Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Ο/H iakoboss7 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Σε ενα φορουμ 19000+ μελών όπου η πλειονότητα έρχεται 1η φορά σε επαφή με τέτοιες διαδικασίες θα υπάρξουν πολλοί που θα δοκιμάσουν τέτοιες διαδικασίες απλά επειδή κάποιος πόσταρε ενα Link.Υπάρχουν νομίζεις πολλοί που ξέρουν την πραγματική επικινδυνότητα του EDL? Και ένας να χάσει συσκευή (εξαιτίας τέτοιας διαδικασίας) θα είναι μείον γι' αυτη την κοινότητα.

Ο/H Bodai έγραψε:

Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Σε ενα φορουμ 19000+ μελών όπου η πλειονότητα έρχεται 1η φορά σε επαφή με τέτοιες διαδικασίες θα υπάρξουν πολλοί που θα δοκιμάσουν τέτοιες διαδικασίες απλά επειδή κάποιος πόσταρε ενα Link.Υπάρχουν νομίζεις πολλοί που ξέρουν την πραγματική επικινδυνότητα του EDL? Και ένας να χάσει συσκευή (εξαιτίας τέτοιας διαδικασίας) θα είναι μείον γι' αυτη την κοινότητα.
      καταλαβαινω απολυτα πως το λες, καλο ειναι να τονιζουμε τους κινδύνους οσο γινεται.πρεπει ομως και ο αλλος να ειναι υπεύθυνος και να εχει διαβασει νηματα οπως αυτο Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. και αυτο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK
      οπου και μεχρι σε αυτα θα πρεπει να μεινει...
      το κατι παραπανω ειναι για οποιον μπορει (και καταλαβαινει και τα ρισκα) να κανει το κατι παραπανω.
      εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο φορουμ και υπαρχουν πχ σελιδες σαν αυτη απλα και μονο που αναφερεται η λεξη EDL Mode αλλα κακος δεν λεει στην ιδια σελιδα τους κινδύνους και οτι κανονικα ειναι μονο σαν τελευταια λυση και οχι κατι που παιζουμε μαζι του.
      τελος, δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εδω μεσα, οσο καιρο ειμαι, (ουτε σε καποιον οδηγο) να λετε σε ολους να παιρνουν EFS back-up ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (το οποιο επεναφερει το IMEI), τι να το κανει ο αλλος το να σωσει την συσκευη και δεν μπορει να ξαναπαρει ποτε του κληση η να μπει internet μεσω δεδομενων...
      How to port cyanogenmod for kenzo to kate devices - Post #59

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή άσκοπων παραθέσεων ().

• Ο/H iakoboss7 έγραψε:

σιγουρα τα εκανες ολα σωστα? μονο 2 twrp "δουλευουν" η ZCX και η ALKA. απο τις 2 εγω πρωτιμω την δευτερη γιατι αμεσως μετα μπορεις να παρει FULL BACK UP τα παντα ΟΛΑ.
      Τι να σου πω, είναι ξεκάθαρο αλλάζεις όνομα και αντικαθιστάς στην ρομ και πέρασμα σε EDL mode, αυτες τις 2 twrp δοκίμασα, τι να πω και γω λέω κάτι θα έκανα λάθος αλλά τι; Δοκίμασα και σε stable fastboot και σε dev. Στην επανεκκίνηση πουθενά twrp
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή άσκοπων παραθέσεων ().

• Ο/H kostas_falcon έγραψε:

Η global dev ΔΕΝ έχει Ελλάδα σαν region.....ανέβασε σε παρακαλώ ενα screenshot να δω....

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jefm έγραψε:

Τι να σου πω, είναι ξεκάθαρο αλλάζεις όνομα και αντικαθιστάς στην ρομ και πέρασμα σε EDL mode, αυτες τις 2 twrp δοκίμασα, τι να πω και γω λέω κάτι θα έκανα λάθος αλλά τι; Δοκίμασα και σε stable fastboot και σε dev. Στην επανεκκίνηση πουθενά twrp
      το ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ (μολις βγαλεις το καλωδιο μετα το flash0 boot πρεπει να ειναι σε twrp, το κανεις αυτο?

• OffTopic
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)

Βλέπω έχεις αγγλική γλώσσα στα μενού....ακόμη και έτσι όμως δεν μου βγάζει region Greece...

• Ο/H iakoboss7 έγραψε:

τελος, δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εδω μεσα, οσο καιρο ειμαι, (ουτε σε καποιον οδηγο) να λετε σε ολους να παιρνουν EFS back-up ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (το οποιο επεναφερει το IMEI), τι να το κανει ο αλλος το να σωσει την συσκευη και δεν μπορει να ξαναπαρει ποτε του κληση η να μπει internet μεσω δεδομενων...
      και για πες μας, πως θα πεις σε κάποιον που δεν ξέρει ούτε τους drivers να περάσει και ρωτάει συνέχεια πράγματα αυτονόητα σε άλλους:
      1. Πως θα βάλει TWRP με κλειδωμένο bootloader
      2. Χωρίς root που απαιτεί το λινκ που έβαλες ώστε να πάρει EFS Backup και
      3. Χωρίς να βρεθεί με μία συσκευή σε κατάσταση 900Ε με unofficial μεθόδους

Ακόμα περισσότερο θα χαρώ να δω έναν οδηγό από εσένα επί του συγκεκριμένου θέματος και με τις παραπάνω προϋποθέσεις :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H iakoboss7 έγραψε:

και για πες μας, πως θα πεις σε κάποιον που δεν ξέρει ούτε τους drivers να περάσει και ρωτάει συνέχεια πράγματα αυτονόητα σε άλλους:1. Πως θα βάλει TWRP με κλειδωμένο bootloader
      2. Χωρίς root που απαιτεί το λινκ που έβαλες ώστε να πάρει EFS Backup και
      3. Χωρίς να βρεθεί με μία συσκευή σε κατάσταση 900Ε με unofficial μεθόδους

Ακόμα περισσότερο θα χαρώ να δω έναν οδηγό από εσένα επί του συγκεκριμένου θέματος και με τις παραπάνω προϋποθέσεις :)
      καταρχας εκανα παραθεση στον εαυτο μου για να συνεχισω οτι ειπα.

1. δεν θα του πεις διοτι φαινεται οτι δεν το κατεχει, σκληρο αλλα ειναι η αληθεια.
      2. προφανως μιλαμε για καποιον που εχει κανει unlock, ειναι γενικο αυτο και οχι μονο για το kate... μιλαω και για τις συσκευες που εχουμε κανονικα official unlock.
      3. θα τον αποτρεψεις απο το να το κανει λεγοντας του το αυτονοητο: οτι ειναι πολυ επικίνδυνο και εχει κινδυνους ακομα και για καποιον που ξερει! οποτε να μεινει οπως ειναι.
      προφανως για να χρειαζεται καποιος EFS backup σημαινει οτι εχει ηδη περασει twrp... αν δεν το εχει κανει (επειδη πχ δεν καταλαβαινει ουτε τα αυτονοητα) τοτε δεν του χρειαζεται και το back-up.

εγω προφανως εννοω οτι πρεπει να ειναι το επομενο βημα μετα το unlock.

δεν εχω μπει εδω μεσα για να κανω καποιον οδηγο αλλα ουτε και για να το παιξω εξυπνος (γιατι ισως φαινεται ετσι σε καποιους), μπηκα για να βοηθηθω και να βοηθησω στα θεματα που με ενδιαφερουν.
    • Ο/H iakoboss7 έγραψε:

δεν εχω μπει εδω μεσα για να κανω καποιον οδηγο αλλα ουτε και για να το παιξω εξυπνος (γιατι ισως φαινεται ετσι σε καποιους), μπηκα για να βοηθηθω και να βοηθησω στα θεματα που με ενδιαφερουν.
      και την χρειαζόμαστε αυτή την βοήθεια :thumbsup:

Είδες πόσα βγαίνουν στην φόρα, βασικές προϋποθέσεις για κάποιους, αλλά όταν ο άλλος δεν τα ξέρει μετά αρχίζει να "τρέχει" ?
      Για αυτό εδώ στο φόρουμ προτείνουμε και αναφέρουμε ΜΟΝΟ τρόπους-οδηγούς που είναι official.

Οδηγοί για backup υπάρχουν, ίσως να λείπουν πράγματα, αλλά υπάρχουν Γενικό ευρετήριο βοηθητικών οδηγών
    • Ο/H kostas_falcon έγραψε:

Βλέπω έχεις αγγλική γλώσσα στα μενού....ακόμη και έτσι όμως δεν μου βγάζει region Greece...

βαλε την σωστη ρομ απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum "Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download"
    • Ο/H iakoboss7 έγραψε:

Ο/H jefm έγραψε:

το ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ (μολις βγαλεις το καλωδιο μετα το flash0 boot πρεπει να ειναι σε twrp, το κανεις αυτο?
      Μολις τελειωνει το φλασαρισμα στην επανεκκίνηση με έβγαζε στο fastboot(με πατημενα τα κουμπια)
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Διαφήμιση