Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Τα δοκίμασα όλα αλλά πάλι τίποτα. Το έστειλα πίσω και περιμένω επιστροφή χρημάτων. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
-
Ακριβώς. Κολλάει στο Logo και δεν εμφανίζονται ποτέ οι τελίτσες. Το πήρα απόφαση και αύριο θα το σπιστρέψω στο vickmall. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη Vivian. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, είμαι πολύ γκαντέμης φαίνεται
-
Κι όμως το ξέχασα με την China Developer γι αυτό είχα το error. Ξαναδοκίμασα αντικαθιστώντας το cust και όλα έγιναν κανονικά, γέμισε η κίτρινη μπάρα μέχρι το 100%. Δοκίμασα να το ανοίξω αλλά πάλι τα ίδια. Δεν ανοίγει με τίποτα.
-
Δοκίμασα και με την Latest China Developer. Δοκίμασα και με τις 3 επιλογές (Download Only, Firmwae Update και Format +Download). Τις ίδiες 3 επιλογές δοκίμασα ξανά με την Global Sτable. Σε όλες μου έβγαλε το error που βλέπετε στη φωτό, παρόλο που το κινητό αναγνωρίστηκε κανονικά και μπάρα γέμισα κανονικά. Επίσης δοκίμασα και μόνο το Preloader χωρίς αποτέλεσμα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Εδώ και 2 βδομάδες είμαι χωρίς κινητό, απλά περνώ με ένα πανάρχαιο Nokia που είχεα
-
Δεν έχω κάνει καν mi Account. Κολλάει στο Logo της Xiaomi χωρίς τελίτσες. Έχω στείλει 2 e-mails στο vickmall χωρίς απάντηση. Μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο γκαντέμης που έπεσα πάνω στη μεγάλη τους γιορτή που διαρκεί 2 βδομάδες και τελειώνει αύριο. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω 11 μέρες χωρίς κινητό! Τι άλλο μπορώ να κάνω;
-
Έκανα ακριβώς αυτό που είπες και όντως το είδα να εμφανίζεται για 2 δευτερόλεπτα και μετά χάθηκε. Έχεις δίκαιο. Ωστόσο δοκίμασα ξανά να το φλασάρω, όλα κύλησαν ομαλά, η κίτρινη μπάρα έφτασε το 100% και είδα το πράσινο τικ. Μετά το αποσύνδεσα και πάτησα το Power Button για να το ανοίξω κανονικά. Φάνηκε το logo της Xiaomi αλλά δεν άναψε ποτέ το κινητό, παρόλο που το άφησα εκεί για μια ώρα. Ό,τι και να κάνω δεν ανοίγει. Μάλλον είναι θέμα hardware, σωστά; Τι άλλο μπορώ να κάνω;
-
Δεν εμφανίζει τίποτα στον Device Manager. Δοκίμασα την China Developer και δεν το έκανε, έβγαλε error. Ξαναδοκίμασα την Global Stable και το έκανε κανονικά, απλά πάλι δεν ανοίγει, κολλάει στο Βοοτ
-
Δοκίμασα να μπω στο fastboot αλλά πάλι τίποτα. Θα δοκιμάσω να περάσω την China Developer που είπε ο φίλος και θα σας ενημερώσω. Πλέον πιστεύω ακράδαντα ότι είναι θέμα hardware.
-
Xiaomi Redmi Note 4 Silver, 3GB RAM, 32GB ROM, Global Stable αγορασμένο από το Vickmall στις 07/12/2016, παραλαβή στις 23/12/2016. Από πίσω αναγράφονται τα εξής: ID 2016CP2902 2016050.
-
Ωραία, θα περιμένω τη γνώμη των παιδιών πριν κάνω κάτι. Ναι το κινητό ήταν άψογο για 1 μήνα. Δεν έδειξε τίποτα το περίεργο. Η ROM που δοκίμασα να περάσω ήταν η Global Stable, αυτή που είχα δηλαδή. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι η διαδικασία κύλησε άψογα, η κίτρινη μπάρα γέμισε μέχρι το 100% και είδα το πράσινο tick, νομίζοντας ότι το έφτιαξα! Όμως πολύ απλά δεν άνοιξε ποτέ. Λέτε να δοκιμάσω και καμιά άλλη ROM;
-
Νομίζω δεν αξίζει να πληρώσω τόσα λεφτά για κούριερ και μετά άλλα τόσα για να το στείλετε πίσω και να πάρει 1 μήνα. Άσε που είναι θέμα hardware μάλλον. Νομίζω η πιο σωστή λύση είναι να μιλήσω με το vickmall που το αγόρασα και να τους το επιστρέψω. Φαντάζομαι ότι είτε θα μου στείλουν άλλο, είτε θα μου κάνουν full refund. Το νομίζετε/προτείνετε;
-
Είμαι κάπως μακριά, στην Σκωτία! Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση! Έκατσα και έκανα ολόκληρη τη διαδικασία με φλασάρισμα, έχοντας ξετικαρισμένο το preloader. Γέμισε η κίτρινη μπάρα κανονικά και έβγαλε το πράσινο τικ. Το αποσύνδεσα και πάτησα Power button για εκκίνηση. Δυστυχώς δεν άνοιξε ποτέ, κάνει ακριβώς το ίδιο με πριν. Κολλάει στο Logo της Xiaomi.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Απολογούμαι για το έντονο ύφος μου, υπερέβαλα λίγο. Δοκίμασα αυτά που μου είπατε χωρίς αποτέλεσμα. Ήθελα να σας πω ότι όταν το βάζω στη φόρτιση ανάβει το logo για λίγη ωρα και μετά χάνεται κάνοντας μια δόνηση και ξαναεμφανίζεται το logo. Άρα το μόνο που απομένει είνα να κάνω αυτή τη μεγάλη διαδικασία για un-brick.
-
Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι άμεσα βοήθεια! Το κινητό μου κόλλησε στο logo της xiaomi και δεν ανοίγει. Κράτησα το power button για αρκετή ώρα αλλά τίποτα. Το έβαλα να φορτίσει αρκετή ώρα και ξαναδοκίμασα αλλά πάλι τίποτα. Δεν του έκανα απολύτως τίποτα! Απλά πήγα να το ανοίξω το πρωί και δεν άνοιγε. Το logo φαίνεται μόνο οταν φορτίζει, διαφορετικά δεν εμφανίζεται τίποτα. 'Οταν δεν φορτίζει και πας να το ανάψεις, κάνει τη χαρακτηριστική δόνηση, ανάβει μια στιγμη το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης κ τ…