Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 198.

• @lsdpower78 έχει θέμα η οθόνη σου δυστυχώς, δεν είναι θέμα λογισμικού αυτό @dnomikos με πρόλαβες στο νήμα ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν ξεκινά Σάββατο πρωί με καφέ δυνατό και φλασάρισμα V3 παραγγελιά όλα σούπερ! Πρέπει να σας πλησιάζει το band μου σε φλασάρισμα πια... Να στε καλά παιδιά dnomikos και lallasgr Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από vangtsog: “Θέμα με τις 5 ειδοποιήσεις! ” Δεν το πιστεύω!!! μετά από τόσο έλεγχο. Μπράβο βρε Το Mi Fit αποσύρθηκε και θα ανέβει πάλι σε λίγο ...ευτυχώς είχε λίγες λήψεις θα ανεβάσουμε και το firmware διορθωμένο.” Τελικα το έβγαλε και σε μένα. Είχα κάνει προχθές dnomikos χειροκίνητα τα update και σήμερα πέρασα πρώτα το mi fit και έβγαλε αυτό στις ειδοποιήσεις. Με το πού πέρασα και το firmware V2 ήταν όλα οκ αλλά τελικά το πέταξε πάλι... Να το το V3 χαχαχα Στάλθ…

• Lallasgr και dnomikos ευχαριστώ πολύ για το update! Το μόνο κακό είναι ότι θα αργήσει η V3 γιατί είναι αδύνατον να βρω bug... Θα πάθω στερητικό σύνδρομο φλασαρίσματος πάλι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι φλασάρισμα έχουν φάει τα band μας... Σκέψου τα δικά σας που τρώνε και τις δοκιμές από πάνω... Είμαι μέσα στη συγκέντρωση ενός ποσού για την αγορά δύο band για τα παιδιά εδώ που ρισκάρουν τα δικά τους, χώρια το χρόνο που χαλούν για εμάς... Το ευχαριστώ μόνο είναι κάτι αλλά δεν αρκεί, γνώμη μου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από shagg: “Καλησπερα Έχουμε κανένα νέο πότε θα βγει το MIUI 10 για το mido? Για Οκτώβρη είχαν πει αλλά φως δεν βλέπω.” Από ότι ανακοινώνουν θα υπολογίζεις πάντα ένα μήνα τουλάχιστον πιο μετά. Αυτό δείχνει η εμπειρία ως τώρα. Λογικό είναι μάλιστα αφού στην πορεία προέκυψαν δεκάδες bugs Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μέχρι να βγει update στο play store, να το κάνεις και μετά θα ποστάρεις εδώ ότι γύρισε στα κινέζικα... Δεν το γράφω ειρωνικά, να το ξεκαθαρίσουμε! Απλά τι θα γίνει απάντησα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από gregory_gr: “Τελικα βρειηκε ακρη για μονιμη τρεχουσα θερμοκρασια;; Το ειχα κανει χθες βραδυ αλλα σημερα δεν μου τγν δειχνει με τιποτα..” Εγώ έκανα αυτό που έγραψαν τα παιδιά εδώ, το έβαλα Κάιρο και χειροκίνητη ενημέρωση και όλα οκ. Μόλις δοκίμασα το πρωί να βάλω την ζώνη Ανατολικής Ευρώπης έχασα τη τρέχουσα θερμοκρασία. Το γύρισα πάλι Κάιρο όλα οκ... Δε ξέρω τι παίζει,κάνε το ίδιο πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ επιβεβαιώνω ότι ακολουθώντας τα βήματα του dnomikos όλα επανήλθαν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι παίζει με το notify... Ενώ έφτιαξε ο καιρός κι ας έχασα την τρέχουσα θερμοκρασία, μόλις άνοιξε μετά από update το notify πάλι ζητούσε σύνδεση ο καιρός. Κάτι χτυπάει όταν είναι και mi fit και notify ταυτόχρονα εγκατεστημένσ στα update του καιρού. Τώρα έχω άλλο θέμα. Έχω στόχο 8000, έκανα 8493 και ενώ βάρεσε ειδοποίηση το band και τα έγραψε η εφαρμογή στις 12 τη νύχτα μου έβγαλε ότι έκανα 7955 και τέλος το σερί. Τι στα κομμάτια γίνεται, έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Στο notify στις 28 με δείχνε…

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Και δω επανήλθε πριν λίγο ο καιρός οπότε θα ήταν μάλλον ανωμαλία της εφαρμογής του καιρού! Πιστεύω ότι λύθηκε και αυτό πλέον και όλοι θα έχουν πίσω τον καιρό τους! :D” Και σε μένα ήρθε αλλά χωρίς την τρέχουσα θερμοκρασία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να επιβεβαιώσω ότι και εγώ έχασα τον καιρό.... Εν αναμονή... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μόνο με το update mi fit όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν μόνες τους και το ρολογάκι παίζει τέλεια. Αφού ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά για να έχουμε εμείς αυτό το αποτέλεσμα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι αλλαγές φέρνει αυτή η έκδοση. Update χωρίς να είμαι βέβαιος βλέπω την υπενθύμιση γεγονότος που νομίζω δεν υπήρχε και το ξυπνητήρι που επίσης νομίζω δεν το είχαμε; Διορθώστε με αν κάνω λάθος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ και εγώ, εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστούμε πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Sakis Teleios: “@amavroudis η μπαταρία είναι τώρα εκεί που είναι με ελάχιστα πράγματα ανοιχτά....φαντάσου ότι από τις 3 μέρες τις 2 ήταν ξεχασμένο στο συρτάρι της δουλειάς....” Και εγώ σε 4 μέρες με όλες βέβαια τις ειδοποιήσεις ενεργές έφτασα 10%... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από dnomikos: “Είσαι σίγουρος ότι πέρασες το σωστό αρχείο firmware; Όλα όσα έχουμε ανεβάσει έχουν το ίδιο όνομα.Σβύσε όλα τα αρχεία *.fw από τον εσωτερικό χώρο του κινητού και ξανακατέβασέ το να είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό. ” Δημήτρη βάζω τα δύο final αρχεία fw & res και το mi Fit πάνω πάνω στην αρχή έτσι;;;” Θα βάλεις τα δύο final αρχεία όπως σωστά έγραψες και μετά θα είσαι οκ. Δεν κάνει πια αποσυνδέσεις παρά μόνο μια δόνηση στο 15 και στο 10% . Το έφτασα…

• Παράθεση από tsagod: “Δοκίμασα πάνω από 10 συνεχόμενες φορές και αρνείται να μπει. Γράφει συνέχεια ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με mi fit λογαριασμό να μπεις και όχι με τους άλλους Google κλπ Άκυρο, τώρα είδα προηγούμενο μήνυμα σου ότι προσπαθείς με mi fit. Από υπολογιστή συνδέεται κανονικά με τους ίδιους κωδικούς; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “λοιπον....μετα απο 2-3 μερες το gadgetbridge δεβ συνδεεται με την καμια......εχω σκισει την μπαταρια μεε το να προσπαθω αλλα τιποτα....ωρε παιδια μου δεν υπαρχει αλλη εφαρμογη εκτος απο gadget να κανω δουλεια μου ?????” Ναι, να βάλεις το notify fitness... Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα με αυτό! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η δοκίμασε να κλείσεις τελείως το notify και το Bluetooth και εκ νέου άνοιγμα μήπως παίξει γιατί και σε μένα το έχει κάνει αυτό το notify δύο τρεις φορές Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και κάπως έτσι ο dnomikos με επανέφερε στην παρέα.... Μπόρεσα με το αρχείο που ανέβασε να το επαναφέρω στην δική σας έκδοση. Θεωρώ λάθος την κίνηση του γιατρού να αλλάξει την γραμματοσειρά, γιατί όπως του έγραψα στο σάιτ του,δεσμεύει τους χρήστες μιας και ότι firmware άλλο βάλουν μετά θα προβάλλει λάθος. Βέβαια για να μην είμαι άδικος, κάνει και εκείνος μια πραγματικά άξια επαίνων προσπάθεια αλλά στο παραμικρό λάθος υπάρχει δυσκολία στο να έρθει από βορρά η λύση δυστυχώς. Αν ήταν στο χέρι του εί…