Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
το ιδιο κανει και στην 6.3.10 και πιο ευκολα..... 1.κανεις αναπαντητη στο sip αριθμο 2.το αφηνεις να σβησει η οθονη 3. ξεκλειδωνεις 4.βρισκεις οτι υπαρχει notification αναπαντητης 5. swipe 6. κανει reboot και μαλιστα μετα το reboot υπαρχει παλι το notification! καποια στιγμη φευγει το notification αλλα δεν εχω καταλαβει πότε.
-
Με την 6.3.3 στο Μι4 μου δοκιμασα να ξαναπερασω ρυθμισεις του sip λογαριασμου μου. Αυτη τη φορα τα πραγματα ειναι διαφορετικα και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο εξης: Οταν αλλαζεις απο data σε wifi ή το αντιστροφο η MIUI κανει reboot οταν δεχεσαι κληση σε sip λογαριασμο. παραδειγμα ειμαι με wifi ο λογαριασμος συνδεεται κανονικα και δεχομαι κλησεις. ενεργοποιω τα data κλεινω wifi Με data o λογαριασμος συνδεεται κανονικα, δεχομαι κληση αναπαντητη, καλει, εμφανιζει ειδοποιηση κανονικα, κανω swip…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Agathoklis: “σας καλησπεριζω και χαιρομαι ιδιαιτερα που μπαινω στην λεσχη των κατοχων xiaomi.... ” Καλησπέρα και καλώς ήρθεςΠαράθεση από Agathoklis: “το redmi note 2 το πηρα για τον φαδερ που εκανε παραπονα.. ” Ξεκίνα με το RN2 μια που τα πράγματα είναι πιο βατα για να συνηθίσεις την διαδικασία του φλασαρίσματος και άσε το RN3 για μετα ” ποια απο τις 2 διαδικασιες να ακολουθησει/ω ?? αυτη? Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (upda…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zenith: “Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Πως θα επιβεβαιωσω αν υπαρχει TWRP εγκατεστημενο?? ” Πάμε αλλιώς, πήγαινε : Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> Κάνε ένα print screen αυτά που δείχνει και ανέβασε τα εδώ...να δούμε ποια rom έχεις ” Επειδη δεν το εχω ρυθμισει το κινητο καθολου .... μου ειναι λιγο δυσκολο να ανεβασω printscreen. Αν βοηθαει ομως ειναι MIUI7.1.1.0 (LHMMICK) Global Stable και αν πατησω επανω μου λεει No need, already a developer .…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zenith: “Γεια σας, Επειδη μου αρεσε το Mi4 πηρα και ενα mi note 2 οχι prime για τον μπαμπα. Ειναι TDD-LTE και απ'οτι διαβασα παιζει και στο FDD ελληνικο δικτυο(?!?), αν καταλαβα καλα. Τωρα μπορω να περασω μεσω της ROM την developer ελληνικη βεβαια? ή να ακολουθησω πρωτα τον οδηγο ??? (αν ισχυει εκτοτε) Ευχαριστω ” Δες αν έχει εγκατεστημένο το TWRP, αν ναι πας factory reset και εγκατάσταση GTV ή stable, αν όχι πας σύμφωνα με τον οδηγό ” Ευχαριστω για την αμεσ…
-
Γεια σας, Επειδη μου αρεσε το Mi4 πηρα και ενα mi note 2 οχι prime για τον μπαμπα. Ειναι TDD-LTE και απ'οτι διαβασα παιζει και στο FDD ελληνικο δικτυο(?!?), αν καταλαβα καλα. Τωρα μπορω να περασω μεσω της ROM την developer ελληνικη βεβαια? ή να ακολουθησω πρωτα τον οδηγο ??? (αν ισχυει εκτοτε) Ευχαριστω
-
Εγω ,παντως , του χρονου θα ψηφισω ...ΠΑΚΙΣΤΑΝ
-
Γεια σας, Επεσα σε ενα bug στο ΜΙ4 που φορα την τελευταια developer ΤΗς ΟΜΑΔΑΡΑς ΜΑς. δεν γνωριζω αν υπηρχε σε προηγουμενες εκδοσεις καθως τωρα αποκτησα ενα sip λογαριασμο και ειπα να τον περασω και στο κινητο. Δημιουργησα λοιπον ενα νεο account. ολα καλα. Το bug: αν θελεις να αλλαξεις κατι απο τις ρυθμισεις του νεου λογ/μου sip που δημιουργησες πχ username , password, ορισμος ως κυριος λογαριασμος, τοτε οταν πατας αποθηκευση πεταει μηνυμα "protocol cannot be null".πατας ΟΚ και βγαινεις χωρις να…
-
Mi4 voip account
zenith - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλημέρα, Υπάρχει πουθενά ρύθμιση για voip account στο miui; δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ Edit: Συγνώμη, το βρηκα Ρυθμισεις κλησεων>...(τρεις τελειες) > κλησεις μεσω διαδικτυου>κλπ
-
Καλημερα, Καλα νεα για το Mi4. Συμφωνα με αυτο en.miui.com/thread-189548-1-1.html θα αναβαθμιστει σε MIUI με βαση Marshmallow!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από K4rMa: “Παιδιά sorry για το off topic έχασα το φορτιστη του κινητού... Μπορω να το φορτισω με αλλους φορτιστες; Παιζουν ρολο τα volts κλπ; Επίσης θα είναι quick charge οπως τον εργοστασιακο; Μη γινει καμια γκελα κ το χαλασω.” Μια χαρά θα είσαι βρε... όλοι οι φορτιστές USB έχουν την ίδια τάση (5V), απλά μερικοί μπορεί να δίνουν λιγότερο ρεύμα φόρτισης (mA) και να κάνει λίγο παραπάνω για να φορτίσει πλήρως.” ενα καλο λινκ που εξηγει την διαδικασια φορτισης li-o…
-
ευχαριστω αλλη μια φορα για το χρονο και κοπο σας για να ειναι το κινητο μου απλα τελειο....
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από teopapage: “Εμένα στον ΟΤΑ γράφει ακόμα την 5.1.3. για κατέβασμα. Η πλάκα είναι οτι χθές εγραφε την 5.1.5 και μετά από επανεκκίνηση σήμερα το πρωί μου βγάζει την 5.1.3. Κουφό?” εχθές έγραφε 5.1.3 , μετά την σταμάτησε ο Admin , και σήμερα γράφει 5.1.5 για να το δεις κι εσύ ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>ΟΤΑ Updater=>καθαρισμός δεδομένων” 1-2-3 ντουλεψε
-
καλημερα, Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους, Η νεα εκδοση δεν εμφανιζεται στο OTA updater ακομα - εμφανιζεται η 5.1.3. και μια ερωτηση: εχω φτιαξει καποιους φακελους στους οποιους βαζω ανα κατηγοριες τα εικονιδια πχ MI Utilities οπου βαζω το Μιkey, Mi wifi κλπ αλλα και φακελο system utilities οπου βαζω το ota updater, authenticator κλπ οταν καθε φορα κανω αναβαθμιση αυτα τοποθετουνται εκτος φακελου οποτε τα μεταφερω χειροκινητα μεσα στον φακελο.Γινεται να μην συμβαινει αυτο? δεν με πειραζει …
-
ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Θα το δοκιμασω αυριο με το φως της ημερας οντως ειναι θεμα ασφαλειας το να βγαλω τον κωδικο αλλα στην προκειμενη περιπτωση και χρησιμοποιωντας το νεο feature μηπως "θεωρητικα" το κινητο βρισκεται στην κατοχη του ιδιοκτητη και δεν θα επρεπε να ζητα επανενεργοποιηση της sim αλλα απλα να επενερχεται στην προ-απενεργοποιησης κατασταση δλδ με sim ξεκλειδωμενη? Δεν μπορω να φανταστω τη πρακτικη εφαρμογη (συγχωρεστε με τωρα εχω πιει και 2 ουσκακια) περαν των βραδινων ω…
-
καλαησπερα και χρονια πολλα. Ωραιο το νεο Feature που προγραμματιζεις απενεργοποιηση και ενεργοποιηση του κινητου, θα το χρησιμοποιω συνεχεια επειδη δεν θελω και να με ενοχλουν πχ βραδυνες ωρες. Η ερωτηση / απορια ειναι η εξης: γινεται οταν ενεργοποιειται το κινητο να μην μου ζητα τον κωδικο της SIM? δηλαδη οταν ενεργοποιειται να ειναι ετοιμο να δεχτει κλησεις? ευχαριστω