Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.
-
Περιμενα πανω απο μισαωρο και τιποτα. ξαναμπηκα στο twrp και εκανα restore το back up που ειχα παρει πριν ξεκινησω το flash. To θεμα ειναι τωρα οτι και στο back up κολλαει στο logo τις Mi και δεν ξερω τι να κανω τωρα...κακη ωρα διαλεξα για flash αλλα το εχω κανει παρα πολλες φορες και πρωτη φορα κολλαει...
-
Καλημερα και Καλή Αποκριά!! Πρόσφατα αναβαθμισα το πάντα αξιόπιστο RN3P το όπιο το έχω σχεδόν 2 χρόνια με το Mi Note 3. Τώρα το RN3P θα το δώσω σε ένα ξάδερφο μου ο οποίος δεν έχει ιδέα από rom κλπ. Λέω να του περάσω Global stable που να μην έχω ούτε εγώ ούτε αυτός θέματα. Με καθαρή εγκατάσταση περνάει η global stable πάνω από την τελευταία Aroma dev η χρειάζετε και κάτι άλλο?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
+1 σαν Nikos_tzi για πλάκα έχουμε τη πρωτία!!
-
Παράθεση από makisfz: “@Nikos_77 κανε τα wipe dalivk cache,data kai cache και κοιτα οταν τα κανει αν βγαζει κοκκινα γραμματα ” Οταν τα κανει δεν βγαζει κοκκινα γραμματα.Μολις τελειωσει η εκγατασταση απο τηω Aroma Rom γραφει κατασταση εγκαταστασης: 7 αλλα φαινετε να την εχει κανει κανονικα την εγκατασταση... Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.
-
Καλησπερα!! Στο kenzo εχω κανει εγκατασταση και την Aroma και την Xtrv παντα με factory reset αλλα παντα οταν ανοιγει ειναι ακομα στην παλια 7.4.27. Υπαρχει καπιο λαθος στις rom η εγω κανω καποιο λαθος κατα την εγκατασταση???
-
IMG_20161230_102513.jpg
-
Εμένα πάντως όποτε έχω κάποιο συστημένο ποτέ δεν μου φέρνει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος,πάντα πηγαίνω απο την Αναπαύσεως στο γραφείο που είπε ο @makis1024 και τα παίρνω μόλις δω οτι έφτασαν Χανιά απο το tracking.Μάλιστα μια φορά επίτηδες ενώ είχε έρθει Χανιά ένα δέμα συστημένο περίμενα 3 μέρες μπας και φέρει ειδοποίηση αλλά τζίφος...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΤο αμάξι είναι ένα Seat Ibiza του 2000 λίγο παλιό Και εγώ πίστευα ότι είναι θέμα του αμαξιού απλά ρώτησα για σιγουριά!! Πρέπει από βδομάδα να βρω χρόνο ένα πρωί να το πάω.Κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι ενώ οδηγούσα για κάνα μισάωρο περίπου σταμάτησα σε ένα φίλο να πάρω κάτι και το έβγαλα από τον αναπτήρα να του το δείξω και παρατήρησα ότι είχε ζεσταθεί αρκετά μπορώ να πω.Ευχαριστώ @Sam για την βοήθεια!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους τους XIAOMImaniacs!!!Εκτός από τα 2 κινητά που έχω αγοράσει μέχρι τώρα από την Xiaomi πρόσφατα μου ήρθαν μερικά ακόμα. Η λίστα με τα αριστουργήματα της Xiaomi είναι ένα Xiaomi Wifi router 3,ένα Xiaomi gateway multifuctional, ένας αισθητήρας θερμοκρασίας-υγρασίας και ένα Xiaomi Roidmi 2s. Σίγουρα θα αποκτήσω και άλλα στο μέλλον γιατί άμα μπεις στο τρυπάκι τα θες ΟΛΑ!!!!! Έχω μια ερώτηση για τους κατόχους του Roidmi 2s,όταν σβήνεις το αμάξι και χάσει και την επικοινωνία με το bl…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi Smart Wifi Remote Control Multi-fuctional gateway Την ημερομηνία αγοράς: 23-9-2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Το έστειλαν μετά από 3 μέρες απ'ο όταν είχα κάνει την παραγγελία και επειδή ήταν σε προσφορά λέω έχει πλάκα να μου το κάν…
-
Κατέβηκε και εγκαταστάθηκε ταχύτητά! Όλα δείχνουν μία χαρά μέχρι στιγμης!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk