Δοκίμασε να το διαγράψεις σαν συσκευή από τις ρυθμίσεις του bluetooth στο κινητό.. να υποθέσω επίσης ότι έχεις βάλει mi fit και έχεις το έχεις ορίζει να είναι ορατό?Ο/H Giannisagal έγραψε:
Μου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται......
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H vanni έγραψε:
μήπως το βγάλε βάλε διάφορα mi fit αφήνει κάποιο κατάλοιπα και δημιουργούν τα προβλήματα; Εγώ δεν είχα ποτέ άλλο πέρα από το δικό σας εδώ και ενώ δεν κατέβασα το καινούργιο που βάλατε και στο google fit με συνέδεσε άμεσα και με την εφαρμογή συγχρονίζει όμορφα και δεν έχω γενικά αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Την επιλογή σύνδεσης με το Google Fit, δεν την είχαμε στις προηγούμενες εκδόσεις σε όλα τα κινητά. Χθες το βράδυ αλλάξαμε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας ως βάση την έκδοση Mi Fit του Google Play και όχι την καθαρά Κινέζικη που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα και έτσι εμφανίζεται η επιλογή σε όλα τα κινητά
Κοίτα παρακάτω τα 2 screenshot από 2 διαφορετικά κινητά, από την προηγούμενη εφαρμογή που είχαμε μέχρι χθες το απόγευμα διαθέσιμη.
Αριστερά είναι στο Redmi Note SE (kate) και δεξιά είναι στο Redmi Note 4X (mido) Κινέζικη έκδοση 2016101:
-
αυτό λέω δεν κατέβασα εχθές τίποτα είμαι ακόμη με το προηγούμενο update που κάνατε και προσθέσατε την ομιλία και έχω κανονικά στους λογαριασμούς google fit και έχω συνδεθεί.
βάλε βγάλε δεν εννοώ την δικιά σας που δεν έχει νόημα να αφήνει κατάλοιπα ή να δημιουργεί πρόβλημα αλλά από αλλού αν βάζεις και μετά και από εδώ.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Μου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται......
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal Από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες το gadgetbridge και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων.
Και κάτι τελευταίο. Άνοιξε το gps. -
Ο/H vanni έγραψε:
αυτό λέω δεν κατέβασα εχθές τίποτα είμαι ακόμη με το προηγούμενο update που κάνατε και προσθέσατε την ομιλία και έχω κανονικά στους λογαριασμούς google fit και έχω συνδεθεί.
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Μου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται......άστο να δείχνει ? στο ς ελληνικό μη γ€@€σω τίποτα.....
Αστο βρε θα σου σπάσει τα νεύρα τώρα...και αύριο μέρα είναι -
Παιδιά καλησπέρα. Πήρα το θάρρος να ζητήσω συγνώμη απολους σας και πολύ περισσότερο από τον dnomikos που κατά ομολογία όλων έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Δημήτρη σου ζητώ συγνώμη. Μόλις τώρα διάβασα κάποιες από τις συνομιλίες σας με τον γιατρό κ πραγματικά αισθάνομαι ηλίθιος για να μην πω κάτι άλλο . Να πω την αλήθεια πριν από όλα αυτά σκέφτηκα.... Γιατί να μην συνεργαστούν αυτά τα δύο άτομα;;;; Επίσης συγχώρεσε με που ζητώ εδώ ανοιχτά συγνώμη αλλά δεν έβρισκα άλλο τρόπο.
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Ίσως έχεις global... Εμένα με την ίδια έκδοση χόρευε ολόκληρο στο 16%. Αναμένω την έκδοση του dnomikos και lallasgr για υπερήλικες που εκτός του τεράστιου ρολογιού είμαι βέβαιος ότι θα λύσουν το θέμα του 16%. Λυπάμαι βέβαια τα band τους....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τον ύπνο παιδιά τον συγχρονίζει το google fit? Επίσης έχω αγορασμένο το Mi band tools και δεν το εχω το χρησιμοποιήσει ποτέ. Αξίζει?
Το άλλο που λεγε notify and fitness λέει τπτ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Το mi band 3 της γυναίκας 20 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση έχει 88% μπαταρία..... τί μπορεί να φταίει και τη ρουφάει έτσι?
Με την προηγούμενη φόρτιση άντεξε 6 μέρες..... το band είναι 20 ημερών το πολύ από china...Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
Το mi band 3 της γυναίκας 20 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση έχει 88% μπαταρία..... τί μπορεί να φταίει και τη ρουφάει έτσι?
Με την προηγούμενη φόρτιση άντεξε 6 μέρες..... το band είναι 20 ημερών το πολύ από china...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Mε φορτιστή 1 Α φορτίζει.... Θα το δω όμως και με usb.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0