Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Ο/H mpidis1974 έγραψε:

θα μου έρθει μήνυμα στο τηλέφωνο
    Θα σου ερθει μηνυμα στο τηλ.Σε 2,3 ημερες.
    Όταν ερθει το μνμ θα μπεις στη σελιδα που εκανες την αιτηση και θα κατεβασεις το unlock tool,αν δεν το εχεις ηδη ;)
    Αν εχεις WIND πολύ πιθανόν να μην ερθει μνμ,Οποτε κανεις το από πάνω :thumbsup:
    H ΡΟΜ που εχεις είναι μια χαρα ;)
    You may think you can fly - but you better not try
  • "Υou've been granted the permission to unlock your device"
    Εχει το νούμερο από το Mi account που έχω
    Και μετά μου έχει ένα σύνδεσμο να κατεβάσω το Mi unlock Tool

Δεν βλέπω κάποιο κωδικό... Τι κάνω τώρα ?
    Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
  • Διαφήμιση
  • ωραία...σας ευχαριστώ όλους παιδια για την βοήθεια....αλλά επειδή το τηλέφωνο έχει τις ιδιαιτερότητές του γιαυτό ρωτάω.....

άρα.....εγώ όπως είμαι τώρα συνεχίζω με αυτά ?.....

2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας (Η σύνδεση πρέπει να γίνει στην εφαρμογή Mi Account που υπάρχει μέσα στο κινητό)
    3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***
    4. Συνδεθείτε στο εργαλείο ξεκλειδώματος του υπολογιστή με τον ίδιο λογαριασμό Mi. Συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB
    5. Πατήστε «Ξεκλείδωμα». Η διαδικασία ξεκλειδώματος θα ολοκληρωθεί σε περίπου 10 δευτερόλεπτα

Θέλω απλά να ξεκλειδώσω και να μείνω όπως είμαι....να μην αλλάξω ρομ για να μην κάνω καμιά πατάτα.
    Θέλω δηλαδή απλά να μπορέσω να του περάσω TWRP για να μπορώ να μπαίνω σε recovery και να του κάνω κανένα wipe γιατί προχθές κόλλησε...δεν έκανε τίποτα....και ήταν στην αρχική οθόνη κανονικά ανοιχτό το τηλέφωνο ...αλλά ότι και να πατούσα δεν άκουγε ούτε στην οθόνη , ούτε κάτω τα πλήκτρα....και καθότι δεν βγαίνει η μπαταρία ....σκέφτηκα αν μου το ξανακάνει να μπορώ τουλάχιστον να μπω σε recovery μπας και στρώσει.

Μπορώ λοιπόν μόνο να ξεκλειδώσω-και να περάσω twrp και να μείνω μ αυτή την ρομ που έχει το τηλέφωνο?
  • το TWRP μπορει να δουλεψει στην Ελληνικη ROM στην china και clobal θελει άλλη διαδικασια για να λειτουργήσει.
    Γιατι δεν περνας την Ελληνικη αφου θα ξεκλειδώσεις και θες και TWRP?
  • A ...πολύ ωραία !!...άρα μονόδρομος....πρέπει να συνεχίσω όλη την διαδικασία και να περάσω Ελληνική.
    Καλά που ρώτησα...
    Γιατί το τηλέφωνο φίλε tracia το έχει ο γιος μου και δεν θέλει να το πειράξω....μου λέει μια χαρά είναι-δεν έχω πρόβλημα.
    Και εγώ κάθε μέρα...ψάχνω να του βρω πρόβλημα για να μπορεσω να κάνω την διαδικάσια-να του περάσω την Ελληνική και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....αλλά δεν μ αφήνει !!!!...χαχαχα
    Κάθε μερα τον ρωτάω....μήπως σε κολλάει ?...μηπως έχεις αποσυνδέσεις?...μήπως δεν λειτουργούν σωστά τα δεδομένα ?

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις άμεσες (πιο άμεσες δεν γίνεται) απαντήσεις.Σαν να είχαμε τηλεδιάσκεψη ήταν.
    Σε 5 λεπτά απαντήθηκαν οι ερωτήσεις μου.

Μπορώ λοιπόν να προχωρήσω ΜΟΝΟ στο ξεκλείδωμα....να μείνω με αυτήν (προς το παρόν) και εφόσον είναι ξεκλειδωμένος ο bootloader να του περάσω την Ελληνική σε 1-2-3 μήνες ?
  • Αν φτάσεις μέχρι το σημείο να εγκαταστήσεις το TWRP στο τηλέφωνο είναι κρίμα να μη βάλεις μια ελληνική rom. Θα έχεις φάει το γάιδαρο, είναι κρίμα να αφήσεις την ουρά...
    Winners find a way, losers find an excuse
  • Διαφήμιση
  • @mpidis1974

Περασε το ZIP της Ελληνικης στην sd.
    Ξεκλειδωσε τον bootloader περνα το TWRP φλασσαρε και την Ελληνικη γυρνα τη γλωσσα στα Αγγλικα και δωστο.
    Χαμπαρι δεν θα πάρει και για το factory reset πες του ότι φταίει το unlock ;)
  • αυτο εδώ ρε παιδιά το μήνυμα που βγάζει. Τι σημαίνει??
    Προσπαθώ από το μεσημέρι να αιτηθω ξεκλειδωμα σε redmi 3 note και κολλάει εδώ. Μόλις βάζω τον κωδικό επιβεβαιώσεις που μου έρχεται στο κινητό..
    Εγώ δοκιμάσει από κινητό λάπτοπ. Σταθερό. Και σχεδόν με όλους τους broswer...
    [Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows.png](Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows — Postimage.org)
  • 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
    Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
    Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.

για και παλι σε αυτό το τηλ δεν μπορώ να κανω αυτό για να αρχίσω την διαδικασία
  • Ο/H ALXIOA έγραψε:

Μπορεί να είναι προσωρινό κόλλημα στους servers

Ο/H SAMARAS έγραψε:

για και παλι σε αυτό το τηλ δεν μπορώ να κανω αυτό για να αρχίσω την διαδικασία
    ποια ρομ έχεις στο κινητό και ποια προσπαθείς να περάσεις με τον updater ?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H ALXIOA έγραψε:

αυτο εδώ ρε παιδιά το μήνυμα που βγάζει. Τι σημαίνει??
    Προσπαθώ από το μεσημέρι να αιτηθω ξεκλειδωμα σε redmi 3 note και κολλάει εδώ. Μόλις βάζω τον κωδικό επιβεβαιώσεις που μου έρχεται στο κινητό..
    [Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows.png](Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows — Postimage.org)
    ξερει κανεις κινεζικα να μου πει γιατι δεν μπορω να αιτηθω ξεκλειδωμα..??
    κοιταξτε λιγακι σας παρακαλω την εικονα..! Ολα τα κουλα σε μενα συμβαινουν.