Έχει και νεκροταφείο πιο χαμηλά.
Proud member of xiaomi-miui.gr
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
Ενα μεγάλο Χ από μένα για το banggood....![]()
![]()
Πρόβλημα δεν έχω μπορώ να περιμένω και 2 μήνες...αλλά είναι απαράδεκτοι οι τύποι.
Τους έχω στο στενό μαρκάρισμα και αντί να προσπαθήσουν να με κρατήσουν σαν πελάτη, μου λένε και μου ξαναλένε αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία για το mi 5s που δεν έχουν σε στοκ και αν θέλω να μου κάνουν refund!!!!!!!
Όχι λέω, θα περιμένω, κάνοντας προσευχές στον Κομφούκιο, να μου το στείλετε.
Είστε ξεφτίλες ερασιτέχνες Κινέζοι, δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω από σας και θα σας κάνω ρόμπα στο miui.global....εκεί αυτοί, στα τέτοια τους.
Είχαν και προσφορά απίθανη το redmi pro και το χτύπησα για κολλητό...ξανα-μαθαίνω ότι δεν το χουν σε στοκ, ζητάω ακύρωση και refund, πριν προλάβω να το....μετανιώσω...μου ακυρώνουν και μου κάνουν και refund στο φτερό....τι στο καλό συμβαίνει με δαύτους??
To yeso521 από την άλλη, Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Ι-....παρήγγειλα στο καπάκι το redmi pro και την ίδια μέρα το στειλαν!!
Επειδή ανακάλυψα ότι το στειλαν με την multi, τους την είπα και τι κάναν?
Πήραν πίσω το πακέτο που είχαν στείλει...ζήτησαν 1000 συγγνώμη, με εξηγήσεις ότι πολλοί τους ζητάνε multi για τα Ελληνικά και γι αυτό την βάλαν και μου στειλαν την ίδια στιγμή το ίδιο (φαντάζομαι) κινητό, λέγοντάς μου ότι περάσαν την official china-eng!
Αν έρθει και διαπιστώσω ότι είναι όντως έτσι, το μαγαζάκι απλά δεν υπάρχει...
Ο/H makis1024 έγραψε:
@takisfrag μόνο ο yeso521 τον τρέμει ο Banggood δεν του δίνει και πολύ σημασία.
Ε, εντάξει βρε, καλά 'ξηγηθήκανε...Ο/H osalonikios έγραψε:
Εκτός του refund μου εδωσαν και 2 κουπονια των 5$ για μελλοντικες αγορες.