Το αγγλικό Mi PC suite δεν συνεργάζεται με κινητά που έχουν Android 6.0.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H zougla έγραψε:
Μια ερωτηση μηπως γνωριζετε.. το MΙ PC SUITE δεν βλεπει το κινητο... Ζηταει να κανω update στη συσκευη το οποιο εχω κανει...
Το λέω για να μην πάρεις λάθος πληροφορίες και τρέχουμε όλοι μετά...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H zougla έγραψε:
Μάλλον μπερδέψανε τααααααα, κινητά τους
Φαντάζομαι...φαντάζομαι...φαντάζομαι...οτι ενώ έχω το Note 4, η infoquest όταν το έφερε αποφάσισε να το πεί 4x. Έτσι καταλαβαίνω. Οπότε έγινε ο κακός χαμός! Γιατί το δικό μου είναι mido και σίγουρα δεν είναι x...
Εάν μπείς στο Miui Greece θα δείς οτι x λένε αυτό με τον Snapdragon και γιοκ-χ λένε αυτό με το MTK!
...ενώ κανονικά...εμείς που έχουμε Snapdragon βλέπουμε στις πληροφορίες συστήματος γιοκ-χ κσι εσείς που έχετε MTK βλέπετε x!
-
Ευχαριστωωω..αντε Βγαλε ακρη τωρα
-
-
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Γνωριζει καποιος κανενα σκρουτζομαγαζο που να δινει 2 χρονια εγγυηση η ολα δινουν 1?
Υouhou.gr φίλε
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Αψογα! Ευχαριστω πολυ!
-
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
@pavlidisc , @SpikeAman
Προς ενημέρωση σας
Το youhou είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της infoquest,οπότε έχεις και την εγγύηση της!
@zougla Μην το πολύ εμπιστεύεσαι το aida64 περνει τις πληροφορίες απο το built.prop
Αυτό αλλάζει εύκολαYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Το youhou είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της infoquest,οπότε έχεις και την εγγύηση της!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@pavlidisc , @SpikeAman
Προς ενημέρωση σας
edit
με πρόλαβε ο Γιώργος.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Διαγράφηκε!You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα