Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 198.

• κάνε unpair με το GadgetBridge και δες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις unpair και με το Mi Fit και εκ νέου pair!!

• Ειχες προλάβει να περάσεις τα τελευταία resources; Με το gadgetbringe το αναβάθμισες; Δώσε μας τα βήματα που έκανες

• @Panokratis κάνε unpair με το GadgetBridge και δες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις unpair και με το Mi Fit και εκ νέου pair!! @arisgkogkas κάνε τα βήματα που έγραψα λίγα μηνύματα πίσω. Μην αγχώνεσαι,θα παίξει κομπλέ

• Γιατί κάθεστε και σπάτε τα νεύρα σας με το gadgetbringe πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω ... Πρώτο βήμα κατεβάζεις από το σάιτ του γιατρού την τελευταία ελληνική έκδοση του mi fit Δεύτερο βήμα κατεβάζεις το ελληνικό firmware με τα τελευταία recourses. Τρίτο βήμα απεγκατάσταση οποίου mi fit έχετε και εγκατάσταση του γιατρού. Τέταρτο βήμα εγκατάσταση του notify fitness και αφού ολοκληρωθεί περιμένουμε να συγχρονίσουν και οι δύο εφαρμογές. Αφού γίνει αυτό πάμε στο notify fitness και πατάμε ρυθμίσ…

• Αυτό με την τελεία στην ημερομηνία πως τους ήρθε; Να υποθέσω είναι και σε σας έτσι; Γιατί άραγε έβγαλαν την διαγώνια γραμμή δε μπορώ να καταλάβω

• Θες να δοκιμάσεις να βάλεις το mi band tools και να αφήσεις να παίρνει από αυτό τις ειδοποιήσεις? Στο notify κλείσε ότι έχει σχέση με ειδοποιήσεις και κράτα το για τις μετρήσεις και χρησιμοποίησε το mi band tools και θα βλέπεις σίγουρα και αποστολέα και μήνυμα. Το μόνο που νομίζω έχει κάποια χρέωση η εφαρμογή αλλά έχεις δικαίωμα επιστροφής νομίζω εντός ώρας αν δε κάνω λάθος στο play store. Δοκίμασε το και γράψε μας πως πήγε.

• - To notify φέρνει σε μένα με την pro κανονικά τα πάντα. Μήπως έχεις αφήσει τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις ανοιχτές και σε mi fit & gadgetbringe? Με Xiaomi redmi note 4 είμαι και εγώ. - Είμαι με την τελευταία stable από play και το firmware του Kirill και όλα οκ εκτός από το ερωτηματικό κάτω από τη θερμοκρασία στον καιρό. - Δες κάτω από το band από την μια πλευρά γράφει. Mi αν από την άλλη σε σένα είναι κενό ή γράφει CE και πες μου[pclist][pclist][/pclist][/pclist]

• Φυσιολογικό είναι όταν έχεις όλες τις ειδοποιήσεις ενεργές και βαράει ειδοποιήσεις όλη την ώρα για 10 εφαρμογές. Τόσο κρατάει και σε μένα. Αν κλείσω τις ειδοποιήσεις 10-12 μέρες άνετα. Updated μόλις έσκασε μύτη το firmware 1.5.0.2 από τον φίλο μας Kirill. Το εγκατέστησα παρέα με το mi fit 3.4.6 που είναι η τελευταία stable που έχει το play store και όλα οκ. Να τονίσω τα βήματα 1 απεγκατάσταση mi fit 2. Εγκατάσταση mi fit 3.4.6 από play store. 3. Μετά την εγκατάσταση θα σας περάσει το firmware 1.…

• Στο μήνυμα #221 ο lallasgr έγραψε για αντίστοιχο πρόβλημα τα εξής Κάνε unpair με το GadgetBridge και δες αν θα δουλέψει κομπλέ μετά!! Ίσως χρειαστεί να κάνεις unpair και με το Mi Fit και εκ νέου pair!! Αν έχεις την τελευταία έκδοση του Mi Fit Bet του γιατρού ξήλωσε την και πέρνα την προηγούμενη που δίνει 3.4.4 Stale!!

• Νομίζω στη global αν το band το κοιτάξεις από την κάτω πλευρά έχει την ένδειξη CE με μεγάλα γράμματα που το κινέζικο δεν την έχει

• Κανονικά όχι,σε μένα που το υποβάθμισα είναι οκ. Απλά δε ξέρω μήπως παίζει θέμα με τις global εκδόσεις mi band και το κάνει

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από xristos9: “Παράθεση από sgatz: “Αν το έβαλες το mi band tools χωρίς το λογισμικό του γιατρού,θα στο δείχνει και το μενού στα αγγλικά. Μόνο στο καιρό θα έχεις το γνωστό ερωτηματικό. Αν δοκιμάσεις σήμερα να το συγχρονίσεις γράψε μας αν έπαιξε οκ στα ελληνικά ” Το έχω βάλει με το Mi fit από το Google τώρα. Το θέμα είναι ότι μόλις περάσω το Mi fit του γιατρού κάνει αυτόματος αναβάθμιση το band και μετά βγάζει τα κινέζικα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα προβλήματα. Οπότε περνάω mi fit του γιατρ…

• Αν το έβαλες το mi band tools χωρίς το λογισμικό του γιατρού,θα στο δείχνει και το μενού στα αγγλικά. Μόνο στο καιρό θα έχεις το γνωστό ερωτηματικό. Αν δοκιμάσεις σήμερα να το συγχρονίσεις γράψε μας αν έπαιξε οκ στα ελληνικά

• @amoudimi δεν λύνεται δυστυχώς, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ελπίζουμε στο επόμενο update να λυθεί @xristos9 αν θες κατέβασε το notify fitness και τα δύο αρχεία του γιατρού, το mi fit και το firmware. Κάνεις εγκατάσταση το mi fit. Μετά ανοίγεις το notify fitness και πηγαίνεις ρυθμίσεις , update custom firmware και περνάς το firmware και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο τα resources. Μετά ανοίγεις mi fit και μόλις συγχρονίσει είσαι κομπλέ. Αν βαριέσαι όλο αυτό βάλε mi band tools , επέλεξε γλώσσα Αγγλ…

• 1. Το κόβει η Google τον χάρτη δυστυχώς επειδή βλέπει το " πείραγμα" 2. Βάλε το άφοβα, δουλεύει εξαιρετικά. Εγώ με αυτό κάνω όλες τις αναβαθμίσεις. Για το τρίτο δεν γνωρίζω

• RE:

sgatz - - Mi Band

Μήνυμα

Σε εσένα απαντησα..Εγώ κάνω κάθε update με το notify fitness και μετά το απενεργοποιώ και αφήνω το mi fit με κλειστές όλες τις ειδοποιήσεις προκειμένου αυτές να έρχονται από το mi band tools και παίζει άψογα... Δε παλεύεται το gadgetbringe Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν έχεις την δυνατότητα κατέβασε το mi band tools και θα έχεις και ειδοποιήσεις και τα πάντα και ξηλώνεις το gadgetbringe και ησύχασες.

• Εχω την 3.4.5 και με πήγε στο 1.4.0.6. Θέλω να γυρίσω στην τελευταία ελληνική του γιατρού γιατί με γύρισε κινέζικα Update πέρασα όπως έγραψες την 3.4.4 του γιατρού και μετά την εγκατάσταση του προχώρησα μέσω notify fitness στην εγκατάσταση του firmware 3.0.8 και όλα δείχνουν οκ πλην του καιρού που γράφει sunny πχ αλλά από τα κινέζικα το προτιμώ. Δε χρειάζεται αλλαγή σε resources γιατί παραμένουν τα ίδια.

• Τώρα για να γυρίσω πίσω στην έκδοση του γιατρού πρέπει να βάλω το παλιό αρχείο resources ή απλά βάζω το mi fit με το παλιό firmware;

• Στο μήνυμα 162 λίγες σελίδες πίσω έγραφα την εύκολη λύση αλλά δυστυχώς δεν διάβασες ποτέ προς τα πίσω... Λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες αλλά το mi band 3 είναι εξαιρετικό σαν προϊόν. Εγώ το μόνο που βρίσκω μείον είναι ότι όπως φαίνεται δεν έχει την αδιαβροχοποίηση που μας λέει η Xiaomi. Κατά τα άλλα έκανα και το update με το notify fitness και προς στιγμήν τα χρειάστηκα γιατί πέρασα το firmware και πέταξε το γνωστό εικονίδιο με το βέλος. Με τη δεύτερη προσπάθεια όμως πέρασε και το αρχείο με τα resou…