αρκετη ωρα πανω απο 5λεπτα σιγουρα
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H zenith έγραψε:
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Πως θα επιβεβαιωσω αν υπαρχει TWRP εγκατεστημενο??
-
Ο/H vasilis-ath έγραψε:
αρκετη ωρα πανω απο 5λεπτα σιγουρα
-
Μονο τελιτσες
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H zenith έγραψε:
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Πως θα επιβεβαιωσω αν υπαρχει TWRP εγκατεστημενο??
Αν βοηθαει ομως ειναι MIUI7.1.1.0 (LHMMICK) Global Stable και αν πατησω επανω μου λεει No need, already a developer. Android version: 5.0.2LRX22G Android security patch level 2015-12-01 kernel ver 3.10.61+29f2e6dd-44b5e-68bd1004
-
Ο/H vasilis-ath έγραψε:
Μονο τελιτσες
Βάλε τίτλο κάπως έτσι "Redmi Note 2 - TDD version κολλάει στο Mi logo"
Περιέγραψε όσο καλύτερα μπορείς το πρόβλημα και πως δημιουργήθηκε.
Κατέβασε το Mi PC Suite βάζει αυτόματα τους drivers για windows (εκτός από windows 10).
κατέβασε από εδώ Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) όλα τα αρχεία που αναφέρει αλλά μην κάνεις τίποτα, απλά να είσαι έτοιμος και βλέπουμε.
Περίμενε λίγο τους expert μας -
Ο/H zenith έγραψε:
Επειδη δεν το εχω ρυθμισει το κινητο καθολου .... μου ειναι λιγο δυσκολο να ανεβασω printscreen.
Αν βοηθαει ομως ειναι MIUI7.1.1.0 (LHMMICK) Global Stable και αν πατησω επανω μου λεει No need, already a developer. Android version: 5.0.2LRX22G Android security patch level 2015-12-01 kernel ver 3.10.61+29f2e6dd-44b5e-68bd1004
Η πρώτη σελίδα είναι οι ειδοποιήσεις
Η δεύτερη σελίδα είναι τα κουμπιά ΟΝ/OFF, εκεί έχει και ένα κουμπί που λέγεται "Στιγμιότυπο" = Print screen αυτό που έβλεπες στην οθόνη
Το ίδιο γίνεται αν πατήσεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα Volume Down και το "κόκκινο" κουμπί με τις 3 γραμμές κάτω αριστερά στην οθόνη -
Να και το print screen
Επειδη ειναι stable συγκλινω προς FASTBOOTROM με το Mi Flash Tool
Θα βαλω developer ελληνικη
Απλα μπορει καποιος που να ξερει περισσοτερα απο εμενα να επιβεβαιωσει οτι πρεπει να ακολουθησω την παραπανω διαδικασια?
μη το brickαρω το κινητο -
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
ευχαριστω bodai ! Έφτιαξε ! Κάτι τ άλλο ! Ξέρετε καμία αφαρμογη που να κάνει τις άλλες εφαρμογές να τρεχουν ?πχ να βάζεις youtybe και να μπαίνει μυνήματα και τ9 youtybe να έχει γίνει ένα μικρό παραθυράκι και να παίζει κανονικά ! Δεν ξέρω πως να τ9 εξηγήσω , συγνώμη
Δεν παίζει τα βίντεο του youtube στο background αλλά στο εμφανίζει σε ένα πλαίσιο το οποίο μπορείς να το μετακινείς ! (Ουσιαστικά αυτό κάνει, ώστε να ακούς μουσική και να κάνεις και άλλα ταυτόχρονα )
Ωραία ιδέα, απλά δεν μπορώ να βρώ απο που κλείνει το αναδυόμενο...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα στη παρέα, μερικές ερωτήσεις που αφορούν τις απαντήσεις που διαβάζω εδώ και λίγη ώρα στις τελευταίες σελίδες:
1. Τηλεχειριστήριο: Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή λογικά για να μου δουλέψει σε όλα αυτά που λέτε, αν ναι, ποια;
2. Downgrade: γίνεται με τον ίδιο τρόπο που κάνω upgrade ή έχει διαφορές, τώρα έμαθα καλά καλά το upgrade, οπότε μη παρεξηγήσετε χαχαχα!
3. Με την εφαρμογή popup, αν κατάλαβα καλά, μπορούμε να ακούμε-για παράδειγμα-τον ήχο ενός βίντεο από youtube, ενώ μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο θέλουμε στη συσκευή ταυτόχρονα; -
Ο/H Moneytarey έγραψε:
1. Τηλεχειριστήριο: Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή λογικά για να μου δουλέψει σε όλα αυτά που λέτε, αν ναι, ποια;
2. Downgrade: γίνεται με τον ίδιο τρόπο που κάνω upgrade ή έχει διαφορές, τώρα έμαθα καλά καλά το upgrade, οπότε μη παρεξηγήσετε χαχαχα!
2. Όχι ακριβώς, το downgrade θέλει τουλάχιστο wipe cache και wipe dalvik cache και αρκετά συχνά factory reset (χάνονται όλα). Άρα αν θα πας για κάτω κάνε πρώτα ένα back up. Τώρα σαν διαδικασία ίδια είναι (προς το πως το κάνουμε) -
Ο/H sallonikios έγραψε:
1 πως κανεις nandroid backup
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα