Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 142.

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Και εγώ το ίδιο @mixaliscy . Πήρα μια που κάνει 11,90€ με τα μεταφορικά και βλέπουμε...

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Καμιά δεν είναι original Και εγώ πήρα μία απλά για να δω τι διαφορά θα δώσει Αν περιμένεις θα σου πω σε λίγο καιρό Προχθές την παρήγγειλα ” Και εγώ το ίδιο. Σε κανένα μήνα θα ξέρουμε...

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@pavlidisc ναι, αρχικά πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την XTRV 8.1.3, στην αρχή φάνηκε να στρώνει, αλλά από την επόμενη μέρα νομίζω, τα προβλήματα επανήλθαν... Πάντως σήμερα,παρήγγειλα μια καινούργια μπαταρία από Ali, να την αλλάξω και να δω τι θα γίνει.

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@tsavman φαντάζομαι εννοείς την aicp_libra_n-12.1-NIGHTLY-20170309.zip, σωστά? Θα τη δοκιμάσω και αυτή γιατί σήμερα το τηλέφωνο τα έπαιξε τελείως. Δεν μπορούσε να μπουτάρει με τίποτα, με που του έδινα τα pin για τις κάρτες έκανε reboot και αφού έμπαινε μόνο σε TWRP, του ξαναπέρασα από πάνω την XTRV/GTV 6.12.22. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι από το μεσημέρι που έβγαλα τις κάρτες sim και τις έβαλα σε άλλες συσκευές, το τηλέφωνο δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί (εννοώ δεν ξαναέκλεισε, ούτε σε κατάστα…

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από tsavman: “Δοκίμασε AICP πριν καταφύγεις σε ακραίες λύσεις. ” Τι είναι αυτό @tsavman ?

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Σε εμένα δυστυχώς το πρόβλημα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Με 45' σερφάρισμα η μπαταρία πέφτει 40%, ενώ αν κάνω το λάθος και ανοίξω παιχνίδι, σβήνει τελείως. Κάποια "κουλά" που παρατήρησα όταν σβήνει τελείως είναι ότι, για να ανοίξει ξανά πρέπει να το συνδέσω στο ρεύμα, μερικές φορές, όταν ανοίγει, βγάζει μια μπάρα προόδου, όπως όταν φλασάρουμε καινούργια Ρομ και κάποιες φορές δεν μπουτάρει καθόλου, παρά μόνο αν μπω σε TWRP.... Του πέρασα XTRVBeta1 Stable 8.3.1, τα ίδια. Του πέρασα XTRV/G…

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από nipapa: “και το έβαλα για φόρτιση στο 8% γιατί βαρέθηκα να παίζω παιχνίδι μέχρι να ξεφορτίσει ” Τελικά αυτό δεν συνεχίστηκε τις επόμενες μέρες. Παίζοντας κάποιο παιχνίδι, η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα (στα 45') ενώ το βράδυ σε ηρεμία, με ανοιχτό wi-fi, χάνει γύρω στο 10%.

• Παράθεση από BanditGR: “Αν πας σε μεγαλύτερη version OS θέλει συνήθως εκ νέου ξεκλείδωμα ο bootloader. ” @BanditGR αυτό μπορεί να γίνει και σε τηλέφωνο που είχε αγοραστεί με ξεκλείδωτο bootloader?

• Τελικά πέρασα την XTRVbeta1_Stable_V8.1.3, μέχρι να λυθούν τα όποια θέματα στη Nugat και όλα καλά. Η μόνο μ@λ#$%α ήταν ότι έκανα μετά την εγκατασταση wipe και την internal storage αλλά είχα ξεχάσει να περάσω το nandroid backup στο pc, οπότε στήσιμο από την αρχή... Κάποια στιγμή το TWRP μου ζήτησε να φλασάρει το supersu, αλλά το απέρριψα. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σε stable rom, σωστά?

• Προβλήματα Μπαταρίας

nipapa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι διορθώθηκε το πρόβλημα περνώντας την 8.1.3. Είχα κανονικά ειδοποιήσεις επιπέδου μπαταρίας στο 30, 20 και 10% και το έβαλα για φόρτιση στο 8% γιατί βαρέθηκα να παίζω παιχνίδι μέχρι να ξεφορτίσει

• @Nelias μακάρι να είναι έτσι, γιατί σκοπεύω να προχωρήσω στην αναβάθμιση και έτσι και δεν πάει καλά, θα σας μουρλάνω στις ερωτήσεις...

• @spideman3 ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις έχω φάει μια φρίκη όμως, γιατί πήγα να τσεκάρω κάτι μέσω adb και είδα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος!!! Πως είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο? Όπως είπα, το κινητό αγοράστηκε πέρυσι το Γενάρη με ξεκλείδωτο bootloader, πέρασα τελευταία Dev πέρυσι το Μάρτιο και έκτοτε δεν έκανα τίποτα άλλο.

• Γειά σας παιδιά. Επειδή έχω αρκετό καιρό να φλασάρω Rom, γράφω για να σας ρωτήσω 1-2 πράγματα. Είμαι με GTV 6.3.3, οπότε, για να περάσω σε XTRV 7.2.16/17, βάζω πρώτα την 6.12.22 με factory reset και στη συνέχεια την XTRV, σωστά? Επειδή διαβάζω διάφορα για κλείδωμα του bootloader, υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο? Το τηλέφωνο το πήρα πέρυρι τον Ιανουάριο με ξεκλείδωτο bootloader.

• Παράθεση από vrs5: “Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα γιατι δεν ειναι κινητο αυτο που περιμενω αλλα αντικειμενο μικρης αξιας. Αν δω ομως οτι συνεχιζει και μετα απο 25-30 μερες τοτε κατι θα κανω ” Παρότι κατά καιρούς ακούγονται διάφορα για τη GB, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. @vrs5 επειδή βλέπω στην υπογραφή σου το vaping.gr υποθέτω ότι έχεις παραγγείλει κάτι σχετικό. Εμένα, ένα coil master kit που παρήγγειλα 20/12 βρίσκεται ήδη Ελλάδα. Electronic information,receive--21-D…