Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 184.

• Παράθεση από christtagarakis: “Μόλις δοκίμασα να την περάσω και αυτήν και συνέβη κατι πολυ παράξενο...Ενώ πάλι το miflash πέρασε την ρομ successfully μόλις άνοιξα το κινητό μου έβγαλε έναν πιγκουίνο στην μέση της οθόνης Δείτε και την φωτό..: ” εισαι σιγουρος οτι περασες την σωστη? ( Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download ), εισαι σιγουρος οτι εχεις "Kate" συσκευη? αυτο που δειχνεις πρωτη φορα το βλεπω... Παράθεση από efkolo: “@iakoboss7 Το τηλέφωνό μο…

• Παράθεση από mixaliscy: “@iakoboss7 πρόσεξε τα quotes σου Ή πιάνουμε μόνο ότι χρειαζόμαστε και το επιλέγουμε ή @ και όνομα και του λέμε τι θέλουμε Δεν χρειάζονται τέτοια μεγάλα quotes. Δεν είναι καν εύκολα στο να παρακολουθήσει κάποιος μια συζήτηση, είναι άσκοπη επιβάρυνση για τον σέρβερ και γενικά τα αποφεύγουμε. Ευχαριστώ ” φανταζομαι οτι αναφερεσαι στο ποστ 312, το 311 πιστευω οτι ειναι πολυ καλα δομημένο (επιασα οτι χρεαζοταν πιστευω), εκτως και αν κανω λαθος... @ και ονομα δεν πιστευω οτι β…

• Παράθεση από kostas_falcon: “Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από kostas_falcon: “Βλέπω έχεις αγγλική γλώσσα στα μενού....ακόμη και έτσι όμως δεν μου βγάζει region Greece... 614d204230052fd2b9150603083d3794.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ” βαλε την σωστη ρομ απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum "Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download" ” Δεν γίνεται να φλασαρω χωρίς υπολογιστή? Εχω win10 32 bit (laptop) θα έχω κάποιο θέμ…

• Παράθεση από Stelios85: “Κι εγώ θέλω να αποφύγω να ξαναφλασάρω για να μην χάσω το root. Γι αυτό ρωτάω αν είναι σημαντική ρύθμιση και σε τι θα με επηρεάσει. ” δεν εχω ιδεα... απλα να ξερεις οτι δεν εχεις βαλει την global dev οποτε ισως να μην εχεις OTA updates η να εχει μεσα κανα ζιζανιο... Παράθεση από kostas_falcon: “Καταρχήν λέει ότι απαρατήρητη προϋπόθεση είναι να ξεκλειδώσει o bootloader....στο kate πως γίνεται αυτό ? Μην πάθω αυτά που κοροϊδεύω... sent from my Redmi Note 3 pro Global Editio…

• volume + πρεπει να πατησεις, οχι -

• Παράθεση από kostas_falcon: “Βλέπω έχεις αγγλική γλώσσα στα μενού....ακόμη και έτσι όμως δεν μου βγάζει region Greece... 614d204230052fd2b9150603083d3794.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ” βαλε την σωστη ρομ απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum "Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download"

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από iakoboss7: “τελος, δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εδω μεσα, οσο καιρο ειμαι, (ουτε σε καποιον οδηγο) να λετε σε ολους να παιρνουν EFS back-up ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (το οποιο επεναφερει το IMEI), τι να το κανει ο αλλος το να σωσει την συσκευη και δεν μπορει να ξαναπαρει ποτε του κληση η να μπει internet μεσω δεδομενων... How to port cyanogenmod for kenzo to kate devices - Post #59 ” και για πες μας, πως θα πεις σε κάποιον που δεν ξέρει ούτε τους drivers να περάσει και ρωτάει…

• Παράθεση από jefm: “Τι να σου πω, είναι ξεκάθαρο αλλάζεις όνομα και αντικαθιστάς στην ρομ και πέρασμα σε EDL mode, αυτες τις 2 twrp δοκίμασα, τι να πω και γω λέω κάτι θα έκανα λάθος αλλά τι; Δοκίμασα και σε stable fastboot και σε dev. Στην επανεκκίνηση πουθενά twrp ” το ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ (μολις βγαλεις το καλωδιο μετα το flash0 boot πρεπει να ειναι σε twrp, το κανεις αυτο?

• Παράθεση από kostas_falcon: “Η global dev ΔΕΝ έχει Ελλάδα σαν region.....ανέβασε σε παρακαλώ ενα screenshot να δω.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20635/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20636/

• Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από Bodai: “Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Σε ενα φορουμ 19000+ μελών όπου η πλειονότητα έρχεται 1η φορά σε επαφή με τέτοιες διαδικασίες θα υπάρξουν πολλοί που θα δοκιμάσουν τέτοιες διαδικασίες απλά επειδή κάποιος πόσταρε ενα Link.Υπάρχουν νομίζεις πολλοί που ξέρουν την πραγματική επικινδυνότητα του EDL? Και ένας να χάσει συσκευή (εξαιτίας τέτοιας διαδικασίας) θα είναι μείον γι' αυτη την κοινότητα. ” Παράθεση από Bodai: “Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Σε ενα φορουμ 1900…

• Παράθεση από jefm: “Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από iakoboss7: “μια χαρα unofficial τροπο εχουμε ” καταλαβαίνεις φυσικά ότι με αυτούς τους unofficial - unofficial τρόπους κινδυνεύεις να βρεθείς με hardbrick στην συσκευή σου με την πειραγμένη fastboot rom και το unlock που έκανες ? ” προσωπικα δεν εχω κανει τιποτα, αυτο που θα κανω ειναι τον δευτερο τροπο που ο bootloader θα παραμεινει κλειδωμένος.παρολα αυτα ο καθενας γνωριζοντας τα ρισκα (διοτι τα αναφερουν) μπορε…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από iakoboss7: “μια χαρα unofficial τροπο εχουμε ” καταλαβαίνεις φυσικά ότι με αυτούς τους unofficial - unofficial τρόπους κινδυνεύεις να βρεθείς με hardbrick στην συσκευή σου με την πειραγμένη fastboot rom και το unlock που έκανες ? ” προσωπικα δεν εχω κανει τιποτα, αυτο που θα κανω ειναι τον δευτερο τροπο που ο bootloader θα παραμεινει κλειδωμένος.παρολα αυτα ο καθενας γνωριζοντας τα ρισκα (διοτι τα αναφερουν) μπορ…

• Παράθεση από Stelios85: “Παράθεση από demakhs: “@Stelios85 την....Γαλλική ρομ έχεις περάσει?? ” Δεν ξέρω αν είναι γαλλική ή κάτι άλλο, πάντως έχει ελληνικά.Η έκδοση της είναι η MUIU 8 GLobal 6.9.29 | Beta, οπότε είναι η DEV που είχα και πριν. Στην τοποθεσία δεν έχει Ελλάδα όπως και η προηγούμενη που είχα βάλει Αίγυπτο. Αυτή την φορά έβαλα Ρουμανία. Επηρεάζει γενικά κάπου αυτό? ” global dev και να μην εχει ελλαδα στην τοποθεσια λιγο δυσκολο... γιατι δεν κατεβασες απο το official link? Xiaomi MIUI…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από iakoboss7: “μια χαρα unofficial τροπο εχουμε ” καταλαβαίνεις φυσικά ότι με αυτούς τους unofficial - unofficial τρόπους κινδυνεύεις να βρεθείς με hardbrick στην συσκευή σου με την πειραγμένη fastboot rom και το unlock που έκανες ? ” προσωπικα δεν εχω κανει τιποτα, αυτο που θα κανω ειναι τον δευτερο τροπο που ο bootloader θα παραμεινει κλειδωμένος. παρολα αυτα ο καθενας γνωριζοντας τα ρισκα (διοτι τα αναφερουν) μπορει να κανει με οποιον τροπο θελει...

• Παράθεση από demakhs: “@Stelios85 την....Γαλλική ρομ έχεις περάσει?? ” γαλλικο ειναι το site οχι η ρομ... δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από jefm: “Συμφωνώ απόλυτα, σκέτη απογοήτευση η Xiaomi ” Φίλε μου, η συγκεκριμένη συσκευή όπως και όλες δεν ήταν για την Ελλάδα, το ότι υποστηρίζει την band 20 των 800Mhz και εξυπηρετεί τα Ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δεν έχει να κάνει με την Xiaomi απλά και μόνο γιατί δεν βγάζει συσκευές για να τις πουλήσει στην Ελλάδα. Στο θέμα του unlock bootloader, ναι, έχεις δίκιο, πρέπει να βρουν λύση έστω και με official unofficial τρόπο όπως στο Mi4C ” μια χαρα uno…

• αν εισαι στις 180 μερες του paypal δεν νομιζω να εχεις προβλημα, επισης εχεις και δωρεαν μεταφορικα απο το paypal στο να το στειλεις πισω

• Παράθεση από chat1978: “Του πήρε λίγο περισσότερο χρόνο αλλά κατέληξε σε διαφορειτκό λάθος Source Code (12 lines)Από τον τοπικό admin χρήστη, έκανα πρώτα runas. ” κανε ενα restart στο pc (χωρις το κινητο συνδεδεμενο φυσικα). σιγουρεψου οτι και ο φακελος που του εχεις δειξει δεν εχει "spaces" στο ονομα του.

• Παράθεση από chat1978: “Παράθεση από mixaliscy: “Μπαινω να δω τι γίνεται στο τοπικ και διαβάζω 7 σελίδας αγωνίας. @chat1978 μακάρι να σου παν όλα καλά αδελφέ !! ” Και εγώ και ευχαριστώ αλλά και τα παιδιά είναι σούπερ Λοιπόν γύρισα από τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς Υπάρχουν δύο οδηγοί για το καλώδιο σε βίντεο Ο ένας που προτάθηκε εδώ δείχνει πράσινο+μαύρο αλλά ο άλλος που βρήκα άσπρο+μάυρο Το σχεδιάγραμμά λέει πράσινο+μαύρο συνεπώς ακολουθήσαμε αυτό. Το καλώδιο δεν έχει διακόπτη αλλά ουσιαστικά β…

• καλο θα ηταν να διαγραψεις οτι εχει μεσα το κιν με καποια ενημερωση που θα διαγραψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ... μην εχει περασει τιποτα περιεργο ο κινεζος μεσα... την επομενη φορα μπες σε κανενα forum και κοιτα... εδω, στο insomnia στο myphone... τοσα υπαρχουν να διαβασεις η να ρωτησεις απο που να παραγγείλεις! για να καταλαβεις πχ το επαιρνες καινουριο (και οχι refurbished που μαλλον ειναι) απο ευρωπαικη αποθηκη (χωρις τελωνια) στα 170-180 ευρω.