Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Παράθεση από pechr: “Εφόσον έχεις φορτίσει πλήρως το κινητό σου εως και 2 ώρες αφότου σου έχει γράψει ότι βρίσκεται 100% ” δεν μας πειράζει που θα έχει "πέσει" η μπαταριά;
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από dimitris zax.: “αυτο γινεται αμα δεν τρεξω το supersu ; ” ναι έτσι ακριβώς αφού δεν θέλεις root τότε όταν θα σε ρωτήσει το TWRP πατώντας το reboot για εγκατάσταση του superSU εσύ θα πρεπει να πατήσεις do not install.Πρόσεξε μην σύρεις τα μπάρα σε εκείνο το σημείο γιατι θα σου το εγκαταστήσει... Πολλοί δεν δίνουν σημασία στα μηνύματα και το περνάνε χωρίς να το θέλουν ” ευχαριστώ πολύ. εαν θελω να κανω calibration στην μπαταρία θα μου θυμίσεις τον τρόπο;;;
-
καλησπέρα σε όλους...για RDM 3 έχω την stable 7.2.3 .τώρα θα περάσω την 7.2.5 μέσω twrp. επειδή δεν ασχολουμε με τον προγραματισμο θα ήθελα να μην κάνω root το κινητό. αυτο γινεται αμα δεν τρεξω το supersu ;
-
Παράθεση από Gorgolemis: “Παράθεση από elpa02: “Ρε παιδιά έχω εγκατεστημένο το app της Vodafone αλλά το widget δε δουλεύει. Απεγκατεστησα και εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα. Συνεχώς μου λέει ότι πρέπει να κλείσω το wifi. Είμαι με την τελευταία stable. Πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εάν έχεις ανοιχτό το Wifi δεν δουλεύει το γνωρίζεις αυτό ε?Και επίσης μπές μία φορά στην εφαρμογή και ξαναβγές. ” κ σε μένα το ίδιο συμβαίνει σε RMN3
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Σε στόλισε; Δηλαδή; Από την xiaomi γίνεται αυτό. Εγώ το παρατήρησα όταν αλλάζω rom από stable σε developer με το sptool. Τώρα πάλι το έκανα αλλά χωρίς τις sim μέσα ” με χρεωσε. Παράθεση από Tasos_Mitu: “Σε στόλισε; Δηλαδή; Από την xiaomi γίνεται αυτό. Εγώ το παρατήρησα όταν αλλάζω rom από stable σε developer με το sptool. Τώρα πάλι το έκανα αλλά χωρίς τις sim μέσα. ” δεν νομιζω να εχει σχεσει η ρομ .έχει να κάνει από το λογαριασμό μι κ to mi gloud.ενεργοποίηση εύρεσης τ…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από dimitris zax.: “Καλησπέρα σε όλους. έχω ένα μήνα τώρα το RMN3 κ με τους οδηγούς σχετικά εύκολα πέρασα την ελληνική stable. εκεί που πραγματικά παιδεύτηκα ήταν στους drives που έπρεπε να περάσω στα win10. παίζοντας με την συσκευή κατά λάθος έκλεισα το MTP Κ σαν συνέπεια ειχε να μην συνδέομαι με τo pc.βρήκα το πρόγραμμα απο xiaomi.com κ το άνοιξα ξανά, πάλι καλά....κ ένα άλλο προβληματάκι . με το micloud δεν τα πήγα κ πολύ καλά όσο άφορα την ευρεση τηλεφωνου.…
-
Καλησπέρα σε όλους. έχω ένα μήνα τώρα το RMN3 κ με τους οδηγούς σχετικά εύκολα πέρασα την ελληνική stable. εκεί που πραγματικά παιδεύτηκα ήταν στους drives που έπρεπε να περάσω στα win10. παίζοντας με την συσκευή κατά λάθος έκλεισα το MTP Κ σαν συνέπεια ειχε να μην συνδέομαι με τo pc.βρήκα το πρόγραμμα απο xiaomi.com κ το άνοιξα ξανά, πάλι καλά....κ ένα άλλο προβληματάκι . με το micloud δεν τα πήγα κ πολύ καλά όσο άφορα την ευρεση τηλεφωνου. για την μια καρτα sim ok για την δεύτερη όμως πρόβλημα…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από giokar13: “απο minideal το πηραμε. τι να πω λεει δε θυμαται και οτι ειχε ξεκουμπωσει και η οθονη το περιεργο ειναι οτι ειναι εξογκομα και οχι καποιο βαθουλωμα απο χτυπημα. ” Δεν πρέπει να είναι κάτι ανησυχητικό wink.png Σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι όντως η οθόνη ξεκουμπώνει και στηρίζεται... ας πούμε με "κλιπ" στο σώμα του κινητού. Στο 1:10 φαίνεται ένα τέτοιο κούμπωμα ακριβώς στο κουμπί power και μάλλον έχει και στο σημείο που έχετε το πρόβλημα. Κοιτάξτε μή…
-
μπορείς να μου το στείλεις στο email ;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11212/εδώ τώρα τι γίνεται ; τι μπορώ να κάνω;
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες και κατάφερα να ρυθμίσω το redmi note 3 με την ελληνική ρομ σχετικά εύκολα. είναι πολύ όμορφη.... !!!!