης τι λες να γραψω ; σε ρωταω γιατι αποτι μου ειπες πρεπει να περασω αλλη rom για να το ξεκλειδωσω. γιαυτο μπερδευτηκα.

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

το kenzo εχω. κοιτα τον λογο τωρα...τι να σου πω xD ειχα δοκιμασει παλια cyanogen σε αλλη συσκευη και μαρεσε. γιατι πρεπει ομως να βαλω αλλη rom πρωτα ; δεν γινεται κατευθειαν με την global stable ; σορρυ απλα μπερδευτηκα.

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Καλησπέρα, θέλω να δοκιμάσω στο xiaomi μου το cyanogenmod. Σκέφτομαι να βάλω το 13 με marshmallow μιας και ειναι η πιο stable αυτη τη στιγμη με τον συγκεκριμενο kernel που εχω στο link. Τι λετε ; εχετε καποια αλλη εναλλακτικη καλυτερη απο αυτα ; [ROM][OFFICIAL][kenzo][6.0.1] CyanogenMod 13… | Xiaomi Redmi Note 3 [KERNEL][26-12][Radon Kenzo V3.4][STABLE][CM… | Xiaomi Redmi Note 3 Απλα εχω καποιες αποριες πρωτα : 1. Για να ξεκλειδωσω τον bootloader βρηκα ενα link αλλα στο reason τι θα ηταν καλο να…

• φιλε μου μια σημειωση μονο. Επειδη σε εμενα εγινε ετσι οταν περασα την official global rom και στο guide δεν αναφερεται, αν την ωρα που φλασαρεις τη rom σου κανει ξαφνικα restart το τηλεφωνο απο το fastboot mode και κανει αρκετη ωρα μη τρομαξεις .( το λεω γιατι το guide αναφερει οτι θα βγαλει ειτε operation successful ειτε το $pause αλλα δε χρειαζεται να κανεις το restart μονος σου) Θα γραφει $pause στο miflash αλλα θα εχει τελειωσει... μολις ανοιξει τελειως το κινητο βγαλε το usb. Ισως θα ηταν …

• Καλησπερα, παρατηρησα οτι αναλογα με το τι φωτισμο εχει το δωματιο που ειμαι οταν παω να παρω ενα τηλεφωνο η οθονη σβηνει και αναβει μονο αν στρεψω τον σενσορα καπου που εχει φως. Μπηκα στο proximity calibration αλλα οτι και να κανω οταν παταω το calibrate βγαζει calibration fail. Κανω κατι λαθος ; ... μπορει να ειναι hardware προβλημα ;

• Custom rom αξιζει ;

Μήνυμα

Περασα προσφατα την official rom της xiaomi στο redmi note 3 pro (kenzo ) μου. Απλα εχω μια απορια. Αξιζει να περασω cyanogen η μια νεα rom που ειδα το XenonHD ; τα εχει δοκιμασει κανεις ; ειναι καλυτερα η χειροτερα απο το official miui ;

• Xiaomi redmi note 3 update [SOLVED]

Μήνυμα

Θα ηταν καλυτερο λες να το ξεκλειδωσω παλι για να βαλω TWRP προληπτικα ;

Μήνυμα

ααα οκ τοτε ευχαριστω ! δεν βλεπω το λογο να βαλω custom rom να σου πω την αληθεια. Απλα το μονο πραγμα που με ψιλο ανυσηχει τωρα ειναι σε περιπτωση καποιας βλαβης αν θα εχω προβλημα με την εγγυηση... αχρειαστη νανε τουλαχιστον.

Μήνυμα

Οσον αφορα την αλλη ερωτηση που εκανα, εχει τωρα καποιο recovery πανω σε περιπτωση που γινει κατι ;

Μήνυμα

Να ρωτησω κατι αλλο ; Τωρα με τη rom που εχει πανω εχει καποιο recovery σε περιπτωση που κανω κατι λαθος και brikarei ; TWRP ; η πρεπει να το ξεκλειδωσω παλι ; Επισης αξιζει να βαλω πανω cyanogen ; η εναι καλυτερη η official ;

Μήνυμα

φιλε μου την ωρα που γινοταν το φλας εκανε ξαφνικα ρεσταρτ η συσκευη και κανει boot αρκετη ωρα τωρα... και λεει στο miflash status $pause....brikare?.... ---UPDATE---- τελικα bootare! ολα κομπλε. Αλλα στο ΜιFlash εχει μεινει στο $pause το εκλεισα οταν ανοιξε η συσκευη και ολα καλα νομιζω. Εχω android marshmallow τωρα. Νομιζω πως ειμαι ενταξει ! Ενα πραγμα που μου φαινεται περιεργο βεβαια ειναι οτι το wifi μου φαινεται πιο αργο τωρα και οτι ειχα κατι θεματακια με το play store να μην μπορω να κατ…

Μήνυμα

οκ θα το κανω τωρα ! πρεπει να προηγηθει τιποτα πριν κανω ολα αυτα ; (περα απο backup) απλα ακολουθω τον οδηγο και τελος ; )

Μήνυμα

Παιδια το ξερω σας εχω πριξει... απλα με ολα αυτα τα λινκ χαοθηκα λιγο... τελικα για το δικο μου ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω ; Να επαναλαβω οτι αποτι ειδα μεσω ADB ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος και εχω το 2015112. Δεν με ενδιαφερει να εχω ελληνικη γλωσσα αρκει το τηλεφωνο να δουλευει σωστα οπως πρεπει. ΑΛλα αν υπαρχει stable rom με ελληνικα γιατι οχι. Απλα για να καταλαβω κιολας, αν κατι παει στραβα την ωρα του flash διορθωνεται ευκολα ; Απο αυτο το link ==> Xiaomi MIUI Official Forum foru…

Μήνυμα

Για ποιο λόγο να τον κλειδώσω και να τον ξανά ξεκλειδώσω; σορρυ αν κάνω πολλές ερωτησεις

Μήνυμα

Πάντως βάση του guide που ακολούθησα είδα ότι ο bootloader είναι ξεκλειδώμενος. Βοηθάει στη διαδικασία; μπορείτε να με βοηθήσετε να διαλέξω τη σωστή rom; πάντως δε με νοιάζει να έχω ελληνικό interface. Ούτως ή άλλως και τώρα στα αγγλικά το έχω. Απλά να μου πείτε πως μπορώ να κρατήσω τη rom που έχω για να την επαναφέρω αν χρειαστεί ποτέ να το πάω στο service.

Μήνυμα

Ναι 2015112 λεει. Φιλε μου εγω σκεφτομαι να τους παρω τηλεφωνο τη Τριτη που θα ειναι ανοιχτα να τους πω αυτο που ειπες. Για ποιο λογο μου δωσανε συσκευη με πειραγμενη rom και να απαιτησω να μου βαλουνε την official. Στο site τους δεν αναφερουνε τιποτα. Αγορασα δηλαδη μια συσκευη στην οποια δεν μπορω να βαλω τα update που μου δινει η ιδια η εταιρεια. Τι λες ; Ετσι ωστε να διασφαλισω και την εγγυηση μου.

Μήνυμα

Λες φίλε μου όμως να μιλήσω με το κατάστημα πρώτα για την εγγύηση; αν και λίγο δύσκολο να καταλάβουν κάτι διότι πάλι miui θα φοράει. Πως μπορώ να κρατήσω την ίδια rom που φοράω τώρα σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ να τη ξαναβάλω;