Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-198 από 198.
-
Με το κινέζικο firmware από 16% και κάτω δεν είχα αποσυνδέσεις ούτε υπερβολική ειδοποίηση. Με το ελληνικό το έχω έντονα το πρόβλημα. Άρα λοιπόν γύρω στο 20% θα πηγαίνει φόρτιση, ευχαριστώ για το tip
-
Σωστη παρατήρηση. Το κάνει και σε μένα αυτό. Επίσης από το 16% δονείται ασταμάτητα. Φαντάζομαι θα διορθωθούν σε επόμενο update
-
Καλησπέρα στο φόρουμ,να καταθέσω κι εγώ σαν νέος στο mi band 3 την εμπειρία μου. Αφού διάβασα και τις 14 σελίδες και όλο το μπλέξιμο με το gadgetbringe αποφάσισα να περάσω το ελληνικό firmware με την εφαρμογή notify fitness που υποστηρίζει μια χαρά το 3. Αφού είδε εύκολα το band( προϋπόθεση να μείνει το mi fit ) πήγα ρυθμίσεις, update και update custom firmware και σε ένα λεπτό όλα είχαν τελειώσει. Δε θέλω τα παιδιά εδώ που έχουν αφιερώσει τρελό χρόνο να θεωρήσουν ότι με τα γραφόμενα μου μειώνω …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xarisioannina: “Μολις εκανα update σε 9.6.1.0!!!! Καλα το κινητο πεταει! Σε μπαταρια ειδε κανεις διαφορα?” Την έχω εδώ και δύο μέρες, δείχνει να πηγαίνει αρκετά χειρότερα σε θέμα διαχείρισης μπαταρίας αλλά θα της δώσω λίγο χρόνο για να δω πως θα κάτσει τελικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmakoz: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση άρα αυτομάτως δεν γίνεται να γίνει root πλέον να φανταστώ..” Μετά τις 20/7 σταματά, ζήτα γρήγορα κωδικό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑλλού είναι το πρόβλημα. Ξανακάνε καθαρή εγκατάσταση και πιστεύω θα λυθεί. Έχω την ίδια και βγάζω 1 μέρα και κάτι με 8 ώρες sot Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Efi Bartzoka: “Έχω δοκιμάσει και άλλους φορτιστές αλλά στην Μπριζα δε φορτίζει μόνο στο λαπτοπ” Δε βάζουμε ότι φορτιστή βρούμε μπροστά μας με micro USB γιατί ναι μεν ταιριάζει το βύσμα αλλά δεν προσέχουμε πολλές φορές τα volt και τα Amper. Βρες έναν που να γράφει 5v 2a και τσέκαρε αν μπορείς Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papsr6: “Παιδια καλησπερα. Εχω μουρλαθει στο να ρυθμιζω αυτο το αναθεματισμενο google assistant αλλα δεν καταφερα τιποτα. Εξηγω... Θελω να του μιλαω ελληνικα πχ «καιρος» και μου απανταει στα ελληνικα. Το εκανα στο προηγουμενο κινητο μου moto x 2014 αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα ρυθμισει. Μηπως ειναι καποιο bug της ρομ και δεν παιζει? Με τις ρυθμισεις που εχω κανει τωρα ουτε καν μου απανταει φωνητικα αλλα μονο στην οθονη. Τα φωτα σας please...” Τράβα ρυθμίσεις- πρόσθετες ρυθμίσεις- Γλώσσα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papsr6: “Χρονια πολλα παιδια. Εχει να δωσει πολυ καιρο update η xiaomi η ειναι ιδεα μου? Σε stable ηδη 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. Στην dev ομως που δινει καθε βδομαδα εχει μεινει στην τελευταια βδομαδα του μαρτιου και εχουμε σχεδον μεσα απριλιου χωρις update. Παιζει κατι η απλα παιζουν ταβλι?” Βγήκε ήδη η 9.5.8.0 σε stable. Την έχω περάσει ήδη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
rom
ΜήνυμαΟπότε περιμένουμε εντυπώσεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thakokk6: “Μόλις έκανα την καινούργια αναβάθμιση για να δούμε τι θα δούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την πέρασα κι εγώ. Έχω την αίσθηση ότι οι μόνες διαφορές είναι μια μικρή βελτίωση προς το καλύτερο της μπαταρίας και η εμφάνιση των μηνυμάτων στην notification bar. Περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις σου... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από saha: “τωρα εχω 9,2” Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από σήμερα και μέχρι τέλους του Μαρτίου θα σου έρθει ΟΤΑ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kapnao: “Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Η υποστήριξη είναι σημαντικό πράγμα για όλους εμάς που δεν έχουμε γνώσης σε Hiaomi Σας ευχαριστώ όλους” Αντί να κάνεις copy paste το ίδιο μήνυμα,καλό θα ήταν να μας έλεγες ποια λύση ήταν αυτή που βρήκες και να βοηθήσεις έτσι και εμάς τους υπόλοιπους... Γιατί με αυτό που κάνεις αν το υιοθετήσουν και άλλοι δεν θα έχουν άδικο όσοι μας βοηθούν εδώ να σταματήσουν και να αρχίσουν τα copy paste... Στάλθηκε από το Tab…
-
RE: Otg βοήθεια
ΜήνυμαΠαράθεση από kapnao: “Καλησπέρα παιδεία Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ Παρακαλώ θέλω την βοήθεια σας γιατί είμαι άσχετος έχω το Hiaomi redmi note 4 και πήρα otg για σύνδεση usp stick και δεν το βλέπει παρακαλώ περιμένω απάντηση Ευχαριστώ” Βάλε τον es explorer και μόλις μπεις στη κεντρική σελίδα μαζί με internal και sd θα έχει κουμπί για το otg Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk