Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 145.
-
Παράθεση από HliasAvg: “Έκανα μέτρηση σήμερα 4g στην Καρδίτσα και έμεινα έκπληκτος. Screenshot_20170127150206172_com.miu.png ” Άκουσα κάτι για 4G?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από masteras: “Όπως φαίνεται σιγά σιγά το redmi note 2 η xiaomi το παρατάει στην τύχη του. Αφού επέδειξε ανικανότητα να το αναβαθμίσει,όχι Android 6 δεν θα δει αλλά ούτε 5.1.Ισως να είναι και το μοναδικό παγκόσμια πού δεν αναβαθμιστηκε ποτέ!!! Ντροπή xiaomi. ” έχεις ένα δίκιο...γενικά στις συσκευές με ΜΤΚ δεν δίνει εύκολα αναβαθμίσεις ” Για αυτό και βλέπω να πουλάμε όλοι τα redmi pro για κάνα Mi5s
-
Παράθεση από MindMaker: “Παιδιά, με το Omega μου, παρατήρησα ότι αν κάνω μετακίνηση μία εικόνα μέσα από την εφαρμογή "Άλμπουμ", η εικόνα δείχνει να πηγαίνει στο φάκελο που θέλω να μπει. Αν όμως μπω στην εφαρμογή "Αρχεία" και πάω στο φάκελο που έχω στείλει την εικόνα, αυτή δεν υπάρχει εκεί και συνεχίζει να την εμφανίζει στον φάκελο οπού βρισκόταν αρχικά! Μετακινείται κανονικά ΜΟΝΟ αν κάνω την μετακίνηση μέσω της εφαρμογής "Αρχεία"... στο "Άλμπουμ" μοιάζει να κάνει εικονική μετακίνηση... Δεν ξέρω …
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sourlas98: “Καλησπέρα στην κοινότητα , κάτοχος redmi pro με την τελευταία rom 7.1.19 πως σας φαίνονται τα ποσοστά? Είναι εντάξει οι αριθμοί? Έχω δώσει root access στην εφαρμογή.. Με την 6.12.29 έβγαζα 6:05 ώρες οθόνης με 28% υπόλοιπο ” Normal είναι για τη χρήση που του κάνεις. Βασικά του έχεις σκίσει τα...καλώδια αν σε 6h πήγε 34%, αλλά ok αν αναλογιστούμε ότι οι 5 ώρες το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό με YT, Messenger και Facebook (δεν υπάρχουν χειρότερες εφαρμογές …
-
Καλησπέρα στην κοινότητα , κάτοχος redmi pro με την τελευταία rom 7.1.19 πως σας φαίνονται τα ποσοστά? Είναι εντάξει οι αριθμοί? Έχω δώσει root access στην εφαρμογή.. Με την 6.12.29 έβγαζα 6:05 ώρες οθόνης με 28% υπόλοιπο
-
Το βρίσκω κρίμα να μην πάρει nugat ελπίζω να μας ξαφνιασει η xiaomi και να σκάσει Android 7...... 2 μήνες έχει που το αγόρασα.. Δεν γίνεται να μείνω 1-2 χρόνια με marshmalow
-
Κάτοχος Redmi Pro (συμβουλή προς τους υπόλοιπους) , εχω την αίσθηση οτι η 7.1.12 μου κατανάλωνε υπερβολικά γρήγορα την μπαταρία γυρω στις 4ωρες sot (δεν ειχα προβληματα αναμονής GSM) γύρισα σε 6.12.29 με καθαρή εγκατάσταση μιας και τις τελευταιες 6 rom τις ειχα περασει απο updater και πλεον εχω 6:05 sot με 27% υπόλοιπο και 11 ώρες χρήσης!! Γνωρίζει κανείς αν και πότε θα πάρουμε nugat?
-
Ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσω, αλλά γενικά δεν είναι ψηλά το app usage?
-
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?? Redmi Pro XTRV 7.1.12
-
Παράθεση από lallasgr: “μηβ βάζεις τι ΙΜΕΙ χύμα στο κύμα. Θα στο παρει κανείς και μετά πάει για πέταμα το κινητό. ” Τι μπορεί να κάνει κάποιος με το IMEI?
-
Όταν κάνουμε fr με τα βήματα του gkalen χάνουμε τα αρχεία ή δεν επειριαζεται το internal storage?
-
@gkalen από τότε που πέρασα την πρώτη GTRV κάθε νέα rom την περνάω από πάνω σαν update, σύνολο 6,7 η μία πάνω στην αλλη μέχρι την XTRV 7.1.12 που είμαι τώρα... Ένα clean install θα άλλαζε κάτι??
-
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Απλά από περιέργεια αν κάνω wipe και το system που λένε τα παιδιά πιο πάνω, τι γίνεται??
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από sourlas98: “τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε wipe στό twrp για να κάνουμε clean install?? ” πας στο advance wipe και τα κλικαρεις ολα εκτός της εξωτερικής σου καρτας, ωστε μετα να φλασαρεις την ρομ ” Είσαι σίγουρος ότι κάνουμε wipe και το system? γιατί έχω την εντύπωση ότι θα μπρικαρει?? ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος
-
τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε wipe στό twrp για να κάνουμε clean install??
-
Ρυθμίσεις -> Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής -> πατας πανω στην κάρτα σου (GR COSMOTE) > προτιμώμενος τύπος δικτύου -> δίαλεξε αρχικά 3G δες αν δουλεψει και μετα βάλτο στο 4G Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις? υπάρχει καλη κάλυψη σήματος ?
-
Παράθεση από MindMaker: “Εχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρο και δεβ ξερω αν είναι η συσκευή ή το firmware και γι αυτό το αναφερω εδώ. Αν ειναι λαθος section συγχωρεστε με. Εχω το Redmi Pro εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το σήμα του κινητου και το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες.. Πάντα βλέπω ότι έχω φουλ μπάρες στο σήμα. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν είναι συμβατο με 4G αλλά και πάλι σε 3G δίκτυο σε περιοχή που υπάρχει, δεν μπορεί να συνδεθεί σε 3G. Το κάνει πολύ σπάνια και μόν…