Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 198.

• Προσπαθώ να βρω λύση μήπως δεν χάσω τα δεδομένα. Αν δεν βρω θα το κάνω έτσι,σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν,δοκίμασα να φύγω από του γιατρού και να επανέλθω αλλά όπως έγραψα αυτός στο δικό του update περνά και ένα τρίτο αρχείο με κατάληξη .ft που αλλάζει την γραμματοσειρά. Αποτέλεσμα έχει να περνάω τα δύο δικά μας αρχεία και να μου κόβει γράμματα. Τώρα την πάτησα... Αναγκαστικά του ξαναπέρασα εκείνου τα αρχεία για να δουλέψει προσωρινά. Αν έχετε το αρχείο .ft με την δική σας γραμματοσειρά θα σας ήμουν υπόχρεος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω βάλει όπως έχω γράψει το firmware του γιατρού λόγω του τεράστιου μεγέθους του ρολογιού για εμάς που έχουμε πια θέμα όρασης. Όπως μου απάντησε ο dnomikos θα γίνει σε επόμενη αναβάθμιση κι αυτό... Αν περάσω ξανά το δικό σας θα έχω θέμα με το band; Το λέω γιατί αυτός άλλαξε πχ και τη γραμματοσειρά και αντί για δύο αρχεία αναβάθμισης πέρασα τρία... Υγ ζητώ ταπεινά συγνώμη που αλλαξοπίστησα αλλά ας όψεται η στραβομάρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Sakis Teleios: “Το mi band 3 της γυναίκας 20 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση έχει 88% μπαταρία..... τί μπορεί να φταίει και τη ρουφάει έτσι? Με την προηγούμενη φόρτιση άντεξε 6 μέρες..... το band είναι 20 ημερών το πολύ από china...” Να το φορτίζεις μόνο από usb. Με όλες τις ειδοποιήσεις βγάζω άνετα 15 μέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από poseidvn: “Παιδιά καλησπέρα. Προς ενημέρωση όλως κ κυρίως των developers μας. Από ότι φαίνεται ο γιατρός έλυσε το bug της μπαταρίας στο 16 %. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11 %. Όταν έφτασα στο 16 % δονηθηκε κ με προειδοποίησε για φόρτιση του band. Από τότε δεν μου έκανε καμιά αποσύνδεση. Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3??” Ίσως έχεις global... Εμένα με την ίδια έκδοση χόρευε ολόκληρο στο 16%. Αναμένω την έκδοση του dnomikos και lallasgr για υπερήλικε…

• Υπομονή όση θέλετε... Ήδη έχετε κάνει παπάδες στα ρολογάκια μας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασα την αναβάθμιση του γιατρού. Στα μείον η χάλια γραμματοσειρά με τα italic που ήδη ψάχνω τρόπο πως να την ξεφορτωθώ... Στα συν για μένα οι αλλαγές στις οθόνες, έχει πχ προστεθεί οθόνη μόνο με ρολόι τεράστιο για εμάς που είμαστε στράβακες! Αυτός ήταν ο λόγος κιόλας που την δοκίμασα. Μπορούμε να την κάνουμε κάποια στιγμή κι εμείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lsdpower78: “Μια ακόμη απορία. Έχω βάλει στο mi Fit στοχο να φτάσω σε κάποια κιλά. Υπάρχει κάποιο πεδίο στην εφαρμογή ή κάτι άλλο που να σε πληροφορει για την εξέλιξη σου; ή τι πρέπει να κάνεις κ τα σχετικά;;” Εκτός από ένα γράφημα στην αρχική οθόνη του mi fit κάτω κάτω με την πρόοδο σου τίποτα άλλο νομίζω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από vanni: “Και με Firefox το ίδιο όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πράγματι, το hermit χρησιμοποιεί τον es explorer ο οποίος το φέρνει σαν zip, με Samsung internet browser έρχεται κανονικά σαν APK όπως έγραψες. Πάντως πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό, σόρρυ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απλά προς ενημέρωση,κατέβασα το νέο mi fit και μου έρχεται σαν zip. Το έκανα μετονομασία σε APK και όλα οκ, έγινε η εγκατάσταση. Πολλά μπράβο στους dnomikos , lallasgr και όποιους άλλους βοήθησαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είσαι ακριβώς στα ίδια με μένα. Θεωρώ ότι είσαι οκ γιατί γενικά το Bluetooth μας τσακίζει αρκετά τη μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εξαιρετική είδηση. Τώρα με την προπόνηση για τον μαραθώνιο είχα βαρεθεί τη κινεζούλα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από sharkimi: “Η μπαταρία σου πως τα παει;” 24-28 ώρες με όλα ανοιχτά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και γω 26% έχω, είμαι με την καινούργια έκδοση. Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το φορτίζω σε usb tvbox και χαλαρά βγάζω 10-12 μέρες με τα τελευταία update με ειδοποιήσεις ανοιχτές για όλα. Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά να δεις παράπονα για την μπαταρία.... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• pelemponis έχει γραφτεί για μέσα του μήνα αλλά η εμπειρία ως τώρα δείχνει αρχές Νοεμβρίου Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως κάντε κάτι με τον σέρβερ που τα ανεβάζετε γιατί πάει πιο αργά και από τον Χατσερίντι του ΠΑΟΚ.... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kpavlatos147: “Δηλαδή όταν θα φτάσει στο 16% θα αποσυνδέεται συνέχεια??? Το κάνει για εξοικονόμηση ενεργείας???” Είναι γνωστό bug που δεν έχει επιλυθεί. Και μην ακούσω ότι το έχει έτσι η Xiaomi γιατί με το πρώτο κινέζικο firmware έφτασα μέχρι το 4% χωρίς αποσυνδέσεις. Κάποια βλακεία έκαναν οι Κινέζοι έκτοτε. Επίσης και εγώ έχω το θέμα με την ειδοποίηση στα SMS και θα δοκιμάσω επανεκκίνηση να δω αν λυθεί. Επίσης άλλο bug είναι ότι βαράει με μια πολύ ανεπαίσθητη δόνηση στα 7950 επίτευ…

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Το χρώμα στα fonts του ρολογιού είναι ασπρο η γαλαζιο ? Γιατί τέτοιο βλέπω στις φωτογραφίες, αλλα σε μένα είναι ασπρο ...... Ότι και να είναι πάντως, ευχαριστούμε πολύ 8)” Και όμως έχεις δίκιο. Έχω δύο band 3 και το ένα είναι ολόλευκο και το άλλο σαν να μπλεδίζει και χάνει σε φωτεινότητα. Και τα δύο ίδια έκδοση κινέζικη. Πόσες οθόνες χρησιμοποιούν πια εκεί στη Xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk