Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 119.

• RE:

kostakoutas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mikhailbakurin: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από mikhailbakurin: “Nα ρωτήσω κάτι εγκυκλοπαιδικό... Έχω την ευρωπαϊκή 7.1.6.0, και μου ήρθε ξεκλείδωμα για τον bootloader. Αξίζει να μπει η Ελληνική (πέρα από τη μετάφραση) ή δεν υπάρχει κάποια ουσιώδης διαφορά; ” Υπάρχει διαφορά και προσωπικά εγώ το έχω απαντήσει 10 φορές Στο φόρουμ μπορεί να απαντήθηκε 1000 ” Σιγά μην κάτσω να ψάχνω ανάμεσα στους σωρούς σπαμ κάθε βλάκα νεοέλληνα που δεν ξέρει να συνδέσει ένα κινητό με το πισί το…

• RE:

kostakoutas - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από Frix: “Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, Θα κάνω μέσα στις επόμενες μέρες παραγγελία το Redmi Note 3 Pro 3/32 από τον γλυκούλη (yeso521.com) και έχω μερικές απορίες για το τι να του γράψω στην παραγγελία. 1) του ζητάω κάπως για να γλιτώσω τελώνιο κτλ 2) επειδή γράφει για multi-language (στην περιγραφή με όλες τις γλώσσες) να ζητήσω official rom 3) Θα είναι η πρώτη μου αλλαγή smart phone από το HTC HD2 με τόσα root και custom roms είπα να αλλάξω. 4) Κάνα guide να εγκαταστήσω το κινητό …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “ Πρέπει να την περάσεις μόνος σου χωρίς καμία επικινδυνότητα ζημιάς. Την έχω ποστάρει στο thread που έγραψα δυο ποστ πριν!! ” Αχαχχαχαχα τυφλός εντελώς όμως είμαι sent from my redmi note 3 pro

• Έχει βγει ενημέρωση,έκδοση 7.1.18.0 lhocncl sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sonicaki: “Δηλαδή DEV Rom δεν υπάρχει ακόμα για το pro?” Όχι όλοι είμαστε με αγγλικά(και κινέζικα αν ξέρει Κάποιος) ,σε λίγο θα βγει όμως,λογικά με την παρουσίαση του κινητού στας Ινδίαις sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BLACKMAN: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ REDMI ΝΟΤΕ 3 PRO. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ KINHTO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ STABLE ROM.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΣΩΣΤΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?” Μένεις με αγγλικά καμάρι μέχρι να βγει ξεκλειδωτηρι και ντεβ ρομ sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasval: “Καλησπέρα παιδιά , πριν λίγο έκανα και εγώ την παραγγελία μου για το RMNP3 apo Vickmall , πρώτη φορά στο στρατόπεδο της Xiaomi , αν και στο παρελθόν είχα περάσει miui ρομ σε ένα παλιό Sony ... Έχω 2 ερωτησουλες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει 1) Το παρήγγειλα με Multi περασμένη απο Vickmall (φαντάζομαι δεν θα είναι είναι η επίσημη) λέτε να υπάρχει θέμα και να μην μπορεί να πάρει κλειδί για να ξεκλειδώσει ο Bootloader ( Αν και οταν με το καλο ξεδιαλυνει το θεμα με τους κλειδωμ…

• Ξεκλειδώνει η συσκευή με το ίδιο πρόγραμμα; sent from my redmi note 3 pro

• RE:

kostakoutas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alprio: “ναι αυτο το γνωριζω σαν επιλογη.ελεγα μηπως υπηρχε κατι για την προσβαση ροοτ. ” Όταν σταματήσουν να κάνουν παιχνίδια οι Devs εκεί στην Xiaomi κάθε εβδομάδα, θα μπορέσουμε να δώσουμε λύση. Προσωρινά λοιπόν σε όσες συσκευές δεν δουλεύει ο Root Manager της MIUI, σας έχουμε δώσει την δυνατότητα για Root με το Super User. :D” Πραγματικά τι αηδίες είναι αυτές που κάνουν; εν τω μεταξύ επικαλούνται την ιδιωτικότητα,τη στιγμή που το κινέζικο καθεστώς ελέγχει…

• Ω ναι,δε το θυμόμουν sent from my redmi note 3 pro

• Καμία ιδέα Γιατί μπορεί να γέμισε ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού ενώ εχω 600μβ φωτο κ ενα παίγνιο; sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “Παιδιά θέλω την βοήθειά σας.Επειδή προσωπικά αν και γνωρίζω άπταιστα αγγλικά το κινητό το θέλω αποκλειστικά με Ελληνικά.Έτσι περίμενα πως και πως την multi του vickmall.Υπόψην έχω ήδη άλλα 3 redmi note 3 στα χέρια μου με multi και όλα μια χαρά.Το δίλημα είναι με την global που είδα ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία .Πιστεύεται ότι θα έχει Ελληνικά.Στο mi4i που κυκλοφόρησε Ινδία δεν είχε.Τώρα τι βλέπεται????” Και να μην έχει υποστήριξη ελληνικών,τι σόι ελληνικη Κοινότητα είμασ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris sako: “Παιδιά γειά σας!Είμαι το απόλυτα νέο μέλος στην όμορφη, 'χρήσιμη' κ καταρτισμένη παρέα σας! Νέο μέλος κ στα Xiaomi αφού μέχρι τώρα έχω ένα Samsung Galaxy A5, το οποίο κ σύντομα θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου... Στο θέμα μου τώρα! Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί της νέας μου παραγγελίας για το Νote 3 Pro (3GB RAM, άσπρο/ασημί) στο vickmall. Καθώς αρκετοί από εσάς έχετε ήδη την εμπειρία της συναλλαγής σας με το εν λόγω κατάστημα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα ήθε…

• παιδιά πάντως όποιος εχει γκρι-μαύρο και θέλει λευκό-ασημί,είμαι υπέρ διαθέσιμος!!

• Παράθεση από Gorgolemis: “Παιδιά σε τι χρώμα το πήρατε? Εγώ το παρήγγειλα σε μαύρο με γκρί αλλά έχω την εντύπωση ότι το μεταλλικό πλαίσιο που έχει το άσπρο και το χρυσαφί δεν το έχει. Έτσι τους έστειλα μήνυμα να το αλλάξουν σε άσπρο ασημί. ” σου το έκανα τράμπα με το λευκό μου ασημί,άνετα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tomtrian: “παιδια το εχω απο το απογευμα και εχω παθει πλακα...δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο και τοσο ομορφο...πεταει το κινητο...φιλε @kostakoutas βοηθησε το λινκ που μου εστειλες αλλα το play store που κατεβηκε απο εκει πρεπει να ηταν πολυ παλιο και δεν μπορουσα να κατεβασω εφαρμογες...αλλα βρηκα το apk τησ νεοτερης εκδοσης στο ιντερνετ και ολα μια χαρα...θα ανεβασω και εγω μια περιληψη της εμπειριας μου καθως και φωτο αυριο!!! ” Αν κατεβασες τη βάση των υπηρεσιών γκουγκλ,το πλέ…

• Λοιπόν κάτι που Μόλις πρόσεξα. Στο λευκό ασημί,όταν μιλάς στο τηλ και είναι σκοτάδι,το λευκό περίβλημα γίνεται λες και φωσφοριζει. sent from my redmi note 3 pro

• Εγώ με το μπλουτουθ πάντως δε εΙχα κάποιο θέμα sent from my redmi note 3 pro

• Α ναι μη ξεχάσω,να περάσεις και το γκουγκλ συνκ Για τις επαφές ε! sent from my redmi note 3 pro

• Ναι,μετα το τρέχεις και επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες sent from my redmi note 3 pro