[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
για το Redmi note 2 θα βγει τίποτα παιδιά....να φτιάξει λίγο και κατανάλωση ενέργειας?
+1
From my Redmi Note 2 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
@varitimos84
Δεν είναι θέμα σταθερότητας , πληρότητας , κ.λ.π..
Θα κοιτάξουμε να έχουμε μία ρομ για τις Stable , θα γίνει σχετική ανακοίνωση όταν έρθει η ώρα .. -
-
Μου αρέσει που την ψάχνετε την δουλειά ακόμα και τώρα που έχετε βρει μια συνταγή που δουλεύει.Ο/H gkalen έγραψε:
@varitimos84
Δεν είναι θέμα σταθερότητας , πληρότητας , κ.λ.π..
Θα κοιτάξουμε να έχουμε μία ρομ για τις Stable , θα γίνει σχετική ανακοίνωση όταν έρθει η ώρα ..
Μπράβο που δεν εφησυχάζεστε για να έχουμε εμείς καλύτερες ρομ
-
-
εβαλα την 7,2,16 για να ξεκολησει απο τη 8,2,1 αλλα bootloader locked, adb δεν αναγνωριζει συνηθως , απερριψαν την αιτηση για unlock δε μπορω να περασω twrp, το αγγλικο και κινεζικο suite αποτυγχανει να διαβασει τα χαρακτηριστικα της συσκευης και να τη φλασαρει , οπως και το miflash.. παντως σα να παει καλυτερα στο stand by η μπαταρια...
-
παιδια εχω την MIUI XTRVbeta 1-8,1 | Stable 8.1.1.0 (MHOCNDI) σε Redmi note 3 Pro (Kenzo)
επειδη εχω κατι προβληματακια με το λειουργικο και θελω να περασω αυτην σαν πιο νεωτερη ποιον οδηγο ακολουθω για πληρη καθαρη εγκατασταση χωρις επαναφορα backup και αλλων χαζομαρων που κουβαλαω? -
-
Για καθαρή εγκατάσταση, factory reset (=wipe Data, Cache, Dalvik-Cache) και περνάς κανονικά την νέα ROM με install zip. Αν πας από το ίδιο λειτουργικό στο ίδιο (πχ από Android 6 σε 6) δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν πας σε μεγαλύτερη version OS θέλει συνήθως εκ νέου ξεκλείδωμα ο bootloader. Εκεί υπάρχει και θέμα με τις stable ROMs γιατί έχουν μικρότερες πιθανότητες για ξεκλείδωμα (οπότε κατ' εμέ εκεί πας πρώτα σε dev, ξεκλειδώνεις αν χρειάζεται και μετά stable).Ο/H koofinhio έγραψε:
παιδια εχω την MIUI XTRVbeta 1-8,1 | Stable 8.1.1.0 (MHOCNDI) σε Redmi note 3 Pro (Kenzo)
επειδη εχω κατι προβληματακια με το λειουργικο και θελω να περασω αυτην σαν πιο νεωτερη ποιον οδηγο ακολουθω για πληρη καθαρη εγκατασταση χωρις επαναφορα backup και αλλων χαζομαρων που κουβαλαω?
-
@BanditGR αυτό μπορεί να γίνει και σε τηλέφωνο που είχε αγοραστεί με ξεκλείδωτο bootloader?Ο/H BanditGR έγραψε:
Αν πας σε μεγαλύτερη version OS θέλει συνήθως εκ νέου ξεκλείδωμα ο bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0