Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H geobas έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις απ' ευθείας φλασάρισμα την 5.12.17 μια και πρόκειται για κοντινή Dev για να αποφύγεις το factory reset .
-
-
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ξαναδιάβασε καλά τον οδηγό, δεν αποσυμπιέζεις την ελληνική rom αλλά την κινέζικη fastboot και την περνάς μέσω του MiFlash. Μόλις περάσεις την κινέζικη μετά περνάς την ελληνική. Το link για την κινέζικη fastboot υπάρχει μέσα στον οδηγό
Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία. -
Ο/H petran7777 έγραψε:
Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία.
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H petran7777 έγραψε:
Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία.
-
-
-
Ο/H spdiv έγραψε:
Ο/H wolfaki έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H wolfaki έγραψε:
ναμαι πάλι με το κινητό που βραχηκε
Συνεχίζει να μην δουλεύει κάτω στην οθόνη
Δηλ τα κουμπιά δεν πατιουνται
Το κινητό με ποντίκι δουλεύει κανονικότητα
Κάποια εφαρμογή να κατεβααω να έχω τα κουμπιά δηλ το back to home
Ευχαριστω
Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά.με κανένα δεν μπορώ να έχω αυτά τα κουμπιά για να τα χρησιμοποιω -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις.
Καλύτερα developer.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. -
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
Μα δεν κατάλαβες !!!!!.......αυτό είναι το νόημα και ο λόγος που έγραψα αυτό το κείμενο......GTV 5.12.17/ Developer.....γράφει.....άρα ΠΩΣ κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις ????????????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα