Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Display Spoiler

Ο/H lallasgr έγραψε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχάριστα νέα σήμερα για τους κατόχους του Mi Band 3. Το firmware τσεκαρίστηκε και όπως φάνηκε λύθηκε πλήρως και το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις. Μπορείτε πλέον να το βρείτε στο δεύτερο ποστ αυτού του νήματος και να το περάσετε με τον κλασικό τρόπο που έχετε πλέον μάθει. Οι δοκιμές έγιναν με China Mi Band 3 αλλά λογικά θα έχει την ίδια συμπεριφορά και στο International. Το δικό μου Mi Band 3 είναι πλέον με 6% μπαταρία και δεν έχει αποσυνδεθεί ούτε μία φορά.

Το αρχείο που ανανεώθηκε είναι το Firmware:

Mili_wuhan-custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip

(holidayspirit) (fireworks) (fireworks) (fireworks) (fireworks) (fireworks) (fireworks) (fireworks) (fireworks) (holidayspirit)

Καλά Updates λοιπόν και αναμένουμε το feedback! :D

Τώρα ολοκληρώθηκα .... :D :D :D
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Από εμένα περάστηκε μέσω gadgetbridge σε international έκδοση με τα γνωστά προβλήματακια, μια απόσυνδεση μετά δεν το έβρισκε μετά δεν συνδεόταν κλπ. Βλακειουλες του προγράμματος δλδ οι γνωστές. Ευχαριστούμε κύριοι για όλα.
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Ο/H johnnyman έγραψε:

Τον ύπνο παιδιά τον συγχρονίζει το google fit? Επίσης έχω αγορασμένο το Mi band tools και δεν το εχω το χρησιμοποιήσει ποτέ. Αξίζει?
      Το άλλο που λεγε notify and fitness λέει τπτ?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Κάποιος παιδιά να βοηθήσει? :)

Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H StasCo έγραψε:

Καλησπερα σε ολους.

Πηρα και εγω στα χερια μου το Mi band 3 προ λιγων ημερων και ηταν στα κινεζικα οποτε ειπα σημερα να το αλλαξω στα ελληνικα. Το θεμα ειναι οτι ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα και δυστηχως ακομα στα κινεζικα ειναι εκτος απο τον καιρο που γραφει πχ αιθριος στα ελληνικα χωρις το τελικο "ς" και καποια αλλα γραμματα. Απο τον οδηγο το μονο που δεν εγινε αυτοματα ειναι η αναβαθμιση του firmware μετα το βημα που δινεις προσβαση σε οτι σου ζητησει το Mi band. εκανα και την διαδικασια μεσω της εφαρμογης "Notify & Fitness for Mi Band" ακολουθησα και εκει τα βηματα αλλα και παλι το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο. καμια ιδεα?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις! :)
      Μήπως πήρες το μοντέλο που έχει NFC; Δυστυχώς, δεν κάνει για αυτό το μοντέλο... έχει άλλο firmware :(
      οχι οχι δεν πηρα αυτο. Το απλο πηρα χωρις nfc. Επισης να σημειωσω οτι εχω το Mi 3W σαν κινητο. :)
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Τον ύπνο παιδιά τον συγχρονίζει το google fit? Επίσης έχω αγορασμένο το Mi band tools και δεν το εχω το χρησιμοποιήσει ποτέ. Αξίζει?
      Το άλλο που λεγε notify and fitness λέει τπτ?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προσωπικά δε χρησιμοποιώ το google fit οπότε για το πρώτο ερώτημα δυστυχώς δε μπορώ να απαντήσω.

Όσο αφορά το Mi Bant Tools το έχω και εγώ αγορασμένο και για ειδοποιήσεις συγκεκριμένα χρησιμοποιώ μόνο αυτό! Δουλεύει μπαμ και δουλεύει άψογα. Παραπάνω δε το έχω ψάξει γιατί μου αρκούν αυτά αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ καλή εφαρμογή! :)

Και το Notify είναι μια χαρά με αρκετές έξτρα επιλογές αλλά και πάλι δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο για πέρασμα των firmwares/resources
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Έχω βάλει όπως έχω γράψει το firmware του γιατρού λόγω του τεράστιου μεγέθους του ρολογιού για εμάς που έχουμε πια θέμα όρασης. Όπως μου απάντησε ο dnomikos θα γίνει σε επόμενη αναβάθμιση κι αυτό... Αν περάσω ξανά το δικό σας θα έχω θέμα με το band; Το λέω γιατί αυτός άλλαξε πχ και τη γραμματοσειρά και αντί για δύο αρχεία αναβάθμισης πέρασα τρία...
      Υγ ζητώ ταπεινά συγνώμη που αλλαξοπίστησα αλλά ας όψεται η στραβομάρα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H sgatz έγραψε:

αλλά ας όψεται η στραβομάρα...
      Στο δρόμο να σου κάνουμε παρέα ήμαστε κι εμείς :D
    • Διαφήμιση

Λοιπόν,δοκίμασα να φύγω από του γιατρού και να επανέλθω αλλά όπως έγραψα αυτός στο δικό του update περνά και ένα τρίτο αρχείο με κατάληξη .ft που αλλάζει την γραμματοσειρά.
      Αποτέλεσμα έχει να περνάω τα δύο δικά μας αρχεία και να μου κόβει γράμματα. Τώρα την πάτησα... Αναγκαστικά του ξαναπέρασα εκείνου τα αρχεία για να δουλέψει προσωρινά.
      Αν έχετε το αρχείο .ft με την δική σας γραμματοσειρά θα σας ήμουν υπόχρεος

• μόλις περάστηκε το τελευταίο firmware.
      Τώρα δεν μένει μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 16% να το δοκιμάσω.
      μετά από μία εβδομάδα είμαι στο 66%.
      περιμένω λοιπόν.

Ευχαριστούμε για μία φορά ακόμα
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Ο/H sgatz έγραψε:

Λοιπόν,δοκίμασα να φύγω από του γιατρού Τώρα την πάτησα... Αναγκαστικά του ξαναπέρασα εκείνου τα αρχεία για να δουλέψει προσωρινά.

Δεν ξέρω πως το έκανα από το official mi fit (κατάργηση σύζευξης, αποσύνδεση λογαριασμού) κάνω μετάβαση στην εφαρμογή του forum αλλά βλέπω τα ερωτηματικά. Ξανά κάνω την διαδικασία αλλά αντίστροφα τώρα από την εφαρμογή του forum στην official. Πήγα να κάνω σύζευξη μάλλον και με ζήτησε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και την έκανα. Μετά ακολούθησα της οδηγίες του δεύτερου post Δυστυχώς εγώ ανήκω σε αυτούς που έπρεπε να τα περάσω χειροκίνητα, έγινε με επιτυχία.
      Δοκίμασε το.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Προσπαθώ να βρω λύση μήπως δεν χάσω τα δεδομένα. Αν δεν βρω θα το κάνω έτσι,σε ευχαριστώ πολύ