Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός
  • Ο/H Valantisopaok έγραψε:

Ο/H AlexG7 έγραψε:

Ο/H Valantisopaok έγραψε:

Τελικα μετα απο επανεκκινησεις του κινητου συνδέθηκε. Δεν μπορούσα να πλοηγηθω μεσα στο band. Εκανε μονο του αναβάθμιση μεσω του mifit του γιατρού.λ και μου έβγαλε το σγμα κινητό και band με βελάκι. Εγκατέστησα αυτό που λεει στο βγμα 12 αλλα παραμένει το θέμα
    με ποιο προγραμμα περνας τα resources? δοκιμασε με το notify & fitness for mi band και αφου τα περασεις απεγκατεστησε την εφαρμογη και δοκιμασε να συνδεθεις παλι με το mi fit του γιατρου παντα
    Πλεον εχω αγοράσει το mi band tools, και περνώντας τα firmware με το gadgetbridge ολα λειτουργούν ρολόι. Το εχω συνδεδεμένο μονιμα με το mi band tools. Το μονο που δεν δουλεύει ειναι η εύρεση του κινητου μεσω του mi band. Αυτό αν το θελω λειτουργεί μεσω του gadgetbridge. To official mi fit το εχω απλα για να υπάρχει στο κινητό επειδή το ζητούσε. Απευθύνομαι σε εσας που δημιουργείται ολα αυτα τα προγράμματα για να παίζουν τα Ελληνικά. Τεράστιο μπράβο. Βεβαια κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να ειναι πιο ολόκληρο ενημέρωση η δουλειά και να γίνεται μεσω ενός προγράμματος και μόνο, το οποίο θα πουλάτε σε μια μικρή τιμή. Πρέπει ο κόπος να ανταμείβεται αλλα και εμεις οι άσχετοι να μην ψαχνόμαστε
    Καλημερα στην παρεα και εγω μεχρι τωρα το εκανα οπως εσυ, εχοντας αγορασμενο το mi band tools και μετα περνώντας τα firmware με το gadgetbridge. Το θεμα ειναι οτι στην τελευταια εκδοση το gadgetbridge οταν επιλεγω το filmware 1.5.0.2 παραμενει στο γινεται συνδεση οποτε πως το περνας?
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

Το mi fit δεν το δουλεύεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Καλησπέρα, εγώ όταν έκανα τη σύζευξη με το official mi band 3 η γλώσσα του κινητού ήταν στα αγγλικά και έτσι και η γλώσσα του band ήταν αγγλικά. Δεν έχω θέμα με τη γλώσσα να είναι στα αγγλικά απλά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι
    1) τους ελληνικούς χαρακτήρες δεν τους εμφάνιζε κανονικά π.χ. τα γράμματα με τους τόνους τα έβγαζε με ??? Και γενικά εφηνε κάτι περίεργα κενά.
    2) όταν απαντούσα στο τηλέφωνο δε σταματούσε η δόνηση.
    Έτσι εγκατεστησα τα ελληνικά και όντως εμφανίζει κανονικά τους ελληνικούς χαρακτήρες και σταματάει και η δόνηση όταν το σηκώνω. Αλλά έχω και εγώ πρόβλημα με κάποιες περίεργες ξελαρφωτες δονήσεις και αποσυνδέσεις μετά το 20% μπαταρία.
    Η απορία μου ειναι πως θα επαναφέρω το band στην official μορφή ώστε να περνώ κανονικά ενημερώσεις και αν γίνεται να διορθωθεί μόνο το προβλημα με τα font στα ελληνικά. Επίσης όταν εγκαθίσταται το notify and fitness αφήνεις το official mi fit;; Και αν το σβήνεις πως γίνεται ο συγχρονισμός με τον λογαριασμό σου;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Αν ρωτας εμενα φυσικα και το δουλευω. Το mi band tools το εχω για να λειτουργουν ειδοποιησεις σε κλησεις viber κτλ. Μεχρι τωρα δουλευαν ολα αψογα και στα Ελληνικα, απλα στην τελευταια εκδοση το gadgetbridge οταν επιλεγω το filmware 1.5.0.2 παραμενει στο γινεται συνδεση.
  • Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Αν ρωτας εμενα φυσικα και το δουλευω. Το mi band tools το εχω για να λειτουργουν ειδοποιησεις σε κλησεις viber κτλ. Μεχρι τωρα δουλευαν ολα αψογα και στα Ελληνικα, απλα στην τελευταια εκδοση το gadgetbridge οταν επιλεγω το filmware 1.5.0.2 παραμενει στο γινεται συνδεση.
    Το fw το πέρασες με το mi fit ή με το gadget bridge; πέρασες και τα resources; ρωτώ γιατί ο οδηγός γράφει η 3.4.6 περνά το 1.5.0.2

• Πρόβλημα.
    Ενώ έχω κάνει όλα τα βήματα και το mi band είναι στα Ελληνικά, μόλις άνοιξα το mifit (το official από play store) κάνει πάλι αναβάθμιση και κολλάει τώρα στην εικόνα που δείχνει σύνδεση κινητού<-> band
    Με κινέζικα από κάτω.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Το fw το πέρασες με το mi fit ή με το gadget bridge; πέρασες και τα resources; ρωτώ γιατί ο οδηγός γράφει η 3.4.6 περνά το 1.5.0.2
    με το gadget bridge προσπαθησα οπως τα προηγουμενα χωρις προβλημα. Τα resources που λες δεν τα περναγα εγω ποτε μεχρι τωρα. Τουλαχιστον ετσι νομιζω. Ουσιαστικα κατεβαζα το fw το περναγα με το gadget bridge και απο εκει και περα ολα γινονταν αυτοματα στο Mi band
  • Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H AlexG7 έγραψε:

Τελικα μετα απο επανεκκινησεις του κινητου συνδέθηκε. Δεν μπορούσα να πλοηγηθω μεσα στο band. Εκανε μονο του αναβάθμιση μεσω του mifit του γιατρού.λ και μου έβγαλε το σγμα κινητό και band με βελάκι. Εγκατέστησα αυτό που λεει στο βγμα 12 αλλα παραμένει το θέμα
    με ποιο προγραμμα περνας τα resources? δοκιμασε με το notify & fitness for mi band και αφου τα περασεις απεγκατεστησε την εφαρμογη και δοκιμασε να συνδεθεις παλι με το mi fit του γιατρου παντα
    Πλεον εχω αγοράσει το mi band tools, και περνώντας τα firmware με το gadgetbridge ολα λειτουργούν ρολόι. Το εχω συνδεδεμένο μονιμα με το mi band tools. Το μονο που δεν δουλεύει ειναι η εύρεση του κινητου μεσω του mi band. Αυτό αν το θελω λειτουργεί μεσω του gadgetbridge. To official mi fit το εχω απλα για να υπάρχει στο κινητό επειδή το ζητούσε. Απευθύνομαι σε εσας που δημιουργείται ολα αυτα τα προγράμματα για να παίζουν τα Ελληνικά. Τεράστιο μπράβο. Βεβαια κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να ειναι πιο ολόκληρο ενημέρωση η δουλειά και να γίνεται μεσω ενός προγράμματος και μόνο, το οποίο θα πουλάτε σε μια μικρή τιμή. Πρέπει ο κόπος να ανταμείβεται αλλα και εμεις οι άσχετοι να μην ψαχνόμαστε
    Καλημερα στην παρεα και εγω μεχρι τωρα το εκανα οπως εσυ, εχοντας αγορασμενο το mi band tools και μετα περνώντας τα firmware με το gadgetbridge. Το θεμα ειναι οτι στην τελευταια εκδοση το gadgetbridge οταν επιλεγω το filmware 1.5.0.2 παραμενει στο γινεται συνδεση οποτε πως το περνας?
    δεν ξερω να σε βοηθήσω σε αυτό. Και λιγο τύχη ειχα. Δεν θυμάμαι τα βήματα. Εχω πάντως και το mifit μεσα στο κινητό χωρίς να το εχω ενεργοποιήσει
  • Παιδια κατι κανετε λαθος εγω εχω 3.4.6 γιατρου mi fit και 1.5.0.2 + resources 40 περασμενα μεσω gadgetbrodge ,και δουλεευουν ολα αψογα ελληνικα ειδοποιησεις φνπ βαημπερ κτλπ καιρος με ελληνικα γραμματα ευρεση κινητου κολερ αιντι
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gregory_gr έγραψε:

Παιδια κατι κανετε λαθος εγω εχω 3.4.6 γιατρου mi fit και 1.5.0.2 + resources 40 περασμενα μεσω gadgetbrodge ,και δουλεευουν ολα αψογα ελληνικα ειδοποιησεις φνπ βαημπερ κτλπ καιρος με ελληνικα γραμματα ευρεση κινητου κολερ αιντι
    Άρα δεν περνά τα ελληνικά μόνο του το mi fit 3.4.6; χρειάζεται να κάνουμε όλη τη διαδικασία μέσω gadget bridge;