Εγώ ναι. Το άφησα να κλείσει τελείως και το έβαλα μετά να φορτίσει πλήρως.Ο/H tomtrian έγραψε:
παιδια θελω να ρωτησω με την φορτιση τι κανατε??αφησατε να ξεφορτισει την πρωτη φορα ή οχι;;το ρωταω γιατι το απογευμα θα το εχω και εγω
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας έκδοσης
-
-
οκ ευχαριστω...με το google play το κατεβασες εσυ??
-
Ο/H tomtrian έγραψε:
Google installer και είσαι έτοιμος,ξεχνάς τους ξιαομιδες
Θες να το βάλω στο ντραιβ και να στείλω σύνδεσμο;
sent from my redmi note 3 pro -
ναι αν σου ειναι ευκολο,γιατι το απογευμα θα αρχισω να το σεταρω και εγω
-
Ο/H tomtrian έγραψε:
ναι αν σου ειναι ευκολο,γιατι το απογευμα θα αρχισω να το σεταρω και εγω
Ανεβάζω και βάζω σύνδεσμο
sent from my redmi note 3 pro
Google installer
com.forfun.ericxiang.apk - Google Drive -
Ο/H kostakoutas έγραψε:
Ο/H tomtrian έγραψε:
Θες να το βάλω στο ντραιβ και να στείλω σύνδεσμο;
sent from my redmi note 3 pro
-
ευχαριστω παιδια..αν χρειαστω κατι αλλο θα σας ρωτησω..καποια συμβουλη που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα;;
-
Ο/H tomtrian έγραψε:
ευχαριστω παιδια..αν χρειαστω κατι αλλο θα σας ρωτησω..καποια συμβουλη που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα;;
Τπτ δουλεύει απροβλημάτιστα
sent from my redmi note 3 pro -
ωραια οποτε απλα πεταω το .apk που μου εστειλες και το κανω Install να φανταστω σωστα;;
-
-
-
Νεο Update! Σήμερα το δούλεψα στο αμάξι με σύνδεση bluetooth και για τηλέφωνο και για media. Στο τηλέφωνο έκανε κάποια ενοχλητικά κοψίματα στην επικοινωνία. Μικρά μεν αλλά συχνά δε και κούραζε. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει σε αυτό. Στο Samsung που είχα πριν η σύνδεση ήταν τέλεια. Στο media από τη στιγμή που συνδεόταν έπαιζαν τα τραγούδια όλα νεράκι! Γενικά δεν έχω να πω κάποιο ιδιαίτερο αρνητικό για το κινητό. Επιβεβαιώνω πάλι ότι αργεί να συνδεθεί το τηλέφωνο, ίντερνετ κλπ μετά από ρεστάρτ. Του παίρνει κάνα 2λεπτο για να είναι πάλι όλα συνδεδεμένα και να παίζουν κομπλέ. Έχω παρατηρήσει ότι αργεί να μου βγάλει και τις ενημερώσεις στις εφαρμογές (gmail κυρίως) αλλά δεν ξέρω αν με κάποια ρύθμιση αυτό φτιάχνεται. Δοκίμασα επίσης kodi με διάφορα addons και παίζει τέλεια και smooth. Χωρίς κολλήματα και γρήγορες αλλαγές. Το πρωί γύρω στις 11:20 τελείωσε η πρώτη πλήρης φόρτιση και αυτή τη στιγμή (9 ώρες μετά) είναι στο 65% με αρκετή χρήση θα έλεγα (αλλά όχι παιχνίδια). Επίσης δοκιμάζοντας το data έχω να πω ότι σε κάποια σημεία που περνούσα με το αμάξι και η σύνδεση χανόταν τελείως με το samsung με το note 3 pro δεν χάθηκε καθόλου (δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό όσο αναφορά την εμβέλεια :worry:).
Αυτά για τώρα και αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο ρίξτε το!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0