Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• RE:

DiamantisAth - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είσαι σε λάθος νήμα έτσι....το νου σου.. :gamer:” Ναι φίλε σορυ.. Σε συνέχεια της προηγούμενης απορίας συμπλήρωσα με μια νέα :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε θέλει.. Χμμμ..πείραγμα χαχααα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα και πάλι.. Της γυναίκας μου ήρθε με αυτήν την ρομ! Την έψαξα και αυτήν και με πέταξε επίσης στο σαιτ της εταιρείας.. Τι λέτε? 4bae0af458fae501207f5d033ab57e9d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο βρε geoanto!! Μόλις μου έφτιαξες την ημέρα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :p

• Θα το κάνω μόλις βρω χρόνο..ευχαριστώ πολύ Nas Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχω στα χέρια μου... Μόνο αυτό έχω να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 45ca5ef8aac92153eb378806f8779bb4.jpg Μπορεί να μου πει κάποιος αν η ρομ που φοράει είναι unofficial? Το googlara και με πετάει στο forum την εταιρείας.. Λες να έγινε κανένα θαύμα...

• Είναι θέμα καθαρά παροχου κ η wind κάπου το χάνει...σε σήμα.. Σε αναφορές παράδοσης.. Κάπου εκεί γύρω.. 14 μέρες κ σήμερα.... Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

DiamantisAth - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Συνήθως τελευταία σε 5 εργάσιμες μέρες έχεις την έγκριση, αλλά αν έχεις Wind δε θα λάβεις ποτέ το μήνυμα της έγκρισης. ” Καλησπέρα παίδες... Εμένα μου ήρθε σε 4 μέρες το μήνυμα της έγκρισης .. Και ναι.. Με παροχο WIND... Καλο ε. Χαχαα

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gathan83: “Παράθεση από DiamantisAth: “11 μέρες και σήμερα... Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και γω στις 11 είμαι... μέσω Σιγκαπούρης ή Ολλανδίας σου έρχεται? Από tapatalk μέσω S4mini” Εμ.. Διάλεξα sg post γιατί την προηγούμενη φορά που ειχα πάρει κινητό απο μινιντιλ μου ήρθε σε 14 μέρες, οπότε λέω γιατί όχι κ πάλι Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι ναι κγω έτσι πιστεύω.. Δεν έχω κανένα παράπονο από το λενοβο, αν άλλαξα ρομ αναγκαστικά κ σε αυτό, οπότε μια αλλαγή όπως πάντα είναι καλοδεχουμενη... Ας είναι καλά η σύζυγος που θέλησε κινητό χαχααα Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “απολύεσαι? :airborne:” Χαχααα... Όχι ρε συ.. Έχω 11 μέρες που παρήγγειλα το κινητό χαχααα.. Για να απολυθω έχω γύρω στις 9500 μέρες ακόμα.. Στο στρατό είμαι χαχαα Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 11 μέρες και σήμερα... Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα κάνω αίτημα και για της γυναίκας μου και θα τα '' κάνουμε'' μαζί χεχεχεε... Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο, εις ανώτερα Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δίκιο έχεις φίλε μου.. Αλλά το 3S το παρήγγειλα για την γυναίκα μου και άμα αρχίσει τις παλαβομαρες το κινητό ποιος την ακούει χαχααα.. Εγώ μπορώ να περιμένω αυτήν άλλη κ υπομονή έχω και το flasarisma το έχω κάνει, με άλλο κινητό βέβαια.. Οπότε έχω κάποια εμπειρία, ειδωμεν Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και σε αυτό το ποστ.. Έχω 4 μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάσω τα πάντα.. Και έχω απογοητευτεί για ένα κυρίως λόγο... Λάθος επιλογή ρομ... Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις μου ήρθε η έγκριση από την εταιρεία για το ξεκλείδωμα... Το μόνο που μένει είναι να έρθει το κινητό.. Παιδιά μόνο μια ερώτηση το ίδιο ισχύει και για το 3s?? Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπερα παιδια με περιμενει πολυ δουλεια μολις παραλαβω το θηριακι μας!!!!εκανα και εγω την λαλακια και ζητησα ΜΟΥΛΤΙ-ΚΟΥΛΤΙ καταστασεις ... και το θεμα ειναι πως πηρα το 3s για την γυναικα μου και εκει εκανα την ιδια λαλακια ...που σημαινει ..οτι πρεπει να βρω χ64μπιτο υπολογιστη και γρηγορα ...θεε μου

• Καλός σας βρήκα παιδιά!!