Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.

• Στο YouTube οταν παίζει το βίντεο εμφανίζει το παραθυράκι και βγάζει την επιλογή με επιλογή απόρριψης η απάντησης μόνο όταν είναι full-screen.Αν είσαι YouTube χωρίς να βλέπεις βίντεο η αν το βλέπεις χωρίς full-screen δείχνει την κλήση κανονικά όπως όταν σε παίρνουν.Δεν βολεύει καθόλου γιατί σε κόβει άσχημα.

• Τώρα που το κοίταζα ενω ήμουν με chrome ανοιχτό εμφάνιζε την ειδοποίηση όπως όταν σε καλεί κάποιος κανονικά, δηλαδή όλη την οθόνη.την ειδοποίηση για απόρριψη με αναδυόμενο παράθυρο την εμφανίζει μόνο στο YouTube οταν βρίσκεται το βίντεο σε full screen.

• Καλήμερα συμφορουμίτες. Παρατήρησα ότι όταν έχω ας πούμε ανοιχτό τον chrome η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιώ την δεδομένη στιγμή,όταν με καλέσει κάποιος μου εμφανίζει πάνω στην γραμμή κατάστασης μια πράσινη γραμμή που λέει ότι γίνεται εισερχόμενη κλήση.υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνει κάποιο αναδυόμενο παράθυρο(όπως στα πιο πολλά android smartphones και στο προηγούμενο που είχα)που να λέει "αποδοχή η απόρριψη";;

• Redmi note 4X Miui 9

sharkimi - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά!Έχει περάσει κανείς miui 9;Πως την βλέπετε;Σταθερότητα,ταχύτητα, μπαταρία;;

• καλήμερα!τον κωδικό της χώρας τον έβαλα .πάτησε την επιλογή προσθήκη και βάλε τους αριθμούς που ξεκινάνε από 10 ψηφία(άλλαξε το 7 και καν το 10).μετά στο επόμενο βήμα βάλε +30 και πάτα fix all.σε ένα λεπτό θα έχει περαστεί το +30 σε όλες τι επαφές. μπορείς αν επιλέξεις να μην μπει το +30 σε αριθμούς σταθερών τηλεφώνων.

• Με 8.5.8.0 είμαι.Τελικά δούλεψε το number fixer, απλά όταν έχω κάποιες συνομιλίες στα μηνύματα και με καλέσει κάποιος από αυτούς, αν τον απορρίψω μου έρχεται μήνυμα ότι με κάλεσε αλλά δημιουργεί καινούργια συνομιλία.

• redmi note 4x

Μήνυμα

Ανοίγω την εφαρμογή παρατο το Ξ αλλά δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή που λες.Εχω παρατηρήσει ότι όταν μου στέλνουν μνμ δεν εμφανίζεται ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος αλλά αναβοσβήνει μόνο το led.να συμβαίνει και εκεί το ίδιο με το noled; =============== Οκτ 30th 2017, 2:45pm =============== Ωραία το έκανα.Θα κανω το ίδιο και για τα μηνύματά να δω πως θα πάει.Σε ευχαριστώ!

• redmi note 4x

Μήνυμα

Παιδιά έχω κατεβάσει την εφαρμογή noled για να δείχνει στην οθόνη ειδοποιήσεις αλλά ενώ την τσεκάρω να είναι ενεργή μετά απο λίγο απενεργοποίειται μονή της.Τι να φταίει;Σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά η εφαρμογή.

• Πως μοιάζει το MIUI σας ?

sharkimi - - Themes Store

Μήνυμα

Τι εννοείς την κατηγορία κινητού μου;;

Μήνυμα

γεια σας παιδιά. γιατί ενώ στέλνω emoji δεν τα εμφανίζει στους άλλους;απο redmi note 4x. =============== Οκτ 29th 2017, 11:08pm =============== Παίδες πως μπορώ να προσαρμόσω ένα θέμα;Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω όλο, π.χ να αλλάξω μόνο τα εικονίδια.

• Εντάξει παιδιά το κατάφερα και απαλάχτηκα από την ενοχλητική κόκκινη γραμμή! =============== Οκτ 29th 2017, 12:42pm =============== Τώρα έχω θέμα με μηνύματα.Μου έρχονται μήνυματα χωρίς όνομα ενώ μπορεί να υπάρχει ήδη συνομιλία η αν με πάρει κάποιος και του τον απορρίψω έρχεται σε ξεχωριστό μηνύμα και όχι μέσα στην ήδη υπάρχουσα συνομιλία.. Δοκίμασα number fixer αλλά δεν είδα κάποια διαφορά

• redmi note 4x

Μήνυμα

καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Αντιμετωπίζω το εξής Θέμα:Ενώ έχω περασμένες τις επαφές και κάποιες συνομιλίες στα μηνύματα,αν μου στείλει μήνυμα κάποιος από αυτές τις συνομιλίες δημιουργεί άλλη ξεχωριστή συνομιλία.έχει σχέση με τις επαφές που είναι αποθηκευμένες??

• παιδιά θέλω μια βοήθεια. ενεργοποιώ τον εντοπισμό σφαλμάτων το οποίο μένει τσεκαρισμένο άλλα δεν μου τσεκάρει εκει που λέει "εντοπισμός σφαλμάτων usb(ρυθμίσεις ασφάλειας)τι δεν κάνω σωστά;πως θα βγάλω τις περίφημες κοκκινες γραμμές; =============== Οκτ 27th 2017, 6:06pm =============== αυτό μου βγάζει και δεν το τσεκάρει the device the temporarily restricted

• Ρε παιδιά δεν βγάζω άκρη..πως θα διώξω τις κόκκινες γραμμές;;

Μήνυμα

Σίγουρα ετσι είναι!Μια χαρά είναι το interface,απλά παρατήρησα ότι στο 8 υπήρχαν για αυτό ρώτησα.νόμιζα ότι ίσως είναι από το Θέμα που μπορεί να έχει περάσει κάποιος.μικρό το κακό αφού τις συντομεύσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας μας είναι συγκεκριμένες,οπότε θα αναλάβει δράση η δύναμη της συνήθειας! =============== Οκτ 27th 2017, 10:30am =============== Καλήμερα στην κοινότητα! από χθες είμαι κάτοχος του redmi note 4x. πρώτες εντυπώσεις, απλά καταπληκτικό και πολύ γρήγορο. αυτό που θέλω να ρωτήσ…

Μήνυμα

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο απουσίας της περιγραφής στο συγκεκριμένο σημείο.νομίζω οτι χρίζει αλλαγής.φαντάζομαι οτι και φάκελος να δημιουργηθεί το ιδιο ισχύει..

Μήνυμα

Αυτό εννοώ!Δηλαδή οποίο εικονίδιο και να προσθέσεις χάνει απο κάτω την περιγραφή;

Μήνυμα

Σίγουρα έτσι είναι!Απλά έλεγα μήπως αποφύγω να βάλω άλλον launcher,βάζοντας μόνο το "τετραγωνάκι" που καλύπτει τις εφαρμογές! Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! =============== Οκτ 22nd 2017, 4:48pm =============== Γειά σας παιδιά!Έχω μια απορία..Στο Miui 9 τα εικονίδια στην κύρια οθόνη κάτω κάτω ας πούμε(επαφές,μηνύματα,κάμερα,Chrome),έχει απλά το εικονίδιο χωρίς να γράφει από κάτω..π.χ στο εικονίδιο επαφές να γράφει από κάτω επαφές;

Μήνυμα

Πολύ σωστά!έχει και εγγύηση τα θετικά της!είμαι σίγουρος ότι θα βρω τον συνδυασμό που θα με καλύψει! =============== Οκτ 18th 2017, 10:56am =============== Και τι γίνεται παιδιά με εμάς που χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει να πατάμε το κεντρικό τετραγωνάκι και να εμφανίζονται οι εφαρμογές?Δεν είναι δηλαδή όπως στις xiaomi συσκευές(όλες on screen)??

Μήνυμα

28..Αλλά από ότι είδα και παραπάνω υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές!