Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός
  • Γιατί κάθεστε και σπάτε τα νεύρα σας με το gadgetbringe πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω ...
    Πρώτο βήμα κατεβάζεις από το σάιτ του γιατρού την τελευταία ελληνική έκδοση του mi fit
    Δεύτερο βήμα κατεβάζεις το ελληνικό firmware με τα τελευταία recourses.
    Τρίτο βήμα απεγκατάσταση οποίου mi fit έχετε και εγκατάσταση του γιατρού.
    Τέταρτο βήμα εγκατάσταση του notify fitness και αφού ολοκληρωθεί περιμένουμε να συγχρονίσουν και οι δύο εφαρμογές.
    Αφού γίνει αυτό πάμε στο notify fitness και πατάμε ρυθμίσεις update custom firmware και επιλέγουμε την ελληνική έκδοση του Kirill. Μόλις ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο περνάμε τα recourses. Αν πετάξει το γνωστό εικονίδιο ξανά από την αρχή συγχρονισμό και θα περάσουν και τα recourses και όλα θα είναι ελληνικά.
    Στη συνέχεια μπορείτε να αφήσετε στην άκρη αν δε σας άρεσε το notify fitness και να βάλετε όπως εγώ το mi band tools για μηνύματα κλπ στα ελληνικά. Το mi fit φυσικά μένει με κλειστές τις ειδοποιήσεις πλην αυτής του στόχου.
    Ελπίζω να βοήθησα γιατί και εγώ ρωτώντας και ψάχνοντας πάω και ότι ανακαλύπτω πιο απλό το μοιράζομαι μαζί σας
  • Ο/H sgatz έγραψε:

Γιατί κάθεστε και σπάτε τα νεύρα σας με το gadgetbringe πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω ...
    Πρώτο βήμα κατεβάζεις από το σάιτ του γιατρού την τελευταία ελληνική έκδοση του mi fit
    Δεύτερο βήμα κατεβάζεις το ελληνικό firmware με τα τελευταία recourses.
    Τρίτο βήμα απεγκατάσταση οποίου mi fit έχετε και εγκατάσταση του γιατρού.
    Τέταρτο βήμα εγκατάσταση του notify fitness και αφού ολοκληρωθεί περιμένουμε να συγχρονίσουν και οι δύο εφαρμογές.
    Αφού γίνει αυτό πάμε στο notify fitness και πατάμε ρυθμίσεις update custom firmware και επιλέγουμε την ελληνική έκδοση του Kirill. Μόλις ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο περνάμε τα recourses. Αν πετάξει το γνωστό εικονίδιο ξανά από την αρχή συγχρονισμό και θα περάσουν και τα recourses και όλα θα είναι ελληνικά.
    Στη συνέχεια μπορείτε να αφήσετε στην άκρη αν δε σας άρεσε το notify fitness και να βάλετε όπως εγώ το mi band tools για μηνύματα κλπ στα ελληνικά. Το mi fit φυσικά μένει με κλειστές τις ειδοποιήσεις πλην αυτής του στόχου.
    Ελπίζω να βοήθησα γιατί και εγώ ρωτώντας και ψάχνοντας πάω και ότι ανακαλύπτω πιο απλό το μοιράζομαι μαζί σας
    Στο άλλο νήμα,συμφορουμητης έγραψε ότι το mifit 3.4.6 περνά το τελευταίο fw το οποίο έχει μέσα τα ελληνικά χωρίς να χρειάζεται το gadget bridge.τι ισχύει τελικά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά. Το Mi Fit 3.4.6 του γιατρού έχει μέσα το τελευταιο fw και τα resources και τα περνάει μόνο του. Κατεβάστε το ανοίξτε το κατά ένα καφεδάκι και μέχρι να πιείτε το μισό θα έχει κάνει σύνδεση και θα έχει περάσει το τελευταίο fw και μετά τα resources μόνο του χωρίς να κάνετε τίποτα..... Καφεδάκι θα πίνετε.
    Τόσο απλά, χρόνο θέλει λίγο κανένα τεταρτακι με εικοσάλεπτο.
    Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
    :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το mi band μου. Δεν μπορώ να αλλάξω από την ώρα της κεντρικής οθόνης. Τι παίζει να έχει??? Έκανα κανονικά όσα λέει το άρθρο το έκανα στα ελληνικά αλλά ακόμα κολλημένο έτσι
  • Ο/H babis306 έγραψε:

Καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά. Το Mi Fit 3.4.6 του γιατρού έχει μέσα το τελευταιο fw και τα resources και τα περνάει μόνο του. Κατεβάστε το ανοίξτε το κατά ένα καφεδάκι και μέχρι να πιείτε το μισό θα έχει κάνει σύνδεση και θα έχει περάσει το τελευταίο fw και μετά τα resources μόνο του χωρίς να κάνετε τίποτα..... Καφεδάκι θα πίνετε.
    Τόσο απλά, χρόνο θέλει λίγο κανένα τεταρτακι με εικοσάλεπτο.
    κατεβασα το Mi Fit 3.4.6 του γιατρού απο εδω Mi Fit GR – Η ελληνική έκδοση διαχείρισης του Mi Band σας. | iTech απεγκατεστησα την επισημη απο το playstore την εβαλα εκανε συγχρονισμο -συνδεση και απο εκει και περα τιποτα. Δεν ξεκιναει αναβαθμιση και το band ειναι στα Αγγλικα. Τι λαθος κανω? Ευχαριστω.

Αφού γίνει αυτό πάμε στο notify fitness και πατάμε ρυθμίσεις update custom firmware και επιλέγουμε την ελληνική έκδοση του Kirill. Μόλις ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο περνάμε τα recourses. Ετσι μου δουλεψε μια χαρα τελικα αντι με το gadgetbridge που δεν ηθελε το εκανα με το notify fitness.
  • @Panokratis κάνε unpair με το GadgetBridge και δες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις unpair και με το Mi Fit και εκ νέου pair!!
    @arisgkogkas κάνε τα βήματα που έγραψα λίγα μηνύματα πίσω. Μην αγχώνεσαι,θα παίξει κομπλέ
  • Καλησπέρα σας!!! Εγω έκανα αποσύνδεση από την εφαρμογή γιατί δεν συνδέονταν και τώρα δεν συνδέονται με τίποτα, ενώ το band δείχνει συνεχώς τα εικονίδια για σύνδεση. Κράσαρε ή φτιάχνει;;;
  • Διαφήμιση
  • Παιδιά χρησιμοποιώ το mi band tools μονο. Μου βγαζει να συνδεσω το mi band για να κάνει αναβάθμιση (εννοεί mi fit μαλλον). Δεν το κάνω γιατί πιστεύω θα μπουν πάλι τα ελληνικα. Το ειχα φορτισει 100 τις 100 στις 2 το μεσημερι και στις 11 το απόγευμα μου λεει 85 τις 100. Μου στέλνει ειδοποιήσεις για ολα ομως, viber, μηνύματα ολα. Δεν το πείραξα καθόλου. Πως μπορώ να μην μου δειχνει τίποτα αλο οτι πρόγραμμα έχει σχέση περα απο κλήσεις;
  • Ο/H Valantisopaok έγραψε:

Παιδιά χρησιμοποιώ το mi band tools μονο. Μου βγαζει να συνδεσω το mi band για να κάνει αναβάθμιση (εννοεί mi fit μαλλον). Δεν το κάνω γιατί πιστεύω θα μπουν πάλι τα ελληνικα. Το ειχα φορτισει 100 τις 100 στις 2 το μεσημερι και στις 11 το απόγευμα μου λεει 85 τις 100. Μου στέλνει ειδοποιήσεις για ολα ομως, viber, μηνύματα ολα. Δεν το πείραξα καθόλου. Πως μπορώ να μην μου δειχνει τίποτα αλο οτι πρόγραμμα έχει σχέση περα απο κλήσεις;
    Από τις ρυθμίσεις του mi band tools βάζεις μόνο για τις κλήσεις - contacts και στα applications δεν βάζεις τίποτα.
  • Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H Valantisopaok έγραψε:

Παιδιά χρησιμοποιώ το mi band tools μονο. Μου βγαζει να συνδεσω το mi band για να κάνει αναβάθμιση (εννοεί mi fit μαλλον). Δεν το κάνω γιατί πιστεύω θα μπουν πάλι τα ελληνικα. Το ειχα φορτισει 100 τις 100 στις 2 το μεσημερι και στις 11 το απόγευμα μου λεει 85 τις 100. Μου στέλνει ειδοποιήσεις για ολα ομως, viber, μηνύματα ολα. Δεν το πείραξα καθόλου. Πως μπορώ να μην μου δειχνει τίποτα αλο οτι πρόγραμμα έχει σχέση περα απο κλήσεις;
    Από τις ρυθμίσεις του mi band tools βάζεις μόνο για τις κλήσεις - contacts και στα applications δεν βάζεις τίποτα.
    Τα applications ετσι τα ειχα και πριν. Τις κλήσεις τώρα τις έβαλα. Για να δούμε
    Images
    • Screenshot_20180901-014210.jpg

99,66 kB, 1.080×2.160, viewed 104 times
    • Screenshot_20180901-014157.jpg

144,93 kB, 1.080×2.160, viewed 122 times
  • Διαφήμιση
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

Να ρωτήσω, πότε πρέπει να το φορτίζω; πρέπει να αδειάσει η μπαταρία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk