Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 135.
-
Παράθεση από sallonikios: “καλησπερα εδω και λιγο καιρο εχω προσεξει πως το note 2 μου δε κανει γρηγορη φορτιση ενω πριν φορτιζε σε κανα δυωρο περιπου τωρα θελει πολυ περισσοτερο ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?? υγ εχω δοκιμασει διαφορους φορτιστες κ καλωδια και το power bank της xiaomi ” Σίγουρα φταίει η μπαταρία σου γιατί είχα κ γω αυτό το πρόβλημα κ την άλλαξα με μια pisen .θα το διασταυρώσεις αν μεταξύ φορτιστή - κινητού βάλεις ενα βολτόμετρο -αμπερόμετρο USB .Όταν φορτίζει αργά θα δείς 30…
-
Αντε κ εις ανώτερα
-
πρώτα μου εβρισκε κ την τηλεοραση μου le40c650 (με την ίδια rom 8.2.1 μετά αλλάξα κ modem p37) αλλά τώρα τπτ.Από την εφαρμογή videostream for googlecast που έχω στο κινητο κ το λαπτοπ ελέγχω τα βίντεο που streemάρω .Το youtube παίζει από την εφαρμογή κ όχι μόνο από το googlehome.Ετσι κ αλλιώς όποια συσκευή βλέπει το chromecast μπορεί να streemάρει χωρίς δικαιώματα pin k λογαριασμούς .Αρκεί να βλέπει το όνομα του cast κ κάνεις μετάδοση.Όταν είμαι πχ στο dcim φάκελο από την εφαρμογή του κινητου κ …
-
Τώρα που πίνουμε νερο στο ονομα του RN2 μας να ρωτήσω κ γω κάτι .Πήρα το chromecast 2 από ελλάδα το σύνδεσα ,το έλεγχω από το RN2 μου κ όλα καλά.Ενεργοποίησα την ασύρματη οθονη κάτω από Ρυθμίσεις>WiFi,sim κτλ>περισσότερες ρυθμίσεις>ενεργοποίηση ασυρματης οθόνης κ νασου το chromecast.Ξαφνικά χθες ενώ έκανα cast την οθόνη του κινητου σταμάτησε κ δεν την δείχνει.Εμφανιζεται στην ενεργοποίηση για λίγο η σελίδα της ρύθμισης κ μετά βγαίνει popup στα ελληνικά οτι η μεταδοση σταμάτησε.τι να συμβαίνει?Εν…
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαείναι κ αυτό ενα θέμα , όταν ξεκινήσω θα το μάθετε ....
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαδεν το πιστευω , σήμερα το πρωί ήρθε η απάντηση για το ξεκλειδωμα από χθες που την έκανα.Για να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε
-
Redmi 4 prime
Μήνυματο ξέρω γιατι μου το έχεις ξαναπεί Απλά τώρα μετα το ξεκλείδωμα θα είναι όπως τα ξέρω δλδ twrp aroma k μετά xtrv χωρίς πολλά πολλά ε?αντε τα wipes.....που να κάνω όμως back up σε περίπτωση σταβής?Ή σε ενδεχομενο brikαρισμα πάμε σε flash china dev με edl?Γιατι από τυχη έχουμε μεινει εδω κ χρόνια....
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαmarkw έτσι μπορείς να το δεις?δεν ξέρω σε ποιον host να το βάλω κ έκανα σύνδεσμο στο googledrive
-
Redmi 4 prime
Μήνυμααυτήν έχω αλλά δεν μπορώ να την βάλω να την δεις γιατί την έχω σαν αρχειο στον υπολογιστή κ πρέπει να τη ανεβ'ασω καπου για να την ποσταρω
-
Redmi 4 prime
Μήνυματι να σου πω ρε φίλε , πολυβόλο είσαι κ μάλιστα ελληνικό δλδ πυροβολάει ΠΑΝΤΑ.Χίλια ευχαριστώ.Ξέρεις , κόλλησα λιγάκι κ μόλις το τσίμπισα να είσαι καλά κ συ @zisistil οπότε βάζουμε china developer με κινεζικο πολυβολο , ξεκλειδώνουμε , βαζουμε TWRP κ μετά επιτέλους την XTRV stable?Να μην μπλέξω με edl σαν το rn3pro (που ήταν το μόνο που δουλεψε βέβαια)
-
Redmi 4 prime
Μήνυμα@George Kaggelaris έκανα κ γω αίτηση μετά από πολύ κόπο για ένα r4pro φίλου κ μόνο από τον chrome που κάνει μετάφραση γιατί μου έβγαζε κινεζικα κ με τα πολλά έφτασα στην γνωστή σελίδα που σε ρωτάει γιατι θέλεις να ξεκλειδώσεις(όπως έκανα κ με το RN3pro) κ στο τέλος οτι το αίτημα μου καταχωρήθηκε.Τώρα , αφού ξεκλειδώσω που θα βρώ TWRP για να φορέσω την ελληνική xtrv?Το cofface_recovery_redmi4 θα βάλω?δεν θυμαμαι που το βρήκα μετά από τοσο ψάξιμο αλλά sta downloads στο φορουμ μας ο mic δεν έχει γι…
-
Να πω κ γω την εμπειρία μου στο θέμα μπαταριας σε RN2 , Αν δεν το φορτίσεις σχεδόν 3 ώρες δεν γεμιζει τελειως.Αν κατεβάσεις την γραμμη καταστασης θα γραφει τότε "μπαταρία πλήρως φορτισμένη" , διαφορετικά θα λέει "φορτιστηκε πριν (πχ) 1ωρα κ 5 λεπτά".Αν βάλεις USB βολτόμετρο-αμπερόμετρο μόνο μετα το 3ωρο θα λέει 0.00Α που σημαίνει ότι δεν τραβάει άλλο.Αφήνεις μόνο 2-4 εφαρμογές με push notifications (email-FB κτλ) στην προτεινόμενη ρύθμιση MIUI ,όλες τις άλλες να κόβουν στο παρασκήνιο (Απο μπαταρ…
-
Από 8.0.1 thunder πέρασα την 8.2.1 χωρίς κανένα wipe στο rn2 μου κ παίζει μια χαρά, άρα αυτο που λεγανε τα παιδιά εδω μέσα οτι κάνει μόνο του τα wipes που θέλει πρέπει να ισχύει
-
Δουλεψε με την μια ακολουθώντας τις οδηγίες σου κατά γραμμα.Μόνο το app (WPS office) που ανοίγω τα έγγραφα με ζόρισε λίγο γιατί δεν το είχα ξανα κάνει , αλλά όταν πάτησα εκτύπωση , εκτύπωσε. Σημείωση , ο υπολογιστής ήταν ανοικτος στο crome με τον λογαριασμό μου , ο εκτυπωτης (usb σύνδεση) ήταν συνδεμένος στον υπολογιστή .Σ'ευχαριστώ πολύ Ερώτηση τώρα , αφού έχουμε drivers πλέον για τον εκτυπωτή μας κ usb otg , μπορούμε να εκτυπωσουμε μέσω usb συνδεσης κινητού - εκτυπωτή? Ρωτάω γιατι πρώτον το δο…
-
Μετά λύπης μου αποχωρίστηκα την THUNDER stable αλλά πήρα back up μην τύχει στραβή .Μέχρι στιγμής όλα σχεδόν καλύτερα ,άντε το πολύ πολύ να βάλω το p37 modem αν δω κατανάλωση από μπαταρία κ οι δοκιμές συνεχίζονται Να πάρει κ το RN2 μια ρομ καινουργια να ανασάνει λιγο γιατί το σνομπάρουν τώρα που γέρασε.
-
Παράθεση από lefteris82: “Καλημέρα στην παρέα. Περιμένω από vick ενα redmi 4 pro gold. αυτο βλεπω ερχεται με official global stable οπως επέλεξα. Αξίζει να του περάσω την ελληνική XTRV;;; Καμια θήκη flip που θα βρουμε βρε παιδιά ;; γενικα αξεσουάρ δεν παίζουν πολλά ακομα. ” Θα σου έρθει με official global stable οπως κ μένα που ψώνισα από vickmall κ αν είσαι τυχερός όπως ήμουν εγώ θα έρθει κ γρήγορα μέσο nl post. Κάνε αναζήτηση "xiaomi redmi 4 pro original flip case" κ θα σου βγάλει από γνωστό s…
-
@Kmarkou δίκιο έχεις κ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Τα δοκίμασα όλα κ επέστρεψα στην thander stable, θα μου πείς προτιμήσεις, αλλά τι να κάνουμε.Παντως επειδή με καλύπτει το MIUI γενικά ότι πέσει στα χέρια μου MIUI τους βάζω κ παθαίνουν πλάκα.Τα μπρος πίσω βαριεμαι back up wipes κτλ διαφορετικά πάντα είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω.Θα το κάνει το θαύμα του ο gkalen του έχω εμπιστοσύνη.