Παίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;;
Αν βλέπεις τις ημέρες και τα AM PM στα Ελληνικά (ΠΜ,ΜΜ) στην Αρχική οθόνη, είσαι εντάξει -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Αν βλέπεις τις ημέρες και τα AM PM στα Ελληνικά (ΠΜ,ΜΜ) στην Αρχική οθόνη, είσαι εντάξει
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Τις βλέπω μια χαρά και τις μέρες κ τα ΠΜ κ ΜΜ. Οπότε τέλεια. Αν διορθώθηκε και αυτό με τις αποσυνδέσεις, τι να πω... Είστε άπαιχτοι...
-
Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Mi Band3 και προσπαθώ να περάσω τα Ελληνικά κάνοντας όλα τα βήματα που έχετε και δεν μπορώ...
-
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Mi Band3 και προσπαθώ να περάσω τα Ελληνικά κάνοντας όλα τα βήματα που έχετε και δεν μπορώ... -
Εγκατέστησα από το play store. Τώρα τι μπορώ να κάνω;
-
Αποσύνδεση του mi band, διαγραφεί του mi fit και βάζεις αυτό από την πρώτη σελίδα - σύνδεση εκ νέου.
Αν δεν τα αλλάξει μόνο του θα χρειαστεί να τα περάσεις μόνος σου -
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Εγκατέστησα από το play store. Τώρα τι μπορώ να κάνω;Ο/H NasDriver έγραψε:
Αποσύνδεση του mi band, διαγραφεί του mi fit και βάζεις αυτό από την πρώτη σελίδα - σύνδεση εκ νέου.
Αν δεν τα αλλάξει μόνο του θα χρειαστεί να τα περάσεις μόνος σου -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H echaosad έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει.
- Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή
- το αποσυμπιέζω
- το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο
- ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει
- ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει
- πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware
- πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό
- και πατάω start update.
Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο 1% κάνει αποσύνδεση το band.
Το firm που φοράει το band ειναι 1.6.0.16 και ειναι η κινεζική εκδοσή
- Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή
-
Πάλι δεν γίνεται τπτ να δοκιμάσω με το Gadgetbridge;
-
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Πάλι δεν γίνεται τπτ να δοκιμάσω με το Gadgetbridge;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0