[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
για το Redmi note 2 θα βγει τίποτα παιδιά....να φτιάξει λίγο και κατανάλωση ενέργειας?
+1
From my Redmi Note 2 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
@varitimos84
Δεν είναι θέμα σταθερότητας , πληρότητας , κ.λ.π..
Θα κοιτάξουμε να έχουμε μία ρομ για τις Stable , θα γίνει σχετική ανακοίνωση όταν έρθει η ώρα .. -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@varitimos84
Δεν είναι θέμα σταθερότητας , πληρότητας , κ.λ.π..
Θα κοιτάξουμε να έχουμε μία ρομ για τις Stable , θα γίνει σχετική ανακοίνωση όταν έρθει η ώρα ..
Μπράβο που δεν εφησυχάζεστε για να έχουμε εμείς καλύτερες ρομ
-
-
εβαλα την 7,2,16 για να ξεκολησει απο τη 8,2,1 αλλα bootloader locked, adb δεν αναγνωριζει συνηθως , απερριψαν την αιτηση για unlock δε μπορω να περασω twrp, το αγγλικο και κινεζικο suite αποτυγχανει να διαβασει τα χαρακτηριστικα της συσκευης και να τη φλασαρει , οπως και το miflash.. παντως σα να παει καλυτερα στο stand by η μπαταρια...
-
παιδια εχω την MIUI XTRVbeta 1-8,1 | Stable 8.1.1.0 (MHOCNDI) σε Redmi note 3 Pro (Kenzo)
επειδη εχω κατι προβληματακια με το λειουργικο και θελω να περασω αυτην σαν πιο νεωτερη ποιον οδηγο ακολουθω για πληρη καθαρη εγκατασταση χωρις επαναφορα backup και αλλων χαζομαρων που κουβαλαω? -
-
Ο/H koofinhio έγραψε:
παιδια εχω την MIUI XTRVbeta 1-8,1 | Stable 8.1.1.0 (MHOCNDI) σε Redmi note 3 Pro (Kenzo)
επειδη εχω κατι προβληματακια με το λειουργικο και θελω να περασω αυτην σαν πιο νεωτερη ποιον οδηγο ακολουθω για πληρη καθαρη εγκατασταση χωρις επαναφορα backup και αλλων χαζομαρων που κουβαλαω?
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αν πας σε μεγαλύτερη version OS θέλει συνήθως εκ νέου ξεκλείδωμα ο bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0