Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 191.
-
Καλημέρα, Περαστηκε σεε redmi pro. Φαινεται χαρά
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά, Και σε μένα χάθηκε η τρεχουσα θερμοκρασία.
-
Καλησπέρα, Παρατήρησα με το καινούργιο apk οτι στις ρυθμίσεις καιρού στην αυτόματη τοποθεσία δεν αλλαζει η περιοχη παρόλο που έχω μετακινηθεί σε άλλη. Το έχει παρατηρήσει άλλος;
-
Περαστηκαν όλα χωρίς πρόβλημα ξανα, καθώς είχα προλάβει να βάλω το νέο apk. Καταπληκτικό το νέο θέμα και ωραίες προσθήκες ο τρέχων καιρός και το σηματακι της χαμηλής μπαταρίας στο θέμα. Μπράβο παιδιά
-
Καλημέρα, Εγκατέστησα το χθεσινό apk και μου συγχρονισε αμέσως με το Google fit. Ευχαριστούμε
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλημέρα
-
Παιδιά καλησπέρα, Ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα οθόνης χωρίς πρόβλημα αλλά όταν προσπαθώ να το απενεργοποιήσω, κλείνει το mi fit και μου ζητάει να κάνω αναφορά σφάλματος. Το έχει παρατηρησει κανείς άλλος; Έχω το τελευταίο mi fit
-
Εκανα unpair και έφτιαξε. Μια χαρά Ευχαριστώ
-
Έχω σε όλα τις τελευταίες εκδόσεις που είναι στο πρώτο και δεύτερο post
-
Το προσπαθώ αλλά δεν μπορώ από την εφαρμογή του κινητού
-
Παιδια καλησπέρα, Οι ειδοποιήσεις του Gmail μου έρχονται σαν τετραγωνάκια με ερωτηματικό, γιατί; Πρέπει να αλλάξω κάτι;
-
Όταν χτύπησε το ξυπνητήρι το μήνυμα, για πατημένο το κουμπί για απενεργοποίηση, ήταν στα ρώσικα
-
Καλημέρα παιδια, παρατήρησα το πρωί και ένα άλλο bug, βγάζει ρωσικά όταν χτυπάει το ξυπνητήρι. Δεν σας πρόλαβα πριν βγάλετε τις νέες versions
-
Παράθεση από vangtsog: “Ενώ έχω περάσει κανονικά το firmware και τα resources, το μενού 'ειδοποιήσεις' μου το διαβάζει κανονικά όταν δεν έχω καμία ειδοποίηση ενώ δεν μου το μεταφράζει όταν έχω αδιαβαστες ειδοποιήσεις.(οι ειδοποιήσεις από μόνες τους μεταφράζονται κανονικά, το σημείο που ενημερώνει για τον αριθμό των ειδοποιήσεων που είναι σε εκκρεμότητα δεν μεταφράζεται) ” Και εμένα το ίδιο μου κάνει όταν υπάρχει πάνω απο μια ειδοποίηση