Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Παράθεση από dnomikos: “Για να είσαι 100% σίγουρος αν είναι hardware ή software το πρόβλημα, αφαίρεσε κάρτα SIM και κάρτα SD (αν έχεις) και ξαναπέρασε την Ελληνική fast-boot ROM που είναι εδώ, με την επιλογή flash_all. Μείνε με αυτή τη ROM που είναι η GTV-6.5.5 και αφού ολοκληρώσεις το αρχικό setup, δώσε λίγο χρόνο στην συσκευή και άρχισε βήμα-βήμα το στήσιμο (αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι το κάθε βήμα που κάνεις δεν παρουσιάζει πρόβλημα) τοποθετώντας σταδιακά κάρτα SIM και SD και σταδιακά τις εφαρμ…

• SOS...σοβαρότατο πρόβλημα.Μυρίζομαι πακετάρισμα και αποστολή στο Vickmall,απλά το αναφέρω μπας και είναι κάτι άλλο ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον και γλυτώσω το πήγαινε-έλα Κίνα . Εδώ και μέρες....κάποιες φορές....αρκετές όμως(όχι σπάνια)....δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.Εννοώ είναι μαύρη-σκοτεινή. Τα 3 κουμπιά κάτω φωτίζουν-αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί όλη η οθόνη είναι μια μαυρίλα-δεν διακρίνεις τίποτα και ΜΟΝΟ αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω θα λειτουργεί κανονικά.Συνήθως το κά…

• Από τους ΠΙΟ κατανοητούς "οδηγούς" γενικά.....Ετσι θα πρέπει να είναι οι οδηγοί....Οντως η γλώσσα που χρησιμοποιεί το παληκάρι είναι λιτή και κατανοητή....και εκεί που πρέπει επεξηγηματική..... Για παράδειγμα....μέχρι τώρα διαβάζαμε στον οδηγό:Αποσυμπιέστε το αρχείο απευθείας στο C: Ο caeser όμως στο σημείο εκεί εξηγεί ΓΙΑΤΙ απευθείας και όχι C:/Mήτσος κτλ....επειδή το MiFlash δεν διαβάζει Ελληνικά και έτσι θα έχετε προβλήματα.(Παράλληλα λοιπόν με τον οδηγό-λύνει και απορίες) Συγχαρητήρια και πά…

• Ετσι είναι δυστυχώς.Και εγώ δεν το ήξερα και δεν πήρα την γνήσια αλλά μία High quality (και καλά). Την πήρα για 2η σε περίπτωση ανάγκης....αλλά όποτε την χρησιμοποίησα το τηλέφωνο έσβηνε στα καλά καθούμενα μόνο του.

• Παράθεση από Moneytarey: “Μιας και αρκετοί έχουν θέμα με το πως να κρατήσουν backup μέσω recovery, ας κατεβάσουν μια εφαρμογή όπως το titanium backup ” Ρε παιδιά...όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι δεν προτείνουμε σε κάποιον κάτι για να μην τον πάρουμε στο λαιμό μας. Εχει αναφερθεί δεκάδες φορές και εδώ και στο διπλανό φόρουμ ότι το titanium δεν έχει και την καλύτερη συνεργασία με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ιδίως στην περίπτωση που προσπαθήσουμε να κανουμε restore.Σε πολλά παιδιά μπρίκαρε το τηλ…

• Παράθεση από Opanos: “Ελπίζω να μην έχεις w10 διότι τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία για τους drivers. ” Και εγώ μια από τα ίδια...σχετικά με Mi pc suite-Kαι εμένα ως το 30%....επειδή λοιπόν και εγώ έχω Windows10 πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό για τα 10άρια. Στο βήμα 1 όμως που λέει να κατεβάσουμε τους οδηγούς....στην σελίδα που μας παραπέμπει επεμβαίνει το Kaspersky και μου λέει "η κακόβουλη σύνδεση αποκλείστηκε".....είναι εντάξει η σελίδα?...να το απενεργοποιήσω για να κατεβάσω του…

• Και σε εμένα το ίδιο με την ανοιχτή ακρόαση.Αρκετά χαμηλή ένταση.

• Οποτε μπαίνω σε recovery ότι και να κάνω,είτε install,είτε wipes,είτε backup......όταν τελειώσει .....και πατήσω reboot.....απλά δεν κάνει τίποτα-μένει εκεί. Αναγκάζομαι ή να πατήσω το power off για να κλείσει το τηλέφωνο....ή πολλές φορές μέχρι κι να βγάλω την μπαταρία. Είμαι με TWRP 2.8.7.0 by cloud.....και σε σας έτσι συμπεριφέρεται ? Εdit:Βρήκα τυχαία την απάντηση σε άλλο νήμα "TWRP tips"......Στην αρχική οθόνη (μόλις ξεκινάει το twrp) κάνεις απλά swipe τέρμα κάτω(από αριστερά στα δεξιά) και…

• Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα ?......γιατί τώρα βλέπω στα σχόλια κάτω από την fastboot που πρέπει να περάσουμε ότι 3 άτομα τις τελευταίες μέρες αναφέρουν πως.....υπάρχει mismatch μεταξύ image and device! xiaomi-miui.gr/community/wsif/…50-FastBoot-ROM/#comments

• Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει ξαναγραφεί.Εχω διαβάσει-γνωρίζω 5 πράματα-δεν είμαι εντελώς άσχετος...και λόγω του παρακάτου μηνύματος του Μακεδόνα.. "Αν δεν θέλεις να αναρωτιέσαι συνέχεια σε τυχών πρόβλημα: "μήπως φταίει το ότι μετέφερα ρυθμίσεις άλλης συσκευής σε αυτή, μήπως εκείνο, μήπως το άλλο....." κάνε μια καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής ΡΟΜ."....αποφάσισα να κάνω αυτό που λέει o Mακεδόνας-για να είμαι σίγουρος. Το κινητό ήρθε από Vickmall με την 5.12.17 (χωρίς όμως το τηλεχειριστ…

• Παράθεση από Thracia: “Συμπλήρωσε τα κενά miui 7 by __ _ _ _ GTV _ _ _ για να καταλάβουμε ” ΜΙUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Developer....αγορασμένο από Vickmall. Παράθεση από Bodai: “Το τι βλέπουμε να γράφει στο Settings/About Phone μπορεί πολύ εύκολα να χαλκευθεί και αλλά να βλέπεις και ΑΛΛΑ να έχεις.. ” Aυτό είναι μία πολύ καλή απάντηση και εξήγηση......άρα στο about phone....λέει ότι είναι η Ελληνική ρομ η Developer όμως στην ουσία ΔΕΝ είναι.....γιαυτό κάνει τις αναβαθμίσεις αυτόματα.

• Παράθεση από flowin_through: “Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις. Καλύτερα developer. ” Μα δεν κατάλαβες !!!!!.......αυτό είναι το νόημα και ο λόγος που έγραψα αυτό το κείμενο......GTV 5.12.17/ Developer.....γράφει.....άρα ΠΩΣ κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις ????????????

• Παιδιά.....κάποιος να με ξεστραβώσει.....να με ξεμπερδέψει.....να τα ξεδιαλύνει κάπως και να είναι σίγουρος αυτός που θα το κάνει....ότι δεν απαντά μόνο σε μένα....αλλά σε πολλά μπερδεμένα άτομα εδώ μέσα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.(εγώ μόνο γνωρίζω 6 ομοιοπαθείς-φίλους μου ή παιδιά που μιλάω εδώ μέσα). Λοιπόν.....να πω εξ αρχής ότι έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες και αυτού του φόρουμ και του άλλου (αδελφού forum). Η δουλειά που γίνεται εδώ δεν το συζητώ....είναι θαυμάσια-κατοτοπιστι…

• Νέος στα Xiaomi

mpidis1974 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά.....αν θέλει κάποιος να μου πει "ok-έτσι είναι" ή να με διορθώσει γιατί τα έχω μπερδέψει κι είμαι σε αναμονή για την παραλαβή του κινητού από μέρα σε μέρα.....Redmi Note 2 prime....η κοινότητα βλέπω μεγαλώνει συνεχώς-κάθε μέρα νέες παραλαβές-νέα άτομα στο φόρουμ .....καλό είναι αυτό !!! Λοιπόν....έχουμε και λέμε.... 1..η ομάδα από εδώ -τα παιδιά φτιάχνουν-διαμορφώνουν-πειράζουν-παραμετροποιούν την επίσημη ρομ της xiaomi...όταν λέμε επίσημη εννοούμε αυτές που βλέπω στο νήμα ως.....(…