Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.

• Οπότε...αν δεν ενδιαφέρουν κάποιον και τόσο τα νέα features αλλά πιο πολύ η αυτονομία....πόσο πίσω πρέπει να γυρίσουμε ?....5.10.26 για παράδειγμα ?

• Μία ωραία ιδέα είναι να γίνει ένας πίνακας με το μοντέλο xiaomi και δίπλα ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ για το αν είναι κλειδωμένος ο bootloader.

• Και το πιο πιθανό μάλλον Θανάση... αυτό πιστεύω και εγώ....πάντως θα κάνω αυτά που λένε τα παιδιά....δεν έχω να χασω τίποτα....και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. edit:Τελικά Θανάση ...είχε δίκιο ο Bondai....αυτό που είπε ήταν. Εκανα την αλλαγή που είπε από το υπομενού "Λειτουργία Εξοικονόμησης" και το άλλαξα από Ενισχυμένη σε Ανενεργή. Εκανα συνεχώς κλήσεις με την μπαταρία 15% έως και το 1% ενώ παράλληλα έπαιζε video από youtube.Το τηλέφωνο χτυπούσε κανονικά και δεν έσβησε καμία φορά. Τώρα το…

• Ρυθμίσεις/Μπαταρία.....αυτή είναι η διαδρομή μου...όχι Ρυθμίσεις/Προσθετες Ρυθμίσεις/Μπαταρία Εκεί λοιπόν δεν βλέπω κάπου να λέει "προφίλ". Υπάρχει Τροφοδοσία-Χρήση μπαταρίας-Διαχ.χρήσης-Λειτουργία ενέργειας-Animation συστήματος. Στην Τροφοδοσία υπάρχει υπομενού για Εξοικονόμηση μπαταρίας το οποίο είναι Ανενεργό ενώ στο υπομενού της "Διαχ.χρήσης μπαταρίας εφαρμογών" στο "λειτουργία Εξοικονόμησης υπάρχει Ανενεργή και Ενισχυμένη και είναι επιλεγμένο το "Ενισχυμένη". Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω μ…

• Οταν το κινητό δέχεται κλήση ενώ η ένδειξη της μπαταρίας είναι στο 15% ή στο 11% ή στο 7%(γενικά από 15% και κάτω) το τηλέφωνο.....σβήνει.Με το που γίνεται η εισερχόμενη κλήση και χτυπάει το τηλέφωνο μία φορά-αμέσως σβήνει. Και μάλιστα όταν το ανοίγω ξανά , δεν μπορώ να δω ούτε καν ποιος με κάλεσε.Δεν το κρατάει στην μνήμη σαν εισερχόμενη ή σαν αναπάντητη κλήση , ενώ λογικά θα έπρεπε , εφόσον χτυπάει το τηλέφωνο έστω και μία φορά. Υπάρχει κάποιος που συνάντησε αντίστοιχο πρόβλημα ?....μάλλον η μ…

• Παράθεση από cacau: “παίδες να ξέρουμε τι λέμε: η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ stable gkalen για rn2 ΔΕΝ υπήρχε πριν 20 μέρες! Άρα ΔΕΝ έχετε την τελευταία fixed 8.0.2 ” Διαβάζω για αυτήν την τελευταία stable 8.0.2.0 fixed ότι είναι αρκετά σταθερή και με καλή διαχείριση μπαταρίας ...αλλά βλέπω για κατέβασμα μόνο 8.0.2.0 και όχι 8.0.2.0 fix.....είναι η ίδια ? Μπορώ να έχω το λινκ για να κατεβάσω την fix ? ....επίσης από ότι κατάλαβα αυτή η fix πάει πακέτο με ένα patch ? (userXP) ή δεν είναι απαραίτητο ?...Μιλάω για …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• A ...πολύ ωραία !!...άρα μονόδρομος....πρέπει να συνεχίσω όλη την διαδικασία και να περάσω Ελληνική. Καλά που ρώτησα... Γιατί το τηλέφωνο φίλε tracia το έχει ο γιος μου και δεν θέλει να το πειράξω....μου λέει μια χαρά είναι-δεν έχω πρόβλημα. Και εγώ κάθε μέρα...ψάχνω να του βρω πρόβλημα για να μπορεσω να κάνω την διαδικάσια-να του περάσω την Ελληνική και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....αλλά δεν μ αφήνει !!!!...χαχαχα Κάθε μερα τον ρωτάω....μήπως σε κολλάει ?...μηπως έχεις αποσυνδέσεις?...μήπως δεν…

• ωραία...σας ευχαριστώ όλους παιδια για την βοήθεια....αλλά επειδή το τηλέφωνο έχει τις ιδιαιτερότητές του γιαυτό ρωτάω..... άρα.....εγώ όπως είμαι τώρα συνεχίζω με αυτά ?..... 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας (Η σύνδεση πρέπει να γίνει στην εφαρμογή Mi Account που υπάρχει μέσα στο κινητό) 3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή …

• "Υou've been granted the permission to unlock your device" Εχει το νούμερο από το Mi account που έχω Και μετά μου έχει ένα σύνδεσμο να κατεβάσω το Mi unlock Tool Δεν βλέπω κάποιο κωδικό... Τι κάνω τώρα ?

• Παράθεση από Thracia: “@klainmaingr Αν δεν ξέρουμε κάτι Πρώτα ρωτάμε. Τον να ρωτήσεις μετα πως και γιατί δεν βγαίνει άκρη. ” Σωστή παρατήρηση γιαυτό και εγώ πρώτα θα ρωτήσω : Διάβασα τον οδηγό για το αν έχω κλειδωμένο bootloader.....έχω Διάβασα τον οδηγό για την αίτηση για ξεκλείδωμα.....την έκανα την αίτηση. Τώρα τι γίνεται ?... θα μου έρθει μήνυμα στο τηλέφωνο ? Θα πρέπει να μπαίνω να βλέπω στο Mi account ? Πως θα καταλάβω ότι πήρα το ok για ξεκλείδωμα-που θα το δω ?...για να μπορέσω να συνεχί…

• Τις 2 προηγούμενες συναντήσεις τις έχασα. Αυτήν δεν υπάρχει περίπτωση....επιτέλους,έφτασε η ώρα να πούμε ένα "γεια" και ένα "ευχαριστώ"από κοντά σε κάποιους που βοηθάνε τόσο καιρό.

• Και εμένα μου ήρθε νέο μήνυμα για fix....(VIP mail) FIX της (Stable) 8.0.2.0 ROM για το RedMi Note 2 (Hermes). Για stable δεν είναι ?....γιατί λες GTV ?...άλλη είναι αυτή ? Μάλλον καλύτερα όπως λες να βάζεις το THUNDER για να μην μπερδευόμαστε φίλος !!!!

• Είμαι με την 7.3.2.0 stable και λέω-σκέφτομαι να πάω στην τελευταία 8.0.1.0 Αξίζει ? Να πάω ? ή να κάτσω όπως είμαι ? Επίσης...ΑΝ....πάω....μόνο wipe dalvic και cache έτσι ? δεν χρειάζεται factory reset ....σωστά θυμάμαι ?

• Ψάχνοντας στο φορουμ για το ίδιο πρόβλημα έκανα αυτό που λέει πιο πάνω ο NasDriver και πράγματι μετά ο υπολογιστής "είδε" το τηλέφωνο.Εμένα μου παρουσιαστηκε μετά την μετάβασή μου σε Miui 8 . Mέχρι πριν , δεν είχα ποτέ θέμα. Οτι ρομ και να έβαζα ....μετά ....όταν το κούμπωνα στον υπολογιστή μου το έδειχνε πάντα. Τώρα το έκανε 1η φορά.Λίγο κουφό αυτό με την απενεργοποίηση του " εντοπισμού σφαλμάτων usb " αλλά έτσι δούλεψε. Εγώ ήξερα για το αντίθετο.Οτι ενεργοποιείς αυτή την λειτουργεία σαν προγρα…

• Το έκανα ήδη.

• Παράθεση από NasDriver: “Να σου πω την αλήθεια μου δεν είχα πολλές ελπίδες αλλά με διέψευσες ευχάριστα Οπότε δεν είναι πρόβλημα hardware αφού έστω και μία ρομ παίζει σωστά...που είναι το πρόβλημα δεν ξέρω να σου πω, ούτε στην προηγούμενη περίπτωση καταφέραμε να βρούμε τι φταίει ” Σου είπα....λίγο κουλό....και πολύ απλό για αληθινό. 2 μέρες δεν έκανε τίποτα....λειτουργούσε κανονικά... Οπότε είπα σιγά-σιγά να αρχίσω να βάζω sim εφαρμογές κτλ....για να διαπιστώσω αν θα συνεχίσει να λειτουργεί κανον…

• Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να βάλεις μία παλιά ρομ...την 5.12.17 ας πούμε...είχε τύχει σε ένα άλλο παλικάρι με τις νέες ρομ να του βγάζει άσπρες γραμμές στην οθόνη και κόλλαγε εκεί. Φυσικά καλό θα είναι να ξεκινήσεις επικοινωνία με το κατάστημα αν δεν το έχεις είδη κάνει ” Λες να ήταν αυτό ???!!!!!!!.....τι να πω !!!!!....πολύ απλό μου φαίνεται για να είναι αληθινό. Το θέμα είναι ότι όπως σας είπα το έκανε ξανά και μετά το φλασαρισμα με την Ελληνική fastboot rom. ΥGPD tools....wipes..…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mpidis1974: “SOS...σοβαρότατο πρόβλημα.Μυρίζομαι πακετάρισμα και αποστολή στο Vickmall,απλά το αναφέρω μπας και είναι κάτι άλλο ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον και γλυτώσω το πήγαινε-έλα Κίνα . Εδώ και μέρες....κάποιες φορές....αρκετές όμως(όχι σπάνια)....δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.Εννοώ είναι μαύρη-σκοτεινή. Τα 3 κουμπιά κάτω φωτίζουν-αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί όλη η οθόνη είναι μια μαυρίλα-δεν διακρίνεις τίποτα και ΜΟΝΟ αν βγάλω την μπαταρία και…

• Αν πατήσουμε επεξεργασία πάνω σε μία φώτο .....ανάμεσα σε άλλες επιλογές - έχουμε ΚΑΙ την επιλογή "απόκρυψη". Μόλις επιλέξουμε την φώτο μας λέει : "Προστέθηκε στο Μυστικό άλμπουμ " Ξέρει κάποιος ΠΟΥ βρίσκουμε - ΠΟΥ είναι αυτό το μυστικό άλμπουμ ?....έχω φάει όλο το μενού και τα υπομενού. Εχω χάσει τις φώτο και δεν τις βρίσκω πουθενά. EDIT : φωνάζει ο pechr για αναζήτηση ΠΡΙΝ ρωτήσουμε κάτι ...αλλά δεν τον ακούμε(κάποιοι) Με μια απλή αναζήτηση λοιπόν βρήκα την απάντηση.(Στο Aλμπουμ/Cloud τραβάμε …