Παράθεση από pavlidisc: “Εντωμεταξύ, στο δικό μου τηλέφωνο που είναι θεωρητικά το 4χ (mido), γράφει στις πληροφορίες συσκευής Redmi Note 4. Στου παιδιού που πήρε 4/64 και είναι το nikel, γράφει στις πληροφορίες συσκευής Redmi Note 4χ. WTF!!!!! ” Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από zougla: “Μάλλον μπερδέψανε τααααααα, κινητά τους ” Σταύρε...στο RN4 νομίζω οτι ούτε η Xiaomi ξέρει πόσες εκδόσεις έβγαλε! Φαντάζομαι...φαντάζομαι...φαντάζομαι...οτι ενώ έχω το Note 4, η infoquest όταν το έφερε αποφάσ…
Παράθεση από DARVOR: “πως το σιγουρεύω ότι το έχω ενεργοποιήσει??? ( η κοπελα μου με το iphone και ίδια ακριβως κάρτα από την ίδια εταιρεία - wind- έχει 4g στην ίδια ακριβώς περιοχή , ενώ εγώ έχω H+ στη καλύτερη. συνήθως είμαι με Ε ” να περασεις μια βολτα ή να παρεισ υτηλεφωνο στον παροχο σου να ρωτησεις αν ειναι ενεργοποιημενο το 4g το ιδιο τηλεφωνο εχουμε εχει 4g το 2016101 ειναι που ΔΕΝ εχει
καλησπερα.. γιατι βλεπω πολλους λιγους εδω αλλα περισσοτερους στο fb με το ιδιο τηλεφωνο (note 4χ infoquest) να παιρνουν αναβαθμησεις νωριτερα? πχ σημερα ,αν και εγηνε με τις παλιοτερες αναβαθμισεις, να εχουν πολοι την 8,2,7,0 ενω σε μενα ηρθε η 8,2,5,0 πριν 3-4 μερες? καi που βλεπουν τα χρονοδιαγραματα για τα επερχομενα release?
ωραιος.... και κατι ακομα.... πως μπορω οι φωτο που ανεβαινουν στο mi cloud να μην σβηνονται απο την συσκευη αλλα να παραμενουν και στο κινητο ως εχουν