Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.
-
Δηλαδή η εφαρμογή του κινητού μας π λεει χρήση μπαταριας κ κατανάλωση απο διάφορες εφαρμογές δεν ισχύει? Να κατεβάσω αυτο π μ ειπες να τσεκάρω? Η να κανω μεσω ρικοβερι κανα καθαρισμό cache η davlik μπας κ συνεφερει? Εχω απελπιστει. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@sifamix, μήπως έχεις ενεργοποιήσει τα δικαιώματα root με το SU ? Αν μπορείς βάλε το Gsam battery να δεις ποια εφαρμογή ή λειτουργία σου τρώει την μπαταρία” Κοιτα εδω αδερφέ Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους.... Θα ήθελα να εκφρασω εναν προβληματισμο μου. Εχω το mi4 ποτε δν ειχα θεμα με την μπαταρία κ τωρα τελευταία δε προλαβαίνω να φορτιζω. Μηπως μπορει καποιος να με φωτίσει τι μπορει να παιζει? Μιλαμε αυτη τι στιγμη μιλαω στο μεσεντερ μ ενα φιλο για πεντε δεκα λεπτα κ εχει παει απο 30% 14 μεσα σ ουτε δεκα λεπτα. Με πλοήγηση στο ίντερνετ πριν συγκεκριμένα στο καρ εφαγε 18% σε δεκαπεντε λεπτά. Τι γίνεται βρε παιδια κ πεθαινει ετσι η μπαταρία. Μηπως τα έπαιξε να παραγγείλω αλλη? Πα…
-
RE:
sifamix - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “Δεν το είχα σκεφτεί και τα πέταξα. Τα βρήκα και Μια φορά δοκίμασα , στεγνωσε αλλά έμειναν σταμπες από το νερό. Τώρα τα ξαναεπλυνα και περιμένω να ξανά στεγνώσει. Φυσικά δεν ξέρω αν θα κολλάει ξανά αλλά θα δοκιμάσω σε λίγο.” Πιστεύω οτι θα κολαει δοκίμασε με μπιστολακι βαλτο στο κρύο αερα κ ριξε τ λιγο να φυγει το νερο μετα το πλύσιμο ετσι ωστε να μη μεινουν σταμπες. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
tempered glass για mi3
sifamix - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν γνωρίζω αν ειναι ιδια απόκριση υλικού οπως η απλη ζελατίνα. Πάντως επειδη κ εγω το ιδιο εκανα με ζελατινα απλη κ εβαζα χνουδια κτλ απο κατω κ μετα τη πεταγα ειναι λαθος. Αν τη βγαλεις και βαλεις σαπούνι και νερακι κ τη καθαρισεις κ φύγουν αυτα μετα στεγνωνεις κ εφαρμοζει σαν καινούρια. Ομως ξανα λεω οτι δεν ξέρω αν αποκρίνεται το ιδιο και το τεμπερ. Μη τα πετας παντως δοκιμασε το αυτο απ το να το πετάξεις. Βαλτο στη παλαμη σ σαπουνισε καλα τη πλευρά της κολας κ αστο να στεγνωσει χωρις να το …
-
Καλησπέρα Εγω εχω να πω τα εξης ως χρήστης της τελευταίας ρομ οτι η μπαταρια μου σε σχεση με την προηγούμενη έκδοση βελτιωθηκε λιγο αλλα οχι οπως παλια επουδενη. Τελειώνει πολυ γρήγορα σε σχεση με εποχή κιτ κατ. Η συσκευή μου είναι το mi4. Επίσης μετα απο εναμισι χρόνο χρήσης της συσκευής μου σήμερα εφαγα και τη πρώτη επανεκκίνηση στο άκυρο. Θα φτιάξει αυτο με κάποια αναβάθμιση επόμενη.? Να κανω υπομονή η να περασω σε developer να τελειώνουμε? Πάντως επειδή εκτιμώ παρα πολυ τη δουλειά ολων εδω μ…
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android SmartphoneDeviantart
-
Καλημέρα σε όλους Πέρασα την νεα ρομ και καθότι ηταν η πρώτη αναβάθμιση μετα την αλλαγή σε marshmallow παρατήρησα οτι εκανε καμποση ωρα να γίνει. Ενω παλια γινόταν σε λιγα λεπτά ουτε πέντε. Τωρα εκανε μπορεί κ είκοσι ισως κ μισή ωρα.ειναι φυσιολογικό αυτο η εγω εχω κανει κατι λάθος? Πάντως εγινε κανονικά η αναβάθμιση κ λειτουργούν ολα αψογα. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από caeser: “Αλλιώς, κάνε αυτό που σου λέει ο @geo221 παραπάνω... ” Φοραω την 7.2.8 την stable οχι την fastboot. Λειτουργεί κανονικα το swiftkey απλα ώρες ώρες μ αλλαζει κ μπαίνει το Google keyboard απο μόνο του και εκτος αυτου το σπαστηκο ειναι οτι πεταει καθε π θα πας να γράψεις κείμενο ειτε sms ειτε οτιδήποτε σε μορφή κειμένου πεταει την επιλογή αυτη Επιλογή μεθόδου εισαγωγής. Ενω εχω προεπιλογή το swiftkey και επισης εχω δωσει δικαιωμα αυτόματης εναρξης όπως προείπε ο φιλος.
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από sifamix: “Καλημέρα Μια ερώτηση. Εχω στις ρυθμίσεις μου το SwiftKey προεπιλογή σαν πληκτρολόγιο ομως καθε φορα π γράφω πανω στη μπαρα ειδοποιησεων μ βγάζει αυτό... Και διαλεγω κ παλι το SwiftKey κ παλι το βγαζει. Τι παίζει? ” Απάντηση: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Ανοίγουμε τον διακόπτη στο Πληκτρολόγιο Swiftkey Beta ” Φιλε μου το εκανα κ δεν αλλαξε κατι. Σ ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
sifamix - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ παρα πολυ και τους δυο σας. Θα το παλεψω με mi flash Y.Γ Ετοιμο το εργαλειο αψογο και πληρως λειτουργικο χαρη στη πολιτιμη βοηθεια σας ευχαριστω και παλι
-
sifamix - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε συγχωρείς που σε ζαλιζω αλλα δε θελω να κανω παλι λάθος. Αν κανω φακτορι πως θα μπω στο updater της Miui να περασω την μεταβατικη ρομ?θα ανοίγει η συσκευή χωρις καμια ρομ μεσα? Επισης εγω εχω το cwm recovery. Η μηπως εννοεί μεσω του mi recovery να την περάσω τη πρωτη ρομ?επίσης το φακτορι το κανω πριν περασω τη πρώτη ρομ.? τα λεω ολα αυτα επειδή στον οδηγο τονιζει με κοκκινα γραμματακια οτι μονο μεσω του miui updater κανω εγκατάσταση την 7.1.5.
-
Πρόβλημα με Mi Cloud
ΜήνυμαΚαλα ενταξει ε τι να πω.... Το ευχαριστω ειναι μηδαμινο. Δε θα κοιμομουν αποψε... Εισαι αρχοντας ευχαριστω παρα πολυ ειστε ολοι αμεσα εξυπηρετικοι ανα πασα στιγμοι πολλαααααααααα μπραβο.
-
Πρόβλημα με Mi Cloud
ΜήνυμαΚαλησπερα Εγω εχω αποκτησει ενα σοβαρο προβλημα μετα την προσπαθεια εγκαταστασης της τελευταιας ρομ και εχω πελαγωσει.(σε συσκευη mi4). η τελευταια ρομ που δουλευα σωστα και δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα ηταν η 7.1.3 και δουλευε αψογα. Ηθελα να περασω σε marshmallow και τα κανα μανταρα. Εκτοτε ξανα εγκαθιστω την ρομ π ειχα πριν που λειτουργουσε αυτη π προανεφερα μετα απο φακτορι ρισετ και ολα τα σχετικα αλλα μεσω του cw recovery και ενω ανοιγει κανονικα η συσκευη οταν παω να μπω στο mi cloud ενω β…
-
sifamix - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “ Αυτη είναι η multi από το eu. Εγώ μιλούσα για την ελληνική. Σε κιτ κατ είναι βασισμένη από ότι βλέπω.. Για πιο λόγο να μείνεις σε κιτ κατ και δε βάζεις μία marshmallow; ” Οι οδηγιες πρωτης εγκαταστασης λενε να περασουμε αυτη την εκδοση και μετα να παμε σε marshmallow. απλα δν εκανα φακτορι ρισετ και γι αυτο ισως δεν δουλεψε. τι να πω...
-
sifamix - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “ Καταρχήν μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.. Δεύτερον η stable 7.1.3.0 που έχεις είναι βασισμένη σε κιτ κατ και η αμέσως επόμενη είναι η 7.2.8.0 που είναι βασισμένη σε marshmallow οπότε και πρέπει να κάνεις factory reset για να την περάσεις. Η 7.1.5.0 που αναφέρεις δε τη βρίσκω για το mi4 στα downloads μάλλον κοιτάς κάποιο άλλο κινητό.. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα εδώ για να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της 7.2.8.0…
-
sifamix - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαKAΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 7.1.3.0 STABLE ΣΤΟ ΜΙ4 ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ Ν ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Μ ΛΕΕΙ ΑΠΕΥΧΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Π ΨΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 7.1.5.0 ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MARSHMALOW ΚΑΙ ΠΑΛΙ Μ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΝΜ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ. ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΣΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΦΑ…