Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
μπας και χρησιμοποιείς καμία adblock εφαρμογή και σε κόβει ?
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
θεωρώ ότι είτε έχεις περάσει πάρα πολλές φορές την διαδικασία και σε έχει μπλοκάρει, είτε έχεις λάθος στοιχεία.
Μόλις παρατήρησα ότι δεν είναι ολόκληρος ο αριθμός τηλεφώνου. Μήπως δεν τον έχεις πληκτρολογήσει σωστά;
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
θεωρώ ότι είτε έχεις περάσει πάρα πολλές φορές την διαδικασία και σε έχει μπλοκάρει, είτε έχεις λάθος στοιχεία.
Μόλις παρατήρησα ότι δεν είναι ολόκληρος ο αριθμός τηλεφώνου. Μήπως δεν τον έχεις πληκτρολογήσει σωστά;
-
Πολύ πιθανό να έχουν βάλει όριο πλέον στο πόσες φορές μπορείς να δηλώσεις ένα τηλέφωνο για λήψη sms...θα δείξει στην πορεία
-
-
Γεια σας και παλι παιδες! Επεσε στα χερια μου ενα Redmi Note 3, το οποιο και χρειαζεται επειγοντως ελληνικη ρομ.
Οποτε παμε απο την αρχη. Εχω ηδη στειλει αιτηση ξεκλειδωματος, αναμενοντας απαντηση και προσπαθω να περασω κινεζικη dev rom, μεσω miflash tool. Αλλα το pc δεν μου αναγνωριζει σωστα το τηλεφωνο σε fastboot mode.
Μαλλον τα εχω μπλεξει λιγο με τους drivers...
Καμια συμβουλη? ευχαριστω.. -
Τα χει "μαζέψει" ο Nas για τους drivers, εδω:
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloaderΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τώρα εάν σου μπερδεύει τους drivers κάνε απεγκατάσταση και ξανά πέρνα τους δες πως εδώ :How to Uninstall Drivers in Windows 10, 7, 8,8.1, XP & Vista - Driver Easy
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οδηγό απεγκατάστασης των οδηγών των Windows έβαλες μπρε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Οδηγό απεγκατάστασης των οδηγών των Windows έβαλες μπρε??
Λες; Θα το δω μόλις φτάσω είμαι στον δρόμο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα