Παίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ναι διότι είναι ενσωματωμένες στο Mi Fit που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Για κάποιο λόγο κόπηκε η αναβάθμιση από το Notify & Fitness και στις πέρασε το Mi Fit από αυτά που έχει ενσωματωμένα.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;;
Αν βλέπεις τις ημέρες και τα AM PM στα Ελληνικά (ΠΜ,ΜΜ) στην Αρχική οθόνη, είσαι εντάξει
-
Τις βλέπω μια χαρά και τις μέρες κ τα ΠΜ κ ΜΜ. Οπότε τέλεια. Αν διορθώθηκε και αυτό με τις αποσυνδέσεις, τι να πω... Είστε άπαιχτοι...Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι διότι είναι ενσωματωμένες στο Mi Fit που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Για κάποιο λόγο κόπηκε η αναβάθμιση από το Notify & Fitness και στις πέρασε το Mi Fit από αυτά που έχει ενσωματωμένα.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Αν βλέπεις τις ημέρες και τα AM PM στα Ελληνικά (ΠΜ,ΜΜ) στην Αρχική οθόνη, είσαι εντάξει
-
Αν μπορείς, θα θέλαμε και απο σένα μια επιβεβαίωση όταν έρθει η ώρα. Οσοι περισσότεροι μπορείτε, έτσι ώστε να το ενσωματώσουμε στο επόμενο Mi FitΟ/H lsdpower78 έγραψε:
Τις βλέπω μια χαρά και τις μέρες κ τα ΠΜ κ ΜΜ. Οπότε τέλεια. Αν διορθώθηκε και αυτό με τις αποσυνδέσεις, τι να πω... Είστε άπαιχτοι...
-
Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Mi Band3 και προσπαθώ να περάσω τα Ελληνικά κάνοντας όλα τα βήματα που έχετε και δεν μπορώ...
-
Αν περάσεις το mi fit το ελληνικό εδώ κατευθείαν θα τα κάνει όλα μόνο του.. εκτός και αν είχε εγκαταστήσει το μι fit του playstore σε καμία παλιότερη συσκευή και είχε πάρει το τελευταίο firmware.Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Mi Band3 και προσπαθώ να περάσω τα Ελληνικά κάνοντας όλα τα βήματα που έχετε και δεν μπορώ... -
Εγκατέστησα από το play store. Τώρα τι μπορώ να κάνω;
-
Αποσύνδεση του mi band, διαγραφεί του mi fit και βάζεις αυτό από την πρώτη σελίδα - σύνδεση εκ νέου.
Αν δεν τα αλλάξει μόνο του θα χρειαστεί να τα περάσεις μόνος σου
-
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Εγκατέστησα από το play store. Τώρα τι μπορώ να κάνω;
Μάλλον δεν θα τα αλλάξει μόνο του. Βάζεις αυτό από εδώ μέσα και κανείς χειροκίνητα αναβάθμιση μελετώντας και ακολουθώντας ευλαβικά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος.Ο/H NasDriver έγραψε:
Αποσύνδεση του mi band, διαγραφεί του mi fit και βάζεις αυτό από την πρώτη σελίδα - σύνδεση εκ νέου.
Αν δεν τα αλλάξει μόνο του θα χρειαστεί να τα περάσεις μόνος σου
-
Περαστικέ με gadgetbridge. Βεβαία έφαγα μια ταλαιπωρία γιατί δεν συνδεόταν, αλλά έκανα κατάργηση συζεύξης και ξανά σύζευξη και επανήλθεΟ/H drivth έγραψε:
Δοκίμασε με gadgetbridge.Ο/H echaosad έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει.
- Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή
- το αποσυμπιέζω
- το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο
- ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει
- ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει
- πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware
- πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό
- και πατάω start update.
Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο 1% κάνει αποσύνδεση το band.
Το firm που φοράει το band ειναι 1.6.0.16 και ειναι η κινεζική εκδοσή
- Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή
-
Πάλι δεν γίνεται τπτ να δοκιμάσω με το Gadgetbridge;
-
Αν δεν παίζει με notify, παίξει μπάλα με gadget.Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Πάλι δεν γίνεται τπτ να δοκιμάσω με το Gadgetbridge;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0