Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Όταν λες κοντινή έκδοση, λογικά να έχουν μέχρι 2-3 εκδόσεις διαφορά έτσι;Ο/H geobas έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις απ' ευθείας φλασάρισμα την 5.12.17 μια και πρόκειται για κοντινή Dev για να αποφύγεις το factory reset .
-
-
-
Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Ο/H panospc έγραψε:
Ξαναδιάβασε καλά τον οδηγό, δεν αποσυμπιέζεις την ελληνική rom αλλά την κινέζικη fastboot και την περνάς μέσω του MiFlash. Μόλις περάσεις την κινέζικη μετά περνάς την ελληνική. Το link για την κινέζικη fastboot υπάρχει μέσα στον οδηγό
Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία. -
Ναι, θα κατεβάσεις και την αγγλοκινέζικη που υπάρχει μέσα στον οδηγό και θα την περάσεις μέσω του MiFlash για να καθαρίσει τελείως το τηλέφωνο σου αλλά και για να εγκατασταθεί το TWRP Recovery που είναι απαραίτητο. Μόλις περάσεις την αγγλοκινέζικη και κάνεις boot θα περάσεις την ελληνική ROM μέσω του updater. Ακολούθα τον οδηγό, είναι λεπτομερέστατος, δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφω.Ο/H petran7777 έγραψε:
Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία.
-
Εντάξει φίλε την κατεβάζω και ευχαριστώ και πάλι.Ο/H panospc έγραψε:
Ναι, θα κατεβάσεις και την αγγλοκινέζικη που υπάρχει μέσα στον οδηγό και θα την περάσεις μέσω του MiFlash για να καθαρίσει τελείως το τηλέφωνο σου αλλά και για να εγκατασταθεί το TWRP Recovery που είναι απαραίτητο. Μόλις περάσεις την αγγλοκινέζικη και κάνεις boot θα περάσεις την ελληνική ROM μέσω του updater. Ακολούθα τον οδηγό, είναι λεπτομερέστατος, δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφω.Ο/H petran7777 έγραψε:
Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία.
-
-
-
καποιο που να εμφανίζει το κουμπί home kai back στην αρχική υπάρχει;Ο/H spdiv έγραψε:
δοκιμασε το power toggles απο play storeΟ/H wolfaki έγραψε:
οχι δεν είναιΦταίει το νερό που έπεσε γιατί και στο κάτω μέρος της οθόνης δεν δουλεύει το τατς ενώ με ποντίκι δουλεύει κανονικάΚανα απς για να έχω τα κουμπιά στο πλάι ας πούμε;Ο/H NasDriver έγραψε:
Για δες μήπως είναι πατημένος ο διακόπτης απενεργοποίησης των πλήκτρων...γράφει "πλήκτρα"Ο/H wolfaki έγραψε:
ναμαι πάλι με το κινητό που βραχηκε
Συνεχίζει να μην δουλεύει κάτω στην οθόνη
Δηλ τα κουμπιά δεν πατιουνται
Το κινητό με ποντίκι δουλεύει κανονικότητα
Κάποια εφαρμογή να κατεβααω να έχω τα κουμπιά δηλ το back to home
Ευχαριστω
Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά.με κανένα δεν μπορώ να έχω αυτά τα κουμπιά για να τα χρησιμοποιω -
Μα δεν κατάλαβες !!!!!.......αυτό είναι το νόημα και ο λόγος που έγραψα αυτό το κείμενο......GTV 5.12.17/ Developer.....γράφει.....άρα ΠΩΣ κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις ????????????Ο/H flowin_through έγραψε:
Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις.
Καλύτερα developer.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. -
Μία περίπτωση (δεν ξέρω αν πραγματικά γίνεται) είναι να γράφει μεν...να μην είναι δε...Ο/H mpidis1974 έγραψε:
Μα δεν κατάλαβες !!!!!.......αυτό είναι το νόημα και ο λόγος που έγραψα αυτό το κείμενο......GTV 5.12.17/ Developer.....γράφει.....άρα ΠΩΣ κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις ????????????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα