Ψάξε στο Google mi fit gr maddoctor, βρες το 3.4.6 mifit, κατέβασε το, απεγκατεστησε αυτό που έχεις, βάλε αυτό που κατέβασες κάνε σύζευξη και θα γίνουν όλα μόνα τους και είσαι κομπλέ
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Παιδια μολις παρέλαβα το mi band 3. Εκανα οτι ακριβώς ελεγε το θέμα στην αρχή. Μετα λειτουργούσαν τα ελληνικα χωρις να 'ξεκλειδώνει' η οθόνη του mi band. Επειτα έκανε αναβάθμιση το mifit και τσουπ ξανα τα κινέζικα χωρις πάλι να 'ξεκλειδώνει' το mi band. Αναβει η οθονη χωρις να μπορώ να πλοηγηθω μεσα του . Δεν μπορω να κανω ούτε σύζευξη ούτε τίποτα. Μου δείχνει μονο ωρα με pm ημερομηνία και διπλα κινέζικα, μπαταρία και σημα του bluetooth με ενα χ επάνω του
-
Ο/H Valantisopaok έγραψε:
Παιδια μολις παρέλαβα το mi band 3. Εκανα οτι ακριβώς ελεγε το θέμα στην αρχή. Μετα λειτουργούσαν τα ελληνικα χωρις να 'ξεκλειδώνει' η οθόνη του mi band. Επειτα έκανε αναβάθμιση το mifit και τσουπ ξανα τα κινέζικα χωρις πάλι να 'ξεκλειδώνει' το mi band. Αναβει η οθονη χωρις να μπορώ να πλοηγηθω μεσα του . Δεν μπορω να κανω ούτε σύζευξη ούτε τίποτα. Μου δείχνει μονο ωρα με pm ημερομηνία και διπλα κινέζικα, μπαταρία και σημα του bluetooth με ενα χ επάνω του
-
-
Αυτό με την τελεία στην ημερομηνία πως τους ήρθε; Να υποθέσω είναι και σε σας έτσι; Γιατί άραγε έβγαλαν την διαγώνια γραμμή δε μπορώ να καταλάβω
-
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Κάνε αυτό ακριβώς που λέω στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου. Αν δε φτιάξει σημαίνει ότι έχεις βάλει ήδη το τελευταίο firmware αλλά το κινεζικό γιατί είχες το official mifit. Βάλε του γιατρού και ξανά κάνε τη διαδικασία, δοκίμασε με την άλλη μέθοδο που έχει στο φόρουμ με το άλλο πρόγραμμα
-
Τελικα μετα απο επανεκκινησεις του κινητου συνδέθηκε. Δεν μπορούσα να πλοηγηθω μεσα στο band. Εκανε μονο του αναβάθμιση μεσω του mifit του γιατρού.λ και μου έβγαλε το σγμα κινητό και band με βελάκι. Εγκατέστησα αυτό που λεει στο βγμα 12 αλλα παραμένει το θέμα
-
.Don't crack under pressure....
-
Σήμερα έπεσα στην International έκδοση του miband 3 τι διαφορά έχει με την κινεζική; έχει ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κολπάκια;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Σήμερα έπεσα στην International έκδοση του miband 3 τι διαφορά έχει με την κινεζική; έχει ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κολπάκια;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα μετα απο επανεκκινησεις του κινητου συνδέθηκε. Δεν μπορούσα να πλοηγηθω μεσα στο band. Εκανε μονο του αναβάθμιση μεσω του mifit του γιατρού.λ και μου έβγαλε το σγμα κινητό και band με βελάκι. Εγκατέστησα αυτό που λεει στο βγμα 12 αλλα παραμένει το θέμα
-
Ο/H AlexG7 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0